Restips för Thailand

Underbara tropiska stränder, vacker natur, fantastisk mat, tempel, massage – listan på saker att uppleva och göra i Thailand är lång. Vi tipsar om de bästa stränderna och den godaste maten, och förstås om unika upplevelser och spännande saker att göra i detta härliga land.

Tips om Phuket

Underbara stränder, ett brett utbud av aktiviteter, spännande sevärdheter och bra restauranger – Phuket har något för alla. Här kan du läsa våra tips om öns höjdpunkter.

Läs restips om Phuket

Tips om Krabi

Krabis skärgård är känd för sina kalkstensklippor och vackra öar med underbara stränder, med aktiviteter från klättring till dykning. Läs våra tips för en upplevelserik semester!

Läs restips om Krabi

Tips om Khao Lak

I nationalparksområdet Khao Lak kan du njuta av fina stränder, utforska den vackra naturen, ägna dig åt livet under havsytan och ta hand om dig själv på spa. 

Läs våra tips om Khao Lak

Tips om Koh Lanta

På avslappnade Koh Lanta kan du slappna av på långa fina stränder. Det finns också en hel del att se och göra – här tipsar vi om några av öns höjdpunkter!

Läs våra tips om Koh Lanta

Tips om Hua Hin

Klassiska semesterorten Hua Hin erbjuder många aktiviteter, massor av restauranger och ett bra läge för utflykter. Här har vi samlat några av våra bästa tips!

Läs våra tips om Hua Hin

Tips om Bangkok

I den myllrande huvudstaden Bangkok finns hur mycket som helst att se och göra. Vi guidar dig till utmärkta restauranger, intressanta sevärdheter och gömda pärlor.

Läs våra tips om Bangkok

Tips & Inspiration

Se alla våra restips för Thailand, hitta och boka en resa till Thailand eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Alla restips för Thailand

Vi tipsar om de bästa stränderna och den godaste maten, och förstås om unika upplevelser och spännande saker att göra i Thailand.

Se alla våra restips för Thailand

Thailand

  • Härliga resmål som Krabi, Phuket & Koh Lanta
  • Livliga storstäder och kritvita stränder 
  • Shopping och matupplevelser i världsklass
Se alla resor till Thailand

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här