Förbeställ taxfree till din resa

Beställ dina taxfreevaror hemma i lugn och ro till både ut- och hemresan. Varorna levereras direkt till ditt flygplanssäte – bekvämare och mer prisvärd shopping får du leta efter. Novair är Apollos eget flygbolag, men vi samarbetar också med flera andra charterflygbolag. Klicka på länkarna nedan och läs mer om våra samarbetspartners taxfreeutbud.


Om du bokar ytterligare resetjänster för din resa eller semester via denna länk/dessa länkar omfattas du INTE av de rättigheter som är tillämpliga på paketresor enligt direktiv (EU) 2015/2302. 

Därför kommer vårt företag Apollo inte att ansvara för att dessa ytterligare resetjänster fullgörs korrekt. Vid problem kontakta den relevanta tjänsteleverantören. 

Om du bokar ytterligare resetjänster via denna länk/dessa länkar senast 24 timmar efter det att du mottagit bokningsbekräftelsen från vårt företag Apollo kommer dessa resetjänster emellertid att utgöra en del av ett sammanlänkat researrangemang. I ett sådant fall har Apollo, i enlighet med EU-rätten, ett skydd för återbetalning av dina betalningar till Apollo för tjänster som inte fullgörs som en följd av Apollos obestånd och, vid behov, din hemtransport. Observera att detta inte innebär någon återbetalning om den berörda tjänsteleverantören hamnar på obestånd.

Mer information om skydd vid obestånd finns här.

  • Spara upp till 70 %
  • Mängder av nyheter
  • Bekvämt och enkelt
     

Se alla tillval

Taxfree Novair

Novairs taxfreebutik öppnar 30 dagar före avresa. Här kan du beställa dina varor fram till fem vardagar före avresa. Ombord är utbudet begränsat, så passa på att förbeställa.


Förboka taxfree – se vad som gäller för just ditt charterflyg 

Har du bokat en resa med oss och flyger med charterflygbolagen Novair, Jet Time, BRA, Primera Air, SAS Charter, Small Planet eller TUI får du en taxfreekatalog hemskickad till dig tre veckor före avresan. Varorna beställer du sedan via respektive flygbolags hemsida.

Aegean Airlines, Finnair och Orbest tillhandahåller inte taxfreekataloger, utan deras utbud finner du på respektive hemsida. Observera även att det endast går att köpa alkohol på resor utanför EU och Kanarieöarna när du flyger med DAT.

Tui Fly Förboka taxfree
Aegean Airlines Förboka taxfree
T. Cook Airlines Förboka taxfree
Jet Time Förboka taxfree

 

Evelop Förboka taxfree
Danish Air  Förboka taxfree

På resor inom EU är det inte möjligt att köpa alkohol eller tobak ombord, men däremot går det bra att förbeställa alkohol (ej tobak) hos de flesta flygbolag. Apollo ansvarar inte för försäljning ombord på flyget eller för de förhandsbeställningar som görs. Avtalet är mellan dig och flygbolaget. Kontrollera dina varor innan du bryter plomberingen och reklamera direkt på plats om något är fel. Vid fel som upptäcks i efterhand hänvisar vi direkt till flygbolaget.