Förbeställ taxfree till din resa

Beställ dina taxfreevaror hemma i lugn och ro till både ut- och hemresan. Varorna levereras direkt till flygplanssätet och du handlar till bättre pris än på flygplatsen. Klicka på länkarna nedan för att se taxfreeutbudet hos respektive flygbolag, och spara upp till 50% på din shopping. 

  • Spara upp till 50%
  • Leverans direkt till flygplanssätet
  • Prisvärt och brett sortiment

Se alla tillval

Taxfree Novair

Novair är Apollos eget flygbolag. Novairs taxfreebutik öppnar 35 dagar före avresa och erbjuder ett stort sortiment med mer än 1200 kända märkesvaror till oslagbara priser. Förbeställer du taxfree har du tillgång till ett större utbud än ombord - passa på att beställa dina varor senast 5 vardagar innan avresa! 


Förboka taxfree – se vad som gäller för just ditt charterflyg 

Har du bokat en resa med oss och flyger med charterflygbolagen Novair, Jet Time, SAS Charter, eller TUI får du en taxfreekatalog hemskickad till dig ca tre veckor före avresan. Varorna beställer du sedan via respektive flygbolags hemsida.

Observera även att det endast går att köpa alkohol på resor utanför EU och Kanarieöarna när du flyger med DAT.

Atlantic Airways Förboka taxfree
Sunclass Airlines Förboka taxfree
Jet Time Förboka taxfree
Danish Air  Förboka taxfree

 


På resor inom EU är det inte möjligt att köpa alkohol eller tobak ombord, men däremot går det bra att förbeställa alkohol (ej tobak) hos de flesta flygbolag. Apollo ansvarar inte för försäljning ombord på flyget eller för de förhandsbeställningar som görs. Avtalet är mellan dig och flygbolaget. Kontrollera dina varor innan du bryter plomberingen och reklamera direkt på plats om något är fel. Vid fel som upptäcks i efterhand hänvisar vi direkt till flygbolaget.