Familjeresor

Familjeresor för stora familjer

På en familjeresa får ni gott om tid att verkligen umgås och spendera tid med varandra på en plats dit måsten inte når. Bjud in barn och barnbarn, far- och morföräldrar, mostrar och farbröder för avslappnad samvaro med sol och bad, god mat och roliga aktiviteter. Vi hjälper er att boka resan och arrangera upplevelser efter just dina önskemål. Fyller du jämnt? En härlig födelsedagsresa med hela familjen är ett perfekt sätt att fira bemärkelsedagen tillsammans!

Boka familjeresan hos Apollo

FamiljeresorRes 10 för 9

FamiljeresorHotell med stora rum och lägenheter

FamiljeresorStora familjer kan skräddarsy resan

FamiljeresorSamla hela släkten på familjehotell


Erbjudanden för stora familjer

Res 10 betala för 9

Res 10 betala för 9

Vill du samla hela familjen över generationsgränserna, kanske för att fira en speciell bemärkelsedag? Just nu reser ni 10 personer till utvalda resmål men betalar bara för 9.

Res 10 betala för 9
Skräddarsy din familjeresa

Skräddarsy din familjeresa

Är ni en stor familjegrupp med specifika önskemål kring er resa? Våra resekonsulter kan hjälpa er med allt från att skräddarsy hela resan till mindre detaljer som att boka bord eller utflykter. 

Få en offert på resan
Bli din egen researrangör

Bli din egen researrangör

Vill du samla ihop hela tjocka släkten på en resa? Då kan en av våra resekonsulter hjälpa dig att sätta ihop en perfekt resa utifrån era behov. Får du ihop 20 personer bjuder vi dig på din resa.

Bli din egen researrangör

Hotell för stora familjer

Apollo Mondo-hotell

Apollo Mondo-hotell

På våra Apollo Mondo Family Resorts finns massor att göra för alla åldrar – barnklubb, simskola och massor av sport, aktiviteter och god mat för hela familjen. Apollo Mondo Selected-hotellen har hög standard och komfort med Polly & Minos lekrum och lekplats, pooler, simskola och bra träningsmöjligheter.

Läs mer om våra Mondo-hotell
Hotell med stora rum

Hotell med stora rum

Vill ni bo många tillsammans på semestern? Här har vi samlat ihop några av våra mest populära boenden för lite större familjer eller sällskap, med extra stora rum eller lägenheter.

Se hotell med stora rum & lägenheter
All Inclusive-hotell

All Inclusive-hotell

All Inclusive-hotell är riktigt bekvämt för stora resesällskap och barnfamiljer. Njut av mat av alla dess slag, glass i stora lass och en drink vid poolen. Smidigare än så här blir det inte!

Se våra All Inclusive-hotell