Mat på flyget

Semestern börjar redan på flyget. Se till att fylla på med energi under resan och förbeställ maten ombord. Sedan är det bara att luta sig tillbaka i sätet, kanske välja något gott att dricka till, och bara koppla av. Nu kan du även välja att beställa mat endast till utresan eller hemresan – och bara till de i sällskapet som vill!

Ät och drick gott ombord

En av flygresans höjdpunkter

Många alternativ att välja på

Se övriga tillval till resan

Matcha måltiden med ett av de goda dryckesalternativen ombord för en perfekt start på semestern. Vad som serveras under resan varierar beroende på vilket flygbolag du reser med. Vanligtvis får medhavd mat inte förtäras ombord, reglerna är dock olika för olika flygbolag. 

När du har bokat en charterresa
Vid sidan av Novair, som är Apollos eget flygbolag, samarbetar vi med en mängd andra flygbolag. På de flesta andra charterflygbolag kan man också förbeställa mat på flyget, priser och måltider varierar.  

Större valfrihet än någonsin
Nu kan du som flyger med Novair eller något annat charterflygbolag välja att beställa mat endast på utresan eller hemresan. Kanske är det bara någon eller några i sällskapet som önskar mat ombord? Du behöver inte beställa mat till hela sällskapet längre, bara till de som vill! 

Till sommaren kan alla Novairs resenärer utöver standardmåltiden också välja Healthy Meal eller Snack Meal, och till vintern utökas utbudet ytterligare med Superior Meal och Surprise Meal för de små. Här kan du läsa mer om alla menyer ombord på Novair.

Vid resor med reguljärflyg
När du flyger med reguljärflyg ingår oftast maten vid längre resor. Vid resor inom Europa ingår inga måltider. Det framgår när du bokar resan om maten ingår eller måste förbokas.                                          

 

 

Lägg till mat på flyget

Redan bokat en resa?

Lägg till mat på flyget via Min bokning eller ring oss på 0771-37 37 37.

Inte bokat en resa ännu?

Lägg till mat på flyget som tillval när du bokar på apollo.se.