Kryssa från Dubai

Kryssa från Dubai

En kryssning från Dubai tar dig till några av världens mest innovativa storstäder. Storslagna naturupplevelser, grandiosa byggnadsverk och historiska sevärdheter – intrycken är många och varvas med skönt poolhäng och spabesök ombord mellan stoppen.

 

För att beskriva Dubai och Förenade Arabemiraten börjar nästan alla meningar med "Världens högsta/längsta/största”. Här finns t.ex. världens hösta byggnad Burj Khalifa, världens största shoppingcenter Dubai Mall med ca 1 200 butiker och världens största fontän Dubai Fountain. Dubais sex stadsdelar rymmer både moderna skyskrapor med trendiga takbarer, historiska byggnader och milslånga sandstränder som kantas av palmer.


Dubai, Förenade Arabemiraten

Dubai bjuder på allt från moderna skyskrapor, kritvita stränder, enorma shoppingcenter, fantastiska restauranger, gigantiska vattenland, guldfyllda souker, palmklädda promenadstråk, mäktiga sanddynor... Som en världsmetropol som ständigt växer kan du räkna med att fylla dagarna med intryck och upplevelser!

Burj Al Arab i Dubai

Ett Dubai-tips är att åka högst upp i superlyxiga hotellet Burj al Arab och njuta av en afternoon tea. Eller tillbringa en kväll ombord på en av middagsbåtarna som i sakta mak kryssar längs Dubaiviken. Maten är i världsklass och båtarna har panoramafönster så att du kan njuta av den spektakulära vyn över Dubai.

Kryddsouk i Dubai

I Dubai kan du köpa det mesta! Dubai Mall och Mall of the Emirates är de två mest kända shoppingcentren och har butiker från världens alla hörn. I Bur Dubai ligger Karama Bazaar med allt från kläder, accessoarer, möbler och souvenirer. I Deira finns krydd- och parfymsouker och i Jumeirah ligger en populär guldsouk.


Vill du flyga direkt?

Övriga avreseorter samt avresedagar måste du resa med byten.

Stockholm  Dubai
Dagligen med Emirates

Köpenhamn  Dubai
Dagligen med Emirates

Övriga avreseorter samt avresedagar måste du resa med byten.


 

Bra att tänka på inför kryssningen

 • Alla standardmåltider ingår på kryssningen.
 • Första natten på hotell ingår alltid.
 • Hos Apollo bokar du allt på en gång. Både flyg+hotell+kryssning ingår.
 • Dryckespaket och utflykter köper du direkt från rederiets hemsida. Ha ditt bokningsnummer framme innan du går in på deras hemsida.
 • Dina kryssningsbiljetter får du på mail efter att du har gjort din online check in på rederiets hemsida.
 • Matallergier meddelas vid ombordstigningen på fartyget, rederiet gör sitt yttersta för att möta dina behov.
 • Ombordsinformation finner du i dina kryssningsbiljetter som du får mejlat till dig efter din online incheckning.
 • Transfer ingår inte.
 • Det går endast att boka en hytt per bokning.
 • Personalen ombord talar engelska och tar väl hand om alla gäster. Apollopersonal finns inte med ombord.
 •  

Läs mer om Inför kryssningen


Våra kryssningsrederier

Passa på att stanna några hotellnätter extra före kryssningen!


Våra bästa kryssningstips

Här har vi samlat våra bästa tips som du kan ta del av inför kryssningen. Oavsett om du är nybörjare eller expert så finns det en hel del bra och användbara tips!

Varför välja kryssning?

Många resmål på önskelistan men problem att få tiden att räcka till? Det är bara ett av flera skäl att välja en kryssningssemester nästa gång. Här delar vi med oss av 10 anledningar för varför du ska välja kryssning inför din nästa semester.

Läs mer

Våra 7 bästa kryssningstips

När är bästa tiden för att åka på kryssning? Vilket fartyg ska du åka på kryssningen med? Vad ska man packa med sig? Här har vi samlat sju bra tips inför din kryssningssemester.

Läs mer

Resa med barn på kryssning

Att kryssa är ett perfekt sätt att resa bekvämt, även med yngre barn. Ombord finns massor med roliga aktiviteter och underhållning för både stora och små.

Läs mer

Boka ditt kryssningspaket