Resor till Dubai

Dubai

  • Nonstop-flyg med prisbelönta Emirates
  • Weekendresor till Dubai
  • Kombinera stad och strandliv

Apollo Service

På resmål med Apollo Service finns Apollos skandinavisktalande reseledare på plats. Vi erbjuder dessutom service dygnet runt via telefon, sms, app och mejl, där du får praktisk information, tips om utflykter, bilhyra med mera. Läs mer på respektive resmål om vilken period Apollo Service erbjuds.

Välkommen till magnifika Dubai, en metropol som uppfyller alla drömmar! På en resa till Dubai kan du spela golf på morgonen, bada i 25-gradigt hav på dagen och avsluta med lite skidåkning på kvällen. Här väntar förstklassig mat, underbara stränder och aktiviteter i oändlighet! Och som pricken över i:et – flygresan till Dubai tar bara 6,5 timmar.


Fler resmål i Förenade Arabemiraten

Besök emiratens själ och hjärta i huvudstaden Abu Dhabi, bo i lugna och prisvärda Ajman eller upplev magiska sandstränder i Ras Al Khaimah.

Fler resmål i Förenade Arabemiraten.


Fakta om Dubai

Tidsskillnad

Svensk tid +3 timmar vintertid, svensk tid +2 timmar sommartid.

Transfer

Från Dubai Airport till hotellen tar det ca 30-60 minuter. Observera att Dubais flygplats har mycket strikta regler för parkering för bussar, minibussar och bilar på flygplatsen. På grund av detta kan väntetiden inne på flygplatsen vara ca 30-60 min. Det beror på att bussarna inte får komma in i terminalen förrän alla gäster har lämnat bagageområdet. Trafiken på flygplatsen kan också påverka väntetiden.

Från flygplatsen i Ras al Khaimah till hotellen tar det ca 1,5-2 timmar beroende på trafiksituationen.

Från flygplatsen i Abu Dhabi till hotellen tar det ca 1-1,5 timme beroende på trafiksituationen.

Under nyårshelgen (31/12-1/1) kan transfern ta upp till 1 timme extra på grund av olika event. Transfer sker vanligtvis utan Apollos personal.

Stränder

Dubai har fantastiska stränder med kristallklart vatten. Det är gott om plats på stränderna. Vanliga badkläder används och det är förbjudet att bada topless. Samtliga pooler har temperaturkontroll, vilket innebär att de alltid är härligt svalkande.

Mer fakta

Väder

jan 23°c
feb 24°c
mar 26°c
apr 31°c
maj 35°c
jun 37°c
jul 39°c
aug 39°c
sep 37°c
okt 33°c
nov 29°c
dec 25°c
8,6 av 10 Dubai
Våra gästers betyg, baserat på 470 omdömen
Populära hotell
JA Beach - vinter 23/24
Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 29/11 2023, Från Stockholm/Arlanda
från
10 551 SEK
Boka

JA Ocean View
Pris per person, avser del i Dubbelrum, 7 nätter, 29/11 2023, Från Stockholm/Arlanda
från
13 963 SEK
Boka

My Emirates Pass - sommar 2023

Behåll ditt boardingkort när du flyger med Emirates i perioden 1 maj till 30 september 2023. Det ger dig rabatter och erbjudanden du inte vill missa!

Läs mer om My Emirates Pass

Alla resmål Förenade Arabemiraten

Ras Al Khaimah

I Ras Al Khaimah, som är Förenade Arabemiratens nordligaste emirat, kan du se fram emot en mångsidig semester med vita sandstränder, kristallklart vatten och adrenalinfyllda upplevelser.

Ajman

Upptäck Dubais okända lillebror - res till Ajman! Ajman är Förenade Arabemiratens allra minsta emirat. Till den sprudlande storstaden Dubai är det bara en kort bilfärd och ändå väntar en helt annan atmosfär i Ajman med ett lugnare tempo. Här kan du bo på fina hotell mitt på den långa, vita sandstranden.

Abu Dhabi

Abu Dhabi är ett emirat i Förenade Arabemiraten. Det är också namnet på landets huvudstad, där modern lyx möter kultur och tradition. På Yas Island i utkanten av Abu Dhabi stad finns flera nöjesparker, vattenland och matupplevelser samlade på ett ställe, medan stadskärnan är fylld av historiska platser och den arabiska kulturen. Res till Abu Dhabi för en solsäker semester med futuristiska skylines, internationell mat i alla prisklasser och vidsträckta sandstränder.