W Dubai the Palm

På W Dubai the Palm krockar det mesta. Här blandas det ekologiska med det konstgjorda och det traditionella med det ordnade kaoset. Var beredd på en häftig upplevelse för alla sinnen. Här bor du i spektakulärt inredda rum där Donna Summer, färgglada plyschmöbler och Studio 54 möter dagens gäst med högteknologiska innovationer.

Få rabatt på din vintersemester!

Det ska löna sig att boka semestern tidigt. Få en boka-tidigt-rabatt på vinterns resor om du bokar före den 31 maj. Erbjudandet ger dig upp till 1 000:- rabatt på flera utvalda vinterresor under perioden 1 november 2022 – 31 mars 2023. Gäller inte gruppresor. Läs mer här »


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Deluxerum för 1-3 personer, varav 1 barn. Sviter för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1990 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

W Dubai the Palm är någon för dig som vill uppleva en häftig miljö där varje centimeter av hotellet är vackert utsmyckat med en inredning i totalt kaos. Ingenting har lämnats åt slumpen på detta unika hotell som kan stoltsera med en stark personlighet.

Hotellet har två stora spektakulära poolområden, WET och Wet Deck, med varsin pool, varav ett har en separat barnpool. Vid poolerna finns vanliga solstolar och parasoller men även sköna balisängar. Poolhanddukar. Utöver poolerna har hotellet en privat del av stranden.

W Dubai the Palm har en restaurang med buffé och fyra à la carte-restauranger. LIV serverar grönare, fräschare och lättare rätter på till frukost, lunch och middag. Den "bästa restaurangen i världen 2016 & 2018" Torno Subito tar fram det godaste från det italienska köket, Akira Back serverar rätter från det japanska köket, SoBe på takterrassen har rätter från de latinamerikanska köken och W Lounge serverar tapas. SoBe är för den vuxna publiken med åldersgräns. Långbyxor för män krävs till middagarna i samtliga restauranger. Det finns även en bar vid poolen och är kan du sitta i fågelburar, njuta av en drink medan hotellets DJ spelar skön musik. Hotellet har ytterligare en bar och en bar på stranden.

Hotellets spa erbjuder ett stort utbud av skönhetsbehandlingar. Här finns även ett välutrustat gym. Är du mellan 4 och 12 år finns ett Game Room med massor med roliga spel.

Reception. Gratis wifi över hela hotellet.

Måltider

Ingår:

  • Halvpension (frukostbuffé samt lunch eller middag)

Halvpensionen innebär att du äter frukosten som buffé i restaurangen LIV. Sedan kan välja hur du vill äta din lunch eller middag. I restaurangen Torno Subito kan du äta lunch eller middag och du får en kredit på AED 150 som delbetalning på notans belopp. I restaurangen Akira Back kan du äta middag och då får du en kredit på AED 150 som delbetalning på notans belopp. I restaurangen LIV äter du lunch eller middag, som buffé eller från en fast meny. I restaurangen vid poolen eller i hotellets Beach Club kan du äta lunch, välj en förrätt, en huvudrätt och en dessert från menyn.

Bra att veta

  • Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.
  • Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.
  • I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Alla hotell, Dubai Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah ligger på östra sidan av en av Dubais palmformade öar. Det är en internationell plats där mat, kultur och språk från hela världen blandas i en trendig och modern tappning. Kort och gott en spegling av det moderna livet i Dubai!

Atlantis The Palm

Atlantis The Palm är det kända hotellet som är sin egen destination. Här väntar en äventyrlig semester för hela familjen med kulinariska fullträffar, lyxbutiker, akvarium och Mellanösterns största vattenland. Den kilometerlånga stranden ligger precis utanför portarna.