Resor till Krabi

Krabi

  • Bjuder på paradisstränder
  • Spektakulär skärgård att upptäcka

Provinsen Krabi har allt för en underbar Thailandssemester – underbara paradisöar, stränder med kritvit sand och storslagen natur. Krabi är dessutom en utmärkt utgångspunkt när du vill se och uppleva mer av semestern än bara sol och bad. Passa på att göra båtutflykter i den spektakulära skärgården i Phra Nang Bay.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »Fakta om Krabi

Valuta

Thailändska Baht (THB).

Transfer

Från Krabis flygplats till första hotellet i Ao Nang, ca 40 minuter. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Krabiområdet har flera fantastiska stränder att välja mellan. Gemensamt för dem alla är att de är mycket fina.

Mer fakta

Väder

jan 33°c
feb 34°c
mar 35°c
apr 34°c
maj 33°c
jun 32°c
jul 32°c
aug 32°c
sep 31°c
okt 31°c
nov 31°c
dec 31°c
Populära hotell
Krabi Tipa Resort
Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 1/10 2024, Från Stockholm/Arlanda
från
13 027 SEK
Boka

Pakasai Resort
Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 2/11 2024, Från Stockholm/Arlanda
från
13 481 SEK
Boka

Golden Beach Resort
Pris per person, avser del i Dubbelrum, 6 nätter, 3/11 2024, Från Stockholm/Arlanda
från
14 287 SEK
Boka

Alla resmål Thailand

Hua Hin

Hua Hin är en sjudande turistort med en härligt genuin atmosfär. Här hittar du mer traditionell thailändsk karaktär än de flesta andra badorter i Thailand. Orten ligger 18 mil söder om Bangkok på en udde med en flera kilometer lång sandstrand som sträcker sig söderut.

Bangkok

Boka din resa till Bangkok och upplev en myllrande storstad där uråldriga tempel, lyxhotell, moderna shoppinggallerior och religiösa symboler möts i en härlig blandning.

Phuket

Phuket är ett av Thailands mest kända och populäraste resmål och lockar människor från hela världen. På resan till Phuket kan du njuta av fridfulla ständer, fantastisk snorkling och prisvärd shopping. Boka en resa till Phuket – Thailands största ö har något för alla, oavsett om du reser med familjen, med vännerna eller med någon du håller kär.

Koh Lanta

På Koh Lanta är tempot härligt tillbakalutat och på de långa stränderna trivs barn­familjen speciellt bra. Under ytan väntar en färgsprakande värld med exotiska fiskar och vackra koraller.

Khao Lak

Khao Lak är ett underbart nationalparksområde som ligger på fastlandet norr om Phuket, bara en dryg timmes resa ifrån flygplatsen. Här tillbringar du sköna och avkopplande dagar vid stranden och äter gott på de lokala restaurangerna. Vill aktivera dig finns det flera härliga alternativ – passa på att ge dig ut i djungeln eller åka på en dyk- eller snorkeltur.