Mat och dryck på flyget

Semestern börjar redan ombord på flyget, så glöm inte att beställa mat ombord till din resa. Förutom att äta och dricka gott på 10 000 meters höjd så är det skönt att komma fram till resmålet mätt och belåten. Bästa tänkbara start på din resa helt enkelt!

  • Ät och drick gott ombord
  • En av flygresans höjdpunkter
  • Många alternativ att välja på
Mat få flyget Novair

Ät och drick gott ombord

De flesta flygbolag har många rätter att välja mellan för att det ska passa just dig. Välj mellan allt från vegetariska alternativ, till alternativ för dig som har någon form av allergi eller överkänslighet.
När du bokar din resa med Apollo ser du valmöjligheterna för just din resa, och vill du veta mer exakt vad som serveras ombord, hänvisar vi till respektive flygbolags hemsida. 

Matcha måltiden med ett av de goda dryckesalternativen ombord för en perfekt start på semestern. Vanligtvis får medhavd mat inte förtäras ombord men reglerna varierar för olika flygbolag.

Har du redan beställt en resa? Då kan du lägga till mat ombord via Min resa

Större valfrihet än någonsin

Vi erbjuder möjligheten att beställa mat endast till utresan eller endast till hemresan om du så önskar.

Barnens mat serveras alltid först och är en bra aktivitet som håller barnen sysselsatta en stund. 


Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, boka transfer till och från flygplatsen eller se alla tillval för charterresan.

Incheckat bagage

Enklaste sättet, och snällast mot plånboken, blir det om du lägger du till incheckat bagage som tillval när du bokar din resa. 

Läs mer och boka

Transfer till och från flygplatsen

Med en förbokad transfer mellan flygplats och hotell får du en smidigare resa. Res tryggt, säkert och enkelt till och från hotellet.

Läs mer och boka

Alla tillval till charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval