Familjesemester

– för dig som reser med barn

På Apollo vet vi hur man får den bästa familjesemestern. Och vi vet hur viktigt det är att barnen trivs och har det bra – för glada barn ger glada föräldrar. Därför har vi handplockat resmål och hotell jorden runt för en härlig barnsemester där hela familjen kan ha det gott! Nedan ser du hotell och resmål som är extra bra anpassade för barnfamiljer. Du hittar också bra erbjudanden för dig som reser med barn!

All Inclusive-hotell

Njut extra i sommar och boka ett All Inclusive hotell. Ett bekvämt och prisvärt alternativ för dig som vill slappna av och äta gott på semestern – utan att behöva fundera på notan.

Club Polly & Mino – barnklubb

På alla våra Apollo Mondo Family Resorts och på sportparadiset Playitas hittar du Club Polly & Mino.

Se alla hotell med barnklubb

Apollo Mondo Family

Våra absolut bästa familjehotell med extra av allt! Här finns stora poolområden med barnpooler, barnklubb, familjevänliga rum och god mat. Hotell för hela familjen att älska.

Se våra Apollo Mondo Family hotell här

Simskola på hotellet

Låt barnen gå på simskola under säker vägledning av professionella simlärare.

Se alla hotell med simskola

Barnvagn, barnsäng, barnstol

Få en så bekväm semester som möjligt, boka barnvagn, barnsäng och barnstol till rummet.

Läs mer

Stora familjerum

Hitta boende för större familjer och sällskap. Alla hotell har lägenheter med minst 3 rum. Här hittar du hotell med stora familjerum.

Bra resmål för dig som reser med barn

Inspiration för dig som reser med barn

Hitta ditt Kreta

Hitta ditt Kreta

Apollo är Nordens största arrangör av resor till Kreta och kan erbjuda dig allt från enkla, charmiga familjehotell till stora lyxhotell. Vilket Kreta passar dig bäst? Här har vi beskrivit vad som är karaktäristiskt för våra 17 orter på ön. Vi hoppas att det ska hjälpa dig att hitta just ditt Kreta.