Kundomdömen om Krabi Tipa Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

840 omdömen
Utmärkt
 
239
Väldigt bra
 
359
Bra
 
137
Mindre bra
 
51
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2024-01-18

av LnLydia

Älskar detta ställe

Wow. Älskar detta ställe. Så vackert, nära till stranden, mitt i stan men ändå avskilt. Supertrevlig personal, speciellt dem som jobbade på frukostbuffen. Dom tog väl hand om min dotter, hon fick så många fina vänner där. Frukosten var väldigt bra, mycket att välja på och då familjen är vegetarianer så fanns det superbra utbud för oss. Flera pooler, lugnt område och väldigt fin utsikt från den stora infintypoolen. Väldigt välskött område, rent och bra städ personal. Kändes tryggt och funkade bra med barn. Rekommenderar starkt.

 
2020-03-26

av Janetinside Antalya, Turkiet

Naturskönt område

Det här hotellet låg utspritt i ett hellande område. Otroligt fint! Som att bo i jungeln. Vaknade till fågelliv och ljudliga ekorrar varje morgon. Personalen var trevlig och hjälpsam. Städningen bra. Enda minus var frukosten, baconet var oätligt. Vi var annars mycket nöjda med vistelsen.

 
2020-01-06

av joeman68canyon Ao Nang, Thailand

Mycket bra boende och härlig personal

Vi stannade två veckor här och firande även nyår på hotell Wake Ups takterrass. Mycket nöjda med boende, faciliteter (lite större gym önskas) men framförallt läget är helt underbart. Nära till folklivet men ändå mycket lugnt. Kommer tillbaka👍🏻

 
2019-12-23

av fiske-tina Limhamn, Sverige

Bra centralt hotell

Krabi tipa ligger centralt i stan men ändå avskilt. När man kommer in på området tar känslan av att vara i djungeln över Och stans brus försvinner. På plussidan. Trevlig personal, stora fina fräscha rum (vi hade superierrum) och bra frukost. Små men fina poolområden om man gillar lite poolhäng. På minus sidan. Kuperad terräng (man kan bli körd med golfbil), lite tråkig utsikt från rummet (vi hade utsikt över en stor damm som samlade upp regnvatten och Djungel och fordon) lite mer blommande växtlighet hade inte skadat. Men i det stora hela var vi mycket nöjda. Vi betalade 18000 thb för 2 rum, 5 nätter med frukost och det känns väldigt prisvärt för den standarden och superbt läge. Vi har bott på Ao nang Villas och Peace Laguna Tidigare och detta hotell håller samma klass.

 
2019-10-22

av Heidi E

Lyxigt, vänligt hotell

Vänlig och tillmötesgående personal, superfina rum, lummig och trevlig omgivning, litet men funktionellt gym. Bra pool. Rent och fräsch runt poolen. Bra restaurang som serverar både frukost, lunch och middag. Nära till centrum, promenadgata/shopping och restauranger.