Deevana Plaza

  • Familjevänligt hotell
  • Familjerum med plats för fem personer
  • Rum med poolaccess

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På familjevänliga hotell Deevana Plaza gillar de yngre gästerna att spendera dagarna vid poolområdet eller på barnklubben. De äldre kanske hellre tar en god bit mat på hotellets restaurang och gör ett välgörande besök på spaavdelningen. För en extraslant kan du lyxa till det och boka ett deluxerum med access till poolen direkt från uteplatsen!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer. Deluxerum med poolaccess för 1-3 personer. Familjerum för 2-5 personer, varav 3 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Allt var till belåtenhet.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 3397 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 600 m
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Deevana Plaza är ett snyggt och fräscht hotell. Poolområde med tre pooler och en separat barnpool. Poolbaren Sun Bird erbjuder förutom svalkande drycker också snacks och enklare rätter under dagen.

Det finns en à la carte-restaurang, Kingfisher, som serverar frukostbuffé samt lunch och middag från en omfattande meny. Lobbybaren Starling, serverar både dryck och snacks.

Den morgonpigge kan njuta av en joggingtur längs den vackra Noppharat Thara Beach. Gratis gym och yoga. Spaavdelningen erbjuder massage, behandlingar och jacuzzi mot avgift.

Gratis wifi i allmänna utrymmen. Lekplats och barnklubb för barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalande personal. Barnvaktsservice mot förfrågan. Tvättservice mot avgift.  Room service dygnet runt. Lokal trafik. Hotellet erbjuder transfer från hotellet till centrum fyra gånger per dag (dock inte tillbaka till hotellet).

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension finns mot tillägg.

Bra att veta

  • Vid incheckning tar hotellet ut en deposition på 3000 THB/rum. Det går bra att betala kontant eller med kreditkort. Observera att om kreditkort används kan det ta upp till 14 dagar innan depositionen återbetalas.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen