Kombinationsresor i Thailand

Kombinationsresa i Thailand

Vill du uppleva mer av Thailand är en kombinationsresa perfekt. Du kan välja att starta semestern med några shoppingdagar i Bangkok och sedan avsluta med skönt semesterlugn i Hua Hin eller på Koh Samui. Eller varför inte få in några dagar med träning på ett av Asiens största sporthotell för att sedan komma ner i varv på någon av Phukets vackra stränder? På vintern kan du kombinera Krabis vackra skärgård med Koh Lanta.

Boka kombinationsresa

Ring oss för priser och bokning.

Phuket + Khao Lak kombiationsresa

Phuket + Khao Lak

Kombinera någon av Phukets med den lite mer lugna badorten Khao Lak. På Phuket kan du välja mellan badorterna Bangtao Beach, Kamala Beach, Kata Noi Beach, Kata Beach, Karon Beach, Nai Harn Beach och sportparadiset Thalang

Kombinationen finns endast på vintern.

Thanyapura + Phuket kombinationsresa

Thanyapura + Phuket

Thanyapura i distriktet Thalang är en av Asiens största sportresorter. Kombinera 6 dagar med träning i Phukets inland och 7 dagar i en solstol vid Phukets västkust eller till Khao Lak. På Phuket kan du välja mellan alla badorter. 

Kombinationen finns endast på vintern.

Bangkok + Hua Hin kombinationsresa

Bangkok + Hua Hin

Vill du ha både livlig storstad och härligt sol och bad? Då är en kombination med 3 dagar i Bangkok och 11 dagar i Hua Hin ett bra val! Hua Hin är en av Thailands äldsta semesterorter och bjuder på en genuin atmosfär med stort utbud av aktiviteter.

Kombinationen finns endast på vintern.

Bangkok + Koh Samui kombinationsresa

Bangkok + Koh Samui

Vill du varva stadsliv med skönt strandliv rekommenderar vi kombinationsresan med 3 dagar i Bangkok och 11 dagar på Koh Samui. Här finns kilometerlånga stranden Chaweng Beach och i centrum finns bra utbud av restauranger.

Kombinationen finns endast på vintern.

Krabi + Koh Lanta kombinationsresa

Krabi + Koh Lanta

Söker du en lugn semester är kombinationsresan till Krabi och Koh Lanta ett utmärkt alternativ. Här får du de karaktäristiska grönklädda klipporna i Krabis skärgård och långgrunda paradisstränder på Koh Lanta. 

Kombinationen finns endast på vintern.