Restips för Krabi - Apollo.se

Restips för Krabi

Milslånga bländvita stränder. Kalkstensberg. Ljummet turkosblått hav. Hela Krabi är som en filmkuliss, och med en så gästvänligt omfamnande atmosfär att du aldrig mer vill åka hem. I denna provins på fastlandet öster om Phuket är stränderna vitare än en tandblekning, folket gästvänligare än din egen mormor och skärgården, med en 150 öar, häpnadsväckande vacker.  Här kan du dyka, klättra, paddla kajak och mycket mer – läs våra tips!

Fina stränder i Krabi

Utöver de fina stränderna kring Ao Nang och Klong Muang finns det en mängd underbara stränder på de natursköna öarna i skärgården Phra Nang Bay att välja mellan.

Läs våra tips

Vackra öar i Krabi

I närheten av Krabi och Phra Nang Bays vackra skärgård finns flera vackra öar och dramatiska kalkstensklippor som sticker upp ur havet. Här har vi samlat en ö-guide.

Läs våra tips

Saker att göra i Krabi

Det finns gott om saker att göra kring Krabi och Ao Nang. Paddla i den sagolikt vackra skärgården, klättra, dyka, bada i varma källor och unna sig en och annan härlig massage på stranden.

Läs våra tips

Populära restauranger i Krabi

Den goda maten är en självklar höjdpunkt under en semester i Thailand. Här tipsar vi om sju bra restauranger som är värda ett besök i Ao Nang och Krabi.

Läs våra tips