Deluxerum

Fina deluxerum med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Minibar. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykjärn och strykbräda. Hårtork, tofflor, badrockar och poolhanddukar. Badrum med badkar och dusch samt wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxerum med poolaccess

Fint inredda deluxerum med poolaccess från uteplatsen. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Minibar. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykjärn och strykbräda. Hårtork, tofflor, badrockar och poolhanddukar. Badrum med badkar med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum

Fina dubbelrum med inredning i varma färger. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Minibar. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykjärn och strykbräda. Hårtork. Tofflor, badrockar och poolhanddukar. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Rymliga familjerum med en dubbelsäng och en våningssäng för två barn. Observera att femte person delar ordinarie bädd. Rummet har en barnhörna med leksaker samt en tv. Tv med satellitkanaler. Minibar. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor, badrockar och poolhanddukar. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 3 barn.