Bröllopsresa

Hotellen för en romantisk bröllopsresa

Vill du fira er smekmånad på en ljuvlig paradisstrand eller åka på en romantisk weekend? Hos Apollo hittar du allt från lyxliv i Karibien till romantiska hotell kring Medelhavet eller riktigt fina familjehotell för er som vill ta med barnen. Här får du tips på fina resmål och hotell för en oförglömlig bröllopsresa!

Dubrovnik i Kroatien

Kroatien

Kristallklart vatten, intressanta sevärdheter och god mat i kombination med riktigt fint boende - i Kroatien kan bröllopspar spendera en härlig smekmånad.
Hotelltips:

Vacker strand i Grekland

Grekland

Grekland är perfekt för prisvärda bröllopsresor under sommarhalvåret, med massor av romantiska öar som vackra Santorini och idylliska Parga. Hotelltips:

Mauritius

Mauritius

Underbart strandliv, fantastisk mat, rikt undervattensliv och vacker natur gör Mauritius till det perfekta resmålet för en smekmånad.
Hotelltips:

Thailand

Thailand

I Thailand väntar fantastiska stränder och prisvärd lyx året om. Njut av romantiska middagar direkt på stranden och en avslappnad tropisk miljö.
Hotelltips:

Bali

Bali

På tropiskt grönskande Bali kan du bo på riktigt fina hotell som ligger direkt vid underbara vita stränder. Vacker natur, spa-behandlingar och god mat förgyller er smekmånad. Hotelltips:

Dubai

Dubai

Dubai passar er som vill kombinera lyxiga hotell och fina stränder med ett fantastiskt utbud av restauranger och spännande urbana upplevelser. Hotelltips:

Romantisk weekend

Apollo erbjuder weekendresor till romantiska städer över hela världen – perfekt för er som vill åka på en kortare bröllopsresa. Paris, Rom, Prag och Barcelona är några populära favoriter för en weekend i romantikens tecken.

Boka en romantisk weekend

Romantik till havs

Unna er en bröllopsresa som är både bekväm och upplevelserik – åk på kryssning tillsammans! Kryssa fram på Karibiens turkosblå hav med strandhugg på vita stränder eller njut av mysig medelhavscharm.

Åk på en romantisk kryssning

Tips inför bröllopsresan

Rum med privat pool

Hos oss hittar du många fina hotell som erbjuder rum med privat pool, där du och din älskade kan umgås på tu man hand. Många av rummen med egen pool bjuder även på en underbar havsutsikt som det är svårt att slita sig från! 

Hitta rum med privat pool
Bröllopsresa med barn

Bröllopsresa med barn

För er som vill ta med barnen på bröllopsresan har vi många fina familjehotell med det där lilla extra som gör resan speciell. Fräscha Romana Beach Resort i Kroatien har hög standard och lägenheter med både havsutsikt och privat pool. På lyxiga Lopesan Baobab Resort på Gran Canaria blir hela familjen väl omhändertagen.

Bröllopsresa

Tips för en lyckad bröllopsresa

Välj resmål och hotell med stor omsorg – bröllopsresan är ett minne för livet! Vill ni gifta er utomlands och är ett sällskap på minst 10 personer kan ni kontakta våra gruppresekonsulter för hjälp med att planera och boka resan. Planerar ni vigsel utomlands, ta reda på vad som gäller i landet ni vill gifta er i.

Karibien

Drömmer du om en smekmånad i Karibien? Kika in våra resor till paradisresmålet här!

Boka in drömresan

Italien

Venedig, Toscana, Rom, Amalfikusten, sköna stränder på Sicilien och Sardinien – Italien är som skapat för romantiska bröllopsresor. Till Italien paketerar du din resa själv.

Resor till Italien

Paketera bröllopsresan själv

Drömmer du om att spendera smekmånaden på exotiska resmål som Maldiverna, Seychellerna eller Hawaii? Med Apollo kan du resa vart du vill i världen och paketera din egen drömresa.

Paketera er bröllopsresa själva