Nyheter sommaren 2022

Äntligen massor av goda nyheter 2022!

Efter år som, minst sagt, inte varit de bästa, är vi glada att kunna presentera massor av goda nyheter och trevliga återseenden. Vad passar dig bäst? Boka nu och få något att se fram emot. Säkra din plats redan idag!


Vilka nyheter vill du se?


Hotellnyheter

Våra nya sporthotell - Powered by Playitas

På dessa hotell ingår Sports Inclusive som innebär att ett brett utbud av sport och träning är inkluderat i resans pris.

apollo sports
Levante – powered by Playitas
Svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter

Levante – powered by Playitas

apollo sports
Porto Myrina – powered by Playitas
Här ingår Sports Inclusive

Porto Myrina – powered by Playitas

Omtyckta Apollo Mondo-hotell som kommer tillbaka sommaren 2022

Nya Apollo Mondo-hotell sommaren 2022

apollo mondo duo
Amira Luxury Resort
Bekvämt boende precis vid stranden

Amira Luxury Resort

Aminess Khalani Beach
Fräscht hotell vid populära Buba Beach

Aminess Khalani Beach

apollo mondo one of a kind
Avli

Avli


Nya resmål

Mykonos, Grekland

Nu kan du uppleva Mykonos i kombination med Santorini! Mykonos är en av Greklands trendigaste öar har i många år varit en semesteroas för världens livsnjutare. Här väntar välskötta stränder, kristallklart badvatten och små vitkalkade hus utströdda som sockerbitar längs sluttningarna. 

Läs mer om Mykonos

Limnos, Grekland

På Limnos väntar inga stora turiststråk, här upplever du grekernas vardag bland mysiga familjedrivna tavernor, små butiker, mysiga hamnpromenader och gästvänliga invånare. 

Läs mer och boka

Patmos, Grekland

Kombinera Samos med den vykortsvackra ön Patmos i sommar! Patmos har en avslappnad atmosfär, med kloster, kyrkor och vitkalkade hus. Här finns också unika sevärdheter i spåren av aposteln Johannes, som fick sin bibliska uppenbarelse på Patmos. 

 

 

Läs mer om Patmos

Barbati på Korfu, Grekland

Barbari är en lugn liten ort med härlig atmosfär, belägen på norra delen av Korfu. Här är stranden kantad av grönskande pinjeträd och vattnet riktigt kristallklart. Stranden, som nästan är två kilometer lång, är barnvänlig och långgrund.  

Läs mer

Nya skärgårdskryssningar


Nya restyper

Kombinationsresor

Maxa upplevelserna på semestern – kombinera olika resmål! Med våra kombinationsresor får du se mer av landet du besöker, eller till och med besöka två olika länder under samma resa. Här hittar du alla länder där vi erbjuder möjligheten att kombinera olika resmål.

Se alla kombinationsresor

TEMA – resor som ger minnen för livet

Nu samarbetar vi med Nordens äldsta arrangör av upplevelsefyllda temaresor. Välj mellan rundresor, cykelresor, mat- och vinresor, vandringsresor, safariresor, kryssningar samt weekend- och storstadsresor över hela världen! 

Se alla temaresor

Nya sportresor

Träningskalendern

I vår fullspäckade träningskalender finns det något för alla. Följ med på en träningsresa med fokus på gruppträning, cykel, yoga, simning, löpning, triathlon eller surf. Kalendern fylls på med nyheter varje vecka! 

Hitta din träningsresa

Padelresor

Padel - trendsporten som seglat upp till en riktig favorit med spelare i alla åldrar. Vad passar bättre än att kombinera sol och bad med att spela padel. Se våra nya padelresor!

Se alla padelresor

Vandringsresor i Kappadokien

Till våren är äntligen våra populära vandringsresor i magiska Kappadokien tillbaka! Vi vandrar i Kappadokiens fascinerande miljöer bland grottor kallade ”Fairy chimneys” och hemliga dalar. En vandringsresa du inte vill missa.

Läs mer