Sista minuten från Stockholm

Fynda en billig sista minuten resa från Stockholm, Arlanda och välj mellan paketresor med flyg och hotell eller endast flyg.

 

Här kan du boka en sista minuten från Stockholm med avgång inom de närmsta 90 dagarna. Sidan uppdateras löpande så kom hit ofta och hitta en billig restresa.

Att boka en sista minuten-resa, eller restresa som många säger, innebär att avresan är inom 90 dagar. Detta är optimalt för dig som är flexibel med när du kan resa, eller för dig som bokar en resa tätt inpå semestern. Att boka en restresa med kort varsel kan ofta innebära att resan blir billigare för dig, men att utbudet inte alltid är lika bra som när du bokar till ordinarie pris. Det kan innebära att man inte kan välja exakt det hotell man önskar, eller specifika rum som då kanske har blivit slutsålda. 

Bokar du en sista minuten, så omfattas du av paketreselagen. Att omfattas av paketreselagen är fördelaktigt för dig som resenär eftersom det ger dig starkare skydd och tydligare regler när du bokar en paketresa. Genom denna lag ökar din trygghet och rättigheter som konsument genom att krav på researrangörerna skärps, vilket säkerställer en mer transparent och pålitlig upplevelse när du reser.