Kryssning från Dubai

Kryssa från Dubai

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv. Önskar du information om när dessa resor går att boka igen kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här

En kryssning från Dubai tar dig till några av världens mest innovativa storstäder. Storslagna naturupplevelser, grandiosa byggnadsverk och historiska sevärdheter – intrycken är många och varvas med skönt poolhäng och spabesök ombord mellan stoppen.

För att beskriva Dubai och Förenade Arabemiraten börjar nästan alla meningar med "Världens högsta/längsta/största”. Här finns t.ex. världens hösta byggnad Burj Khalifa, världens största shoppingcenter Dubai Mall med ca 1 200 butiker och världens största fontän Dubai Fountain. Dubais sex stadsdelar rymmer både moderna skyskrapor med trendiga takbarer, historiska byggnader och milslånga sandstränder som kantas av palmer.

Burj Al Arab i Dubai

Ett Dubai-tips är att åka högst upp i superlyxiga hotellet Burj al Arab och njuta av en afternoon tea. Eller tillbringa en kväll ombord på en av middagsbåtarna som i sakta mak kryssar längs Dubaiviken. Maten är i världsklass och båtarna har panoramafönster så att du kan njuta av den spektakulära vyn över Dubai.

Kryddsouk i Dubai

I Dubai kan du köpa det mesta! Dubai Mall och Mall of the Emirates är de två mest kända shoppingcentren och har butiker från världens alla hörn. I Bur Dubai ligger Karama Bazaar med allt från kläder, accessoarer, möbler och souvenirer. I Deira finns krydd- och parfymsouker och i Jumeirah ligger en populär guldsouk.

Dubai, Förenade Arabemiraten

Dubai bjuder på allt från moderna skyskrapor, kritvita stränder, enorma shoppingcenter, fantastiska restauranger, gigantiska vattenland, guldfyllda souker, palmklädda promenadstråk, mäktiga sanddynor... Som en världsmetropol som ständigt växer kan du räkna med att fylla dagarna med intryck och upplevelser!


Vill du flyga direkt?

Övriga avreseorter samt avresedagar måste du resa med byten.

Stockholm  Dubai
Dagligen med Emirates och Norwegian

Köpenhamn  Dubai
Dagligen med Emirates och Norwegian

Övriga avreseorter samt avresedagar måste du resa med byten.


 

Bra att tänka på inför kryssningen

 • Alla standardmåltider ingår på kryssningen.
 • Första natten på hotell ingår alltid.
 • Hos Apollo bokar du allt på en gång. Både flyg+hotell+kryssning ingår.
 • Dryckespaket och utflykter köper du direkt från rederiets hemsida. Ha ditt bokningsnummer framme innan du går in på deras hemsida.
 • Dina kryssningsbiljetter får du på mail efter att du har gjort din online check in på rederiets hemsida.
 • Matallergier meddelas vid ombordstigningen på fartyget, rederiet gör sitt yttersta för att möta dina behov.
 • Ombordsinformation finner du i dina kryssningsbiljetter som du får mejlat till dig efter din online incheckning.
 • Transfer ingår inte.
 • Det går endast att boka en hytt per bokning.
 • Personalen ombord talar engelska och tar väl hand om alla gäster. Apollopersonal finns inte med ombord.
 •  

Läs mer om Inför kryssningen