Fotbollscamp med Svenska Fotbollsakademin på Apollo Sports - powered by Playitas-hotell

Häng med på Fotbollsläger med Svenska Fotbollsakademin på något av Apollo Sports nya sporthotell, Porto Myrina - powered by Playitas eller Levante - powered by Playitas. En unik utbildande vecka för barn och ungdomar mellan 9 och 12 år. Här får de ledning av professionella instruktörer från SvFA i en fantastisk miljö med optimala förutsättningar för fotbollsträning under veckan. Tillsammans med SvFa erbjuder Apollo Sports en möjlighet att få det bästa lovet ever!


Om veckans upplägg

Lägren är ett individuellt breddläger för dig i åldern 9-12 år och som bor på: 
Porto Myrina - powered by Playitas, 17-24 juli 2022
Levante - powered by Playitas eller Mythos Beach Resort, 30 okt-6 nov 2022. 

Hela veckans fotbollspass leds av erfarna och skickliga tränare från Svenska Fotbollsakademin. Dessutom kommer du få en oförglömligt rolig vecka med andra barn och ungdomar från flera olika klubbar i landet.
Upplägget under veckorna bygger på Svenska Fotbollsakademins koncept med fokus på fotbollsglädje och lärande för alla – oavsett nivå och förkunskaper. Träningen byggs upp runt de individuella färdigheterna bollbehandling, spelintelligens, utmana, individuellt försvarsspel, passningsspel och skott. Under veckan utmanas spelarna i nedbrutna tekniska moment och i skarpa spelsituationer kopplat till de olika färdigheterna. Momenten som tränas är axplock ur konceptet Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. 

Veckorna innehåller 1-2 dagliga träningspass och programet för veckorna kommer att ha olika inriktningar/teman. Läs mer om de olika inriktningarna nedan. 


Porto Myrina - powered by Playityas  17-24 juli 2022
Välkomna på en sommarcamp fylld av skott och målskytte. Energifylld, lärorik och inspirerande träning för alla spelare, oavsett förkunskaper. Spelarnas målskytte står i fokus denna camp och vi tränar på allt från olika avslutstekniker och genombrott till att skapa ett taktiskt överläge mot målvakten. Vi tränar på att omvandla färdigheterna i spel och sista dagen avslutas med en turnering.
Spelarna instrueras i tekniska moment kopplat till olika typer av skott. Vi tränar bland annat på snärtskott, stötskott, volleyskott, distansskott och cykelspark.

Under veckan sätter vi in de olika skotteknikerna vi jobbat med i skarpa avslutssituationer. Vi kommer träna på avslut ur olika vinklar och avstånd, att komma i läge för målskytte, taktik runt skottet samt hur man som spelare skapar överläge mot målvakten (förflyttning, olika antal tillslag, avslut i olika delar av målet etc).

Sista passen är mer  spelinriktade än de tidigare dagarna. Vi skapar olika typer av skott-spel där spelarna får använda moment och avslutstekniker vi tränat på under campen i skarpt spel.


Levante - powered by Playitas 30 okt - 6 nov 2022
Välkomna på World Cup Camp, under höstlovet laddar vi upp inför det stundande världsmästerskapet i Qatar som spelas i december. Campveckan innehåller fullmatade träningsdagar med fokus på skills från VM:s allra största stjärnor. De olika momenten vi tränar på kommer att brytas ner och tränas progressivt – från att utföra momenten tekniskt till att sättas in i skarpa spelsituationer. Dessutom kommer vi träna på styrkor i spelet som kännetecknar de stora favoritnationerna i mästerskapet. Innehållet i träningen kommer även att influeras av fotbollskulturen som kännetecknar de olika nationerna.


Instruktörer från Svenska Fotbollsakademin (SvFA)

Veckorna leds av professionella coacher från SvFA. 
Ledarna presenteras här inom kort 


Vem kan delta

 • Du är mellan 9-12 år och har en bokning på det aktuella hotellet med dina föräldrar eller annan medföljande målsman.
 • Du bör ha spelat fotboll en tid och ha ett stort intresse för sporten och en vilja att utvecklas.
 • Din nivå är inte avgörande då inriktningen är på individuella färdigheter men med träning i grupp.
 • Du bör vara i god fysisk form då vi tränar många pass.

 

Pris: 1 000:-

Datum & hotell: 
30 okt - 6 nov 2022, Levante - powered by Playitas eller Mythos Beach Resort 

För dig mellan 9 och 12 år

Det här får du:

 • Ledarledd träning med Svenska Fotbollsakademin enligt program
 • 6 träningstillfällen
 • 1,5-2 h fotbollsträning per dag
 • Föranmälan är ett krav
 • I mån av plats kan vi komma att ta emot anmälningar på plats

Boka Levante/Mythos, oktober 2022


Frågor om Fotbollscampet? Maila oss!

Pris och Anmälan

 • Anmälan och deltagande i campet är 1 000 kr per barn förutsatt du har en bokning på aktuellt hotell med Apollo. Antalet platser är begränsat. 
 • Anmälan är individuell och öppen för dig som bor på det aktuella hotellet. 
 • Upplägget är inte ett kolloupplägg utan deltagande barn reser med sina föräldrar som bor och tränar på aktuellt hotell. 
 • Ingen föräldranärvaro under träningen är nödvändig 

Utrustning

 • Flera par shorts, t-shirts och strumpor då du behöver byta flera gånger under veckan.
 • Ett par fotbollsskor, gymnastikskor samt benskydd.
 • Keps och solskydd

Om Svenska Fotbollsakademin

Svenska Fotbollsakademin är ett oberoende fotbollsföretag som erbjuder träning för barn på alla nivåer. Vi genomför camper/fotbollskolor på alla lovdagar, öppna träningstillfällen för barn från olika klubbar och på alla nivåer, hyr ut tränare till föreningar och utbildar tränare.

Vår identitet är fotbollsglädje och lärande för alla. Vår verksamhet präglas av att dessa två, glädje och lärande sitter ihop och är förutsättningar för varandra.

Vi står för ordning och reda, trygghet, lärande och glädje. Genom tilltalande paketering, genomarbetade koncept och ett förhållningssätt där vi sätter barnets upplevelse i centrum skapar vi aktiviteter som är kul att delta i – och kul att titta på.

Tränarna är utbildade inom vårt koncept Skills & Play – ett koncept som utvecklats av Sveriges skickligaste och mest erfarna barn- och ungdomstränare. Vår uppgift är att skapa en lärande träningsmiljö där varje barn känner trygghet och blir sedd för sin insats, oavsett förkunskaper.


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Mythos Beach Resort

Populära Mythos Beach Resort på Rhodos är ett av våra mest omtyckta Apollo Mondo Family Resorts. Detta moderna flaggskepp bjuder på en riktig familjesemester med flera poolområden, barnklubben Club Polly & Mino och träningspass med Apollos egna instruktörer. Det finns tre poolområden på Mythos Beach Resort, varav ett av dem har två pooler där en är en aktivitetspool som är uppvärmd. Vid det separata barnpoolen finns en vattenrutschkana för yngre barn och vid hotellets framsida finns en ny pool. Inomhus finns, ytterligare två uppvärmda pooler, varav en är en liten pool för barn. Mellan hotellet och stranden finns även ett trädäckat poolområde med en relaxpool som är avsedd för vuxna, samt en liten jacuzzisektion.

Läs mer om Mythos Beach Resort