Förbeställ taxfree till din resa

Beställ dina taxfreevaror hemma i lugn och ro till både ut- och hemresan. Varorna levereras direkt till flygplanssätet och du handlar till bättre pris än på flygplatsen. Klicka på länkarna nedan för att se taxfreeutbudet hos respektive flygbolag, och spara upp till 50% på din shopping. 

  • Spara upp till 50%
  • Leverans direkt till flygplanssätet
  • Prisvärt och brett sortiment

Förboka taxfree – se vad som gäller för just ditt charterflyg 

Har du bokat en resa med oss och flyger med charterflygbolagen Novair, SAS Charter, BRA eller TUI får du en taxfreekatalog hemskickad till dig ca tre veckor före avresan. Varorna beställer du sedan via respektive flygbolags hemsida.

Flyger du med Novair? Novairs taxfreebutik öppnar 35 dagar före avresa och erbjuder ett stort sortiment med mer än 1200 kända märkesvaror till oslagbara priser. Förbeställer du taxfree har du tillgång till ett större utbud än ombord - passa på att beställa dina varor senast 5 vardagar innan avresa! 

Novair & Sunclass Airlines - förboka taxfree 

Novair

Sunclass Airlines

Jettime

BRA

SAS charter, BRA, Tui Fly - förboka taxfree

SAS Charter

TUI Fly


På resor inom EU är det inte möjligt att köpa alkohol eller tobak ombord, men däremot går det bra att förbeställa alkohol (ej tobak) hos de flesta flygbolag. Apollo ansvarar inte för försäljning ombord på flyget eller för de förhandsbeställningar som görs. Avtalet är mellan dig och flygbolaget. Kontrollera dina varor innan du bryter plomberingen och reklamera direkt på plats om något är fel. Vid fel som upptäcks i efterhand hänvisar vi direkt till flygbolaget.


Fler tillval till charterresan

Checka in bagage, boka transfer till och från flygplatsen eller se alla tillval för charterresan.

Incheckat bagage

Enklaste sättet, och snällast mot plånboken, blir det om du lägger du till incheckat bagage som tillval när du bokar din resa. 

Läs mer och boka

Transfer till och från flygplatsen

Med en förbokad transfer mellan flygplats och hotell får du en smidigare resa. Res tryggt, säkert och enkelt till och från hotellet.

Läs mer och boka

Alla tillval till charterresan

Vi har en mängd tillval som du kan addera till din resa för att ge den det lilla extra. Välj bland tillval före resan, under flygresan samt på resmålet.

Se alla tillval