Resor till Ao Nang

Lokal Service

På resmål med lokal service representeras Apollo av vår lokala engelsktalande samarbetspartner. Du kan även komma i kontakt med oss, dygnet runt via telefon, sms och mejl som besvaras av vår egen skandinavisk- och engelsktalande Apollo Service Line. Aktuellt telefonnummer får du via sms kort inpå din utresa.

En resa till Ao Nang bjuder på såväl lugna dagar vid stranden och äventyr och adrenalinkickar med klättring och paddling. Stranden är smal men lång och har en skön atmosfär. I Ao Nang finns allt det som gör att vi älskar Thailand – smakrika maträtter, goda drinkar och magiska solnedgångar.Fakta om Ao Nang

Transfer

Från Krabis flygplats till första hotellet i Ao Nang, ca 40 minuter.

Stränder

Fin sandstrand som ligger nära centrum. Härifrån går många longtailbåtar ut till skärgården.

I syfte att bevara Thailands natur och stränder har man beslutat att mer strikt följa den lag om strandskydd som finns. Det innebär att det är förbjudet att hyra ut solstolar och parasoller på stränderna.

Mer fakta

Väder

jan 31°c
feb 32°c
mar 32°c
apr 32°c
maj 31°c
jun 31°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 30°c
nov 30°c
dec 30°c

Alla orter Krabi

Klong Muang

När du reser till Klong Muang kan du se fram en avkopplande Krabi-semester. Här finns några få restauranger, men i övrigt finns det inte så mycket mer. Sandstranden är flera kilometer lång så det råder ingen trängsel här. I den lite mer livliga grannbyn Ao Nang finns ett större restaurangutbud.