Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Pool- och strandhanddukar finns i rummet vid ankomst. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum med poolaccess

Deluxerum med poolaccess från terrassen ner till en gemensam pool. På terrassen finns en loungestol. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i befintliga sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Pool- och strandhanddukar finns på rummet vid ankomst. Hårtork. Badrum med badkar med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. En dubbelsäng och en enkelsäng. Möjlighet till extrabädd i befintlinga sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Pool- och strandhanddukar finns på rummet vid ankomst. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i en våningssäng och i en bäddsoffa. Rummet har en barnhörna med leksaker samt en tv. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Pool- och strandhanddukar finns på rummet vid ankomst. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 3 barn.