Krabi Tipa Resort

På Krabi Tipa Resort väntar en avkopplande semester i tropisk grönska med ett härligt poolområde och närhet till sandstranden i Ao Nang. Hotellet, som är uppfört i kolonialstil, ligger bara en kort promenad från centrum med shopping, barer och restauranger.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 2-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum plus för 1-2 personer. Familjerum för 2-5 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 839 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 10 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Krabi Tipa Resort har ett fint poolområde med en stor pool och separat barnpool i den grönskande trädgården. Solstolar, parasoller och poolhanddukar. Pool-/snackbar som håller öppet dagtid. Gäster som bor i Deluxerum Plus (åldersgräns 16 år) har tillgång till en pool bara för vuxna.

På hotellet finns restaurangerna Green Mango och The Sea Restaurant.

Litet gym. Massage mot avgift. Biljard. Barnklubb i hotellets regi för barn 3-12 år med engelsktalande personal.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Krabi Tipa Resort ligger i en sluttning med stora nivåskillnader inom hotellområdet. Vid ankomst registreras ditt kreditkort som deposition.

Måltider

Ingår:

  • Frukostbuffé

Alla hotell, Ao Nang

Deevana Plaza

På familjevänliga hotel Deevana Plaza är poolområdet med fyra pooler en naturlig samlingsplats för hela familjen. De yngre gästerna kan bada i barnpoolen och göra en avstickare till barnklubben och de vuxna kan besöka hotellets spa. Vill du ha en lite lyxigare semester ska du boka ett deluxerum med access till poolen direkt från uteplatsen.

Aonang Princeville Villa Resort & Spa

Aonang Princeville Villa Resort & Spa ligger centralt vid strandpromenaden, med shopping, matupplevelser och strandnöjen precis runt knuten. Njut vid poolen, unna dig en stund i jacuzzin eller en välbehövlig thaimassage. Detta är en lugn oas med närhet till det mesta.

Red Ginger Chic Resort

Red Ginger Chic Resort i Ao Nang på Krabi är ett fräscht hotell med promenadavstånd till både centrum och den fina sandstranden. Vill du ha riktigt nära till poolen rekommenderar vi att du bokar dubbelrum med direkt utgång till poolen.

Pakasai Resort

Omtyckta Pakasai Resort tronar på en höjd omgiven av tropisk grönska. Här väntar en avkopplande semester, vid det härliga poolområdet och med massor med välgörande spabehandlingar. Personalens genuina omtanke om sina gäster tillsammans gör Pakasai Resort till ett populärt hotell dit många av våra gäster återvänder.

Golden Beach Resort

Golden Beach Resort ligger vackert inbäddad i en grönskande trädgård, och med vackra kalkstensklippor i bakgrunden, vid stranden. Tillbringa dagen i solstolen, beställ in lunch på hotellets restaurang och ta dagen som den kommer. Från hotellet är det nära till shopping, restauranger och nöjen i Ao Nang.