Förboka specialbagage

och extra bagagevikt

Nu kan du enkelt ta med dig ditt specialbagage på charter resan. 
När du reser charter med Apollo kan du på många av våra flygbolag enkelt och smidigt köpa till specialbagage som golfbag och cykel, lägga till extra bagagevikt samt skicka en förfrågan om medtagande av medicinsk utrustning och hjälpmedel.

  • Förboka för ut- och hemresa
  • Billigare än att köpa till på flygplatsen
  • Snabbare och smidigare incheckning

Sportutrustning och extra bagagevikt

Sportutrustning som golfbag, surfbräda och cykel ingår inte i den tillåtna bagagevikten men kan köpas till mot en kostnad. Kostnaden kan variera beroende på resmål samt flygbolag. Vet du med dig redan nu att du behöver extra incheckad bagagevikt så erbjuder vi på flertalet av våra flygningar även extra bagagevikt. Köp till både sportutrustning samt extra bagagevikt till ett förmånligt pris genom att logga in på Min resa och undvik extra kostnader på flygplatsen. 
 

Paketresor med reguljärflyg

För paketresor med reguljärflyg kan reglerna, och vad som är ingår i resan, variera. Det kan även skilja sig beroende på vilket flygbolag man reser med samt till vilket resmål. Sportutrustning ingår inte i bagagevikten utan läggs till innan avresa eller på flygplatsen. 
Läs mer här för att se vad som ingår i just din resa. 
 

Rullstol

Vill du ta med dig din egna rullstol på resan så lämnar du denna i samband med incheckningen och bagageinlämning på flygplatsen. Manuell rullstol som kan vikas in behöver du inte anmäla till oss innan avresan. 
Har du bokat rullstolsassistans kommer du vid incheckningen få vidare hjälp från det att du lämnat in din rullstol. Det är viktigt att man i god tid innan sin resa tar kontakt med oss via vårt formulär för att boka in rätt assistans utifrån behov. 
 

Elektrisk rullstol

Flygbolaget gör alltid sitt yttersta för att ta med elektriska rullstolar till våra resmål, det finns dock ett begränsat antal som kan medtas på flygningen med anledning av vikt och platsbegränsning. 
Det är viktigt att man i samband med bokning av resan fyller i vårt formulär och anger den efterfrågade information för att vi ska få ett eventuellt godkännande från flygbolaget snarast möjligt. Då det finns en begränsning så kan vi inte garantera att elektrisk rullstol kan medtas. 
 

Medicinsk utrustning

Behöver du ta med medicinsk utrustning som CPAP är det viktigt att använda vårt formulär så att vi kan meddela flygbolaget i god tid. Behöver ni extra bagagevikt på bokningen med anledning av medicinsk utrustning kan vi lägga på detta utan kostnad på berörd passagerare vid uppvisande av godkänt läkarintyg innan avresa.

Inte bokat en resa ännu?

Hitta och boka din resa här och lägg till bagage som tillval när du bokar din resa med Apollo. 


Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, boka transfer till och från flygplatsen eller se alla tillval för charterresan.

Förboka sittplats

Din resa börjar på planet, så se till att den blir precis som du vill ha den! Välj din favoritplats och förboka den plats du vill sitta på i planet.

Läs mer och boka

Transfer till och från flygplatsen

Med en förbokad transfer mellan flygplats och hotell får du en smidigare resa. Res tryggt, säkert och enkelt till och från hotellet.

Läs mer och boka

Alla tillval till charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval