resmål

Jumeirah Beach med Dubai Marina är Dubais främsta destination för sol och bad. Hela området är guldkantat, med allt från en härlig strand med många aktiviteter till restauranger, caféer och exklusiva butiker utmed strandpromenaden The Walk.

Läs mer om Jumeirah Beach & Dubai Marina 6 hotell från 11 497 SEK

Den palmformade ön Palm Jumeirah lämnar ingen oberörd. Denna stora konstgjorda ö är hem för många fina hotell, med de ikoniska Atlantis The Palm och The Royal som huvudattraktioner. Vill du ha en oförglömlig upplevelse så är ett besök på Palm Jumeirah ett givet kort.

Läs mer om Dubai Palm Jumeirah 4 hotell från 10 536 SEK

Al Barsha och Barsha Heights ligger mellan Dubai Marina och Dubai Downtown. Med sitt centrala läge och bra kommunikationer är hotellen i Al Barsha och Barsha Heights en utmärkt utgångspunkt för dig som vill ta dig runt i Dubai och uppleva så mycket som möjligt under semestern. Detta är en plats som ...

Läs mer om Dubai Al Barsha & Barsha Heights 2 hotell från 10 018 SEK

Bur Dubai är en lite äldre och lite lugnare stadsdel i Dubai. I området finns mycket kultur och i Dubai Museum kan du lära dig allt om områdets historia. Här bor du också nära många restauranger och shopping i såväl moderna butiker som spännande souker i Deira.

Läs mer om Bur Dubai & Deira 11 hotell från 8 334 SEK

Jebel Ali erbjuder en lugn semestervistelse, med fokus på avkoppling och skönt strandliv. På den fina Jebel Ali Beach väntar många vattensporter och annat semesterkul att roa sig med.

Läs mer om Dubai Jebel Ali 3 hotell från 11 414 SEK

Res till Dubai Parks and Resorts, ett fantastisk resmål för hela familjen som vill uppleva spänning och äventyr i Dubai. Här väntar flera olika temaparker, restauranger och shoppingmöjligheter - det mesta som behövs för en fartfylld och minnesvärd semester!

Läs mer om Dubai Parks and Resorts 1 hotell