Kundomdömen om Krabi Tipa Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

67% av resenärerna rekommenderar

828 omdömen
Utmärkt
 
236
Väldigt bra
 
356
Bra
 
137
Mindre bra
 
50
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2020-03-26

av Janetinside Antalya, Turkiet

Naturskönt område

Det här hotellet låg utspritt i ett hellande område. Otroligt fint! Som att bo i jungeln. Vaknade till fågelliv och ljudliga ekorrar varje morgon. Personalen var trevlig och hjälpsam. Städningen bra. Enda minus var frukosten, baconet var oätligt. Vi var annars mycket nöjda med vistelsen.

 
2020-01-06

av joeman68canyon Ao Nang, Thailand

Mycket bra boende och härlig personal

Vi stannade två veckor här och firande även nyår på hotell Wake Ups takterrass. Mycket nöjda med boende, faciliteter (lite större gym önskas) men framförallt läget är helt underbart. Nära till folklivet men ändå mycket lugnt. Kommer tillbaka👍🏻

 
2019-12-23

av fiske-tina Limhamn, Sverige

Bra centralt hotell

Krabi tipa ligger centralt i stan men ändå avskilt. När man kommer in på området tar känslan av att vara i djungeln över Och stans brus försvinner. På plussidan. Trevlig personal, stora fina fräscha rum (vi hade superierrum) och bra frukost. Små men fina poolområden om man gillar lite poolhäng. På minus sidan. Kuperad terräng (man kan bli körd med golfbil), lite tråkig utsikt från rummet (vi hade utsikt över en stor damm som samlade upp regnvatten och Djungel och fordon) lite mer blommande växtlighet hade inte skadat. Men i det stora hela var vi mycket nöjda. Vi betalade 18000 thb för 2 rum, 5 nätter med frukost och det känns väldigt prisvärt för den standarden och superbt läge. Vi har bott på Ao nang Villas och Peace Laguna Tidigare och detta hotell håller samma klass.

 
2019-10-22

av Heidi E

Lyxigt, vänligt hotell

Vänlig och tillmötesgående personal, superfina rum, lummig och trevlig omgivning, litet men funktionellt gym. Bra pool. Rent och fräsch runt poolen. Bra restaurang som serverar både frukost, lunch och middag. Nära till centrum, promenadgata/shopping och restauranger.

 
2019-04-01

av flamingohoppare Arvika, Sverige

Supertrevlig personal

Personalen är som sagt otroligt trevliga och hjälpsamma. Självklart finns det en och annan som inte är lika serviceminded. Vi bodde i en bungalow som tyvärr hade en AC som förde mycket oväsen och hade en doft som var allt annat än trevlig. Men efter att ha pratat med receptionen fick vi möjlighet att byta bungalow till en med bättre AC. Området är stort men det är smidigt att ringa till receptionen och be om transport. Tyvärr blev ett par shorts och en bikiniöverdel förstörda under vår vistelse, pga ovälkomna hundar som fanns på området. Vi fick möjlighet till kompensation. Trevligt ställe och bungalowen var rymlig och fräsch.