Koppla av i loungen

- på Kastrup innan avresan

Sätt guldkant på resan! När du reser med Apollo från Kastrup kan du förboka tillträde till två olika lounger på flygplatsen. Slå dig ned i danska designmöbler i en avkopplande miljö och njut av god mat och dryck. Loungerna hittar du i terminal 2 mellan gate A & B. 

Få 10% rabatt när du använder koden: apollolounge

Se övriga tillval

Lounge, CPH

Carlsberg Aviator Lounge

Här kan du koppla av och luta dig tillbaka i en avslappnad miljö i unik dansk trädesign. I Carlsberg Aviator Lounge kan du bland annat avnjuta danska smørrebrød tillsammans med något gott att dricka innan din avresa.

Öppettider

Alla dagar kl. 5:00-20:00

Aviator Apartment Business Lounge

Här kan du koppla av i en stilren och exklusiv miljö med både klassiska och moderna danska inredningsdetaljer. I Aviator Apartment Business Lounge erbjuds både god mat och ett stort utbud av olika drycker. 

Öppettider

Alla dagar kl. 5:00-20:00


Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, boka transfer till och från flygplatsen eller se alla tillval för charterresan.

Förboka sittplats

Din resa börjar på planet, så se till att den blir precis som du vill ha den! Välj din favoritplats och förboka den plats du vill sitta på i planet.

Läs mer och boka

Transfer till och från flygplatsen

Med en förbokad transfer mellan flygplats och hotell får du en smidigare resa. Res tryggt, säkert och enkelt till och från hotellet.

Läs mer och boka

Alla tillval till charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval