Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

3462 omdömen
Utmärkt
 
1475
Väldigt bra
 
1423
Bra
 
406
Mindre bra
 
96
Underkänt
 
62

5 senaste omdömen

2023-12-03

av Kirsten G

Vistelse 15-29/11

2 veckor på Devana. Trevlig personal med gott bemötande som var måna om barnen. Dock skulle alla i personalen röra ,prat med osv under varje frukost eller så fort vi var ute . Hotellets poool behöver en uppfräschning och bättre daglig rengöring och frukost utbudet behöver ses över. Fint lekrum för barn dock var temperaturen under all kritik . 20 grader vilket bör. En för stor kontrast för barnet . Städpersonalen var underbara ! Hotellet bjöd även på tårta när min man fyllde år. Och en gratis drink för long stay guests. Nära till Ao Nang landmarket och gratis shuffel buss till Ao nang beach. Gång avstånd till monkey trail. Fin upplevelse över lag :) men bilderna var missvisande i förhållande till verkligheten.

 
2022-11-21

av josefinw375

Mycket nöjda!

Vi bodde här i två veckor och älskade det! Vi hade rum med poolaccess och det var värt dom extra kronorna. Sköna sängar, fint och rent rum och bra dusch. Rummen städades varje dag. Ren och fin pool och lugn omgivning. Lekrum för barn. Frukosten var fantastiskt med stort urval av rätter. Vi åt middag i restaurangen varje dag och var så nöjda. Väldigt gott! Väldigt trevlig personal.

 
2020-02-29

av richardtoth80 Stockholm, Sverige

Toppresort

Resorten levererade positiva upplevelse i överlag. Wi-Fi (stark), rum (sköna sängar och rent), pool (fräsch), frukost (varierad), personal (proffsig), gym (uppdaterad). Marknad och lokala restauranger runt hörnet. Stränderna ligger 500 och 800 meter bort.

 
2020-01-14

av C3824COsandram Norrköping, Sverige

Jättebra hotell

Hotellet låg bra i Krabi. Tyst & lugnt på en sidogata. Hotellfrukosten var väldigt bra. Stort & fint poolområde. Fantastiskt lekrum för barn. Det enda vi kan klaga på var att städningen inte var så bra.

 
2019-12-30

av globeltritter London, Storbritannien

Bra hitell

Brassade på och hade ett pool access rum som var värt varenda krona. Superfina rum och härliga terrasser. Bra frukost och riktigt trevlig personal. Hade dock uppskattat om dom kunde fokuserat lite mer på en istället för alla grupper som kommer. Man tappas lätt bort som ensam resenär.