Rumstyper på Krabi Tipa Resort

Deluxerum

Deluxerum med balkong. En dubbelsäng och en härlig dagbädd för lata stunder. Möjlighet till två extrabäddar i hopfällbara sängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum plus

Deluxerum plus med balkong som vetter mot havet. Rummen ligger i hotellets nya byggnad och boende i deluxerum plus har tillgång till en lugn pool bara för vuxna. Åldersgränsen för att bo i rummet är 16 år. En dubbelsäng och en härlig dagbädd för lata stunder. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Dubbelrummen ligger i låga byggnader i den tropiska trädgården. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabädd i hopfällbar säng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum med 4 ord. bäddar

Familjerum med balkong. Familjerummet består av två sovrum. Det ena rummet har en dubbelsäng och en bäddbar soffa och det andra en smalare dubbelsäng och en bäddbar soffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 57 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.