Mat på flyget

Semestern börjar redan ombord på flyget och för att göra det så enkelt som möjligt kan du boka maten enkelt och bekvämt hemifrån. Med Novair väljer du mellan flera omsorgsfullt komponerade menyer, men vi samarbetar även med en mängd andra flygbolag där du kan förbeställa semesterns första måltid. 

Måltid ombord

  • Ät och drick gott ombord
  • En av flygresans höjdpunkter
  • Många alternativ att välja på

Omsorgsfullt komponerade menyer med Novair

För dig som reser med Novair, kan vi erbjuda ett ännu större utbud med flera olika menyer att välja på. De mest populära är Standard Meal och Superior Meal (finns endast att beställa på utvalda flygningar), men vi har även menyer för barn, Healthy Meal, Snack Meal och vegetariska alternativ. Alla menyer består av liten förrätt, huvudrätt och efterrätt. Som avrundning ingår kaffe eller te - så nära man kan komma en restaurang på 10 000 meters höjd!

På Novair handlar det helhetsupplevelsen, där allt från smak till utseende, funktionalitet, hållbarhet och påverkan på miljön är viktigt. Här kan du läsa mer om maten ombord på Novair.

Addera tillval

Lägg till via Min resa

Eller ring oss på 0771-37 37 37

Mat få flyget Novair

Samarbete med andra flygbolag

Vid sidan av Novair samarbetar vi med en mängd andra flygbolag. På de flesta av charterflygbolagen kan man också förbeställa mat på flyget, priser och måltider varierar. Matcha måltiden med ett av de goda dryckesalternativen ombord för en perfekt start på semestern.

Vad som serveras under resan varierar beroende på vilket flygbolag du reser med. Vanligtvis får medhavd mat inte förtäras ombord, reglerna är dock olika för olika flygbolag.

Större valfrihet än någonsin

Nu kan du som flyger med Novair eller något annat charterflygbolag välja att beställa mat endast på utresan eller hemresan. Kanske är det bara någon eller några i sällskapet som önskar mat ombord? Du behöver inte beställa mat till hela sällskapet längre, bara till de som vill! 


Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, boka transfer till och från flygplatsen eller se alla tillval för charterresan.

Incheckat bagage

Enklaste sättet, och snällast mot plånboken, blir det om du lägger du till incheckat bagage som tillval när du bokar din resa. 

Läs mer och boka

Transfer till och från flygplatsen

Med en förbokad transfer mellan flygplats och hotell får du en smidigare resa. Res tryggt, säkert och enkelt till och från hotellet.

Läs mer och boka

Alla tillval till charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval