Familjeresor för stora familjer

På en familjeresa får ni gott om tid att verkligen umgås och spendera tid med varandra på en plats dit måsten inte når. Bjud in barn och barnbarn, far- och morföräldrar, mostrar och farbröder för avslappnad samvaro med sol och bad, god mat och roliga aktiviteter. Boka familjeresan hos Apollo

Kontakta oss vid frågor


Erbjudanden för stora familjer

Bli din egen researrangör

Vill du samla ihop hela tjocka släkten på en resa? Då kan en av våra resekonsulter hjälpa dig att sätta ihop en perfekt resa utifrån era behov. Får du ihop 20 personer bjuder vi dig på din resa.

Bli din egen researrangör

Res 10 för 9 på utvalda hotell

Nu kan ni resa 10 personer och betala för 9 till flera av våra härliga resmål och utvalda hotell under sommar och vinter.

Se hotellen här och ta del av erbjudandet

Hotell för stora familjer

Apollo Mondo-hotell

På våra Apollo Mondo Family Resorts finns massor att göra för alla åldrar – barnklubb, simskola och massor av sport, aktiviteter och god mat för hela familjen. Apollo Mondo Selected-hotellen har hög standard och komfort med Polly & Minos lekrum och lekplats, pooler, simskola och bra träningsmöjligheter.

Läs mer om våra Mondo-hotell

Hotell med stora rum

Vill ni bo många tillsammans på semestern? Här har vi samlat ihop några av våra mest populära boenden för lite större familjer eller sällskap, med extra stora rum eller lägenheter.

Se hotell med stora rum & lägenheter

All Inclusive-hotell

All Inclusive-hotell är riktigt bekvämt för stora resesällskap och barnfamiljer. Njut av mat av alla dess slag, glass i stora lass och en drink vid poolen. Smidigare än så här blir det inte!

Se våra All Inclusive-hotell