Rumstyper på Krabi Tipa Resort

Deluxerum

Ljusa och rymliga deluxerum med en dubbelsäng och en härlig dagbädd för lata stunder. Möjlighet till två extrabäddar i hopfällbara sängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Hårtork, badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 46 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum plus

Rymliga deluxerum plus i hotellet nya byggnad. Ljusa och rymliga deluxerum med en dubbelsäng och en härlig dagbädd för lata stunder. Tv med satellitkanaler. Minibar, som är fylld vid ankomst samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Dusch och wc. Balkong som vetter mot havet. Städning 7 ggr/vecka.

  • Rummen är bara för vuxna över 16 år.
  • Boende i Deluxerum plus har också tillgång till en lugn pool bara för vuxna.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Dubbelrum

Ljusa dubbelrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till två extrabäddar i hopfällbara sängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Hårtork, badrockar och tofflor. Dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

  • Dubbelrummen ligger i låga byggnader i den tropiska trädgården.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Rymliga familjerum med två sovrum. Det ena rummet har en bred dubbelsäng och en bäddbar soffa och i det andra finns en smalare dubbelsäng och en bäddbar soffa. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering samt deponering. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 57 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.