Förbeställ taxfree till din resa

Beställ dina taxfreevaror hemma i lugn och ro till både ut- och hemresan. Varorna levereras direkt till ditt flygplanssäte – bekvämare och mer prisvärd shopping får du leta efter. 

Novair är Apollos eget flygbolag, men vi samarbetar också med flera andra charterflygbolag. Klicka på länkarna nedan och läs mer om våra samarbetspartners taxfreeutbud.

Om du har bokat en resa med oss och flyger med charterflygbolagen Novair, Jet Time, Malmö Aviation, Primera Air, SAS Charter eller TUI får du en taxfreekatalog hemskickad till dig tre veckor före avresan. Varorna beställer du sedan via respektive flygbolags hemsida.

Aegean Airlines, Finnair och Orbest tillhandahåller inte taxfreekataloger, utan deras utbud finner du på respektive hemsida. Observera även att det endast går att köpa alkohol på resor utanför EU och Kanarieöarna när du flyger med DAT.

Spara upp till 70 %

Mängder av nyheter

Bekvämt och enkelt

Se alla tillval

Taxfree Novair

Novairs taxfreebutik öppnar 30 dagar före avresa. Här kan du beställa dina varor fram till fem vardagar före avresa. Ombord är utbudet begränsat, så passa på att förbeställa.


Förboka taxfree – se vad som gäller för just ditt charterflyg 

 
Novair Förboka taxfree
SAS Charter Förboka taxfree
Finnair Förboka taxfree
BRA Förboka taxfree
TUIfly Nordic Förboka taxfree
Aegean Airlines Förboka taxfree
 
T. Cook Airlines Förboka taxfree
Jet Time Förboka taxfree
Primera Air Förboka taxfree
Evelop Förboka taxfree
Danish Air  Förboka taxfree

På resor inom EU är det inte möjligt att köpa alkohol eller tobak ombord, men däremot går det bra att förbeställa alkohol (ej tobak) hos de flesta flygbolag. Apollo ansvarar inte för försäljning ombord på flyget eller för de förhandsbeställningar som görs. Avtalet är mellan dig och flygbolaget. Kontrollera dina varor innan du bryter plomberingen och reklamera direkt på plats om något är fel. Vid fel som upptäcks i efterhand hänvisar vi direkt till flygbolaget.