Apollo Mondo Local-hotell

Våra handplockade hotell för dig som vill se och uppleva det genuina med lokala hotell.

Det här är hotell som vi handplockat och verkligen har en personlig relation till. Chansen är stor att du kommer att få det också. Här lever du nära det lokala livet och känner dofterna och smakerna av platsen du är på.

 

På ett ställe blev vi bjudna på en spontan måltid som mormor tillagat. En annan gång fick vi tips av ägarens tonårsbarn om den bästa hemliga stranden. Nästan överallt finns en historia att berätta om Apollo Mondo Local. Många av våra resenärer återvänder år efter år. Om du vill blir det här ett andra hem, med egna minnen och berättelser, även för dig.

 
 

Faciliteter för alla

Våra Apollo Mondo Local-hotell tillhör inga stora internationella hotellkedjor. Istället har vi valt att samarbeta med lokala partners som vi tycker har något speciellt och värnar lite extra om gästerna. Men för den sakens skull behöver du inte göra avkall på några bekvämligheter under semestern. Alla hotell har bra faciliteter som pool, restaurang/snackbar och kostnadsfritt wifi på angivna områden. Den höga kundnöjdheten gör Apollo Mondo Local till ett säkert kort – till de här hotellen åker man gärna både en och flera gånger!

Alltid på Apollo Mondo Local

  • Höga kundbetyg
  • Trevligt läge
  • Bra faciliteter
  • Kostnadsfritt wifi

Se alla Apollo Mondo-hotell

Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende