Restips Thailand

Restips för Thailand

Underbara tropiska stränder, vacker natur, fantastisk mat, tempel, massage – listan på saker att uppleva och göra i Thailand är lång. Vi tipsar om de bästa stränderna och den godaste maten, och förstås om unika upplevelser och spännande saker att göra i detta härliga land.

Hitta ditt Thailand

Är det svårt att veta vilket resmål som passar just dig? Här kommer en liten guide över Apollos Thailand så att du enklare ska hitta just din Thailandspärla.

Hitta ditt Thailand

Varför Thailand?

Thailands vackra sandstränder, fina hotell, vänliga folk och härliga väder gör att vi gärna åker hit. Här har vi svarat på några vanliga frågor om Thailand.

Läs mer

Tips om Phuket

Underbara stränder, ett brett utbud av aktiviteter, spännande sevärdheter och bra restauranger – Phuket har något för alla. Här kan du läsa våra tips om öns höjdpunkter.

Läs restips om Phuket

Tips om Krabi

Krabis skärgård är känd för sina kalkstensklippor och vackra öar med underbara stränder, med aktiviteter från klättring till dykning. Läs våra tips för en upplevelserik semester!

Läs restips om Krabi

Tips om Khao Lak

I nationalparksområdet Khao Lak kan du njuta av fina stränder, utforska den vackra naturen, ägna dig åt livet under havsytan och ta hand om dig själv på spa. 

Läs våra tips om Khao Lak

Tips om Koh Samui

Här tipsar vi om några höjdpunkter på härliga Koh Samui, från utflykter, shopping och spabehandlingar till bra restauranger. Läs och inspireras!

Läs våra tips om Koh Samui

Tips om Koh Lanta

På avslappnade Koh Lanta kan du slappna av på långa fina stränder. Det finns också en hel del att se och göra – här tipsar vi om några av öns höjdpunkter!

Läs våra tips om Koh Lanta

Tips om Hua Hin

Klassiska semesterorten Hua Hin erbjuder många aktiviteter, massor av restauranger och ett bra läge för utflykter. Här har vi samlat några av våra bästa tips!

Läs våra tips om Hua Hin

Tips om Bangkok

I den myllrande huvudstaden Bangkok finns hur mycket som helst att se och göra. Vi guidar dig till utmärkta restauranger, intressanta sevärdheter och gömda pärlor.

Läs våra tips om Bangkok

Restips Koh Chang

Vackra Koh Chang lockar med avkoppling, regnskogsklädda berg och fina stränder. Här kan du snorkla, dyka, vandra i djungeln och bada vid vattenfall.

Läs våra tips om Koh Chang

Upplev Thailand

Här tipsar vi om vackra tempel och Buddha-statyer, var du kan få dina kläder uppsydda av skräddare, var du kan träna thaiboxning och var du kan boka avkopplande massage.

Läs våra tips

God mat i Thailand

En av de absolut bästa sakerna med en semester i Thailand är det fantastiska lokala köket och alla härliga exotiska råvaror.

Läs våra tips

Svalkande drycker

I Thailands tropiska värme behöver du dricka mycket. Det finns massor av härligt svalkande drycker att välja bland under din semester.

Läs våra tips