Adaaran Club Rannalhi

På hotell Adaaran Club Rannalhi är det enkelt att falla in i en lugn och behaglig semesterlunk. Du bor i bungalower med en härlig markterrass på själva ön eller över vattnet med direkt tillgång till det kristallklara havet nedanför, här kan du njuta av spektakulära vyer över horisonten och vakna till ljudet av vågorna på morgonen. All Inclusive ingår så bekvämare kan det inte bli!


Rumstyper

Dubbelrum i bungalow för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Water villa för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4384 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Bara 30 minuter med båt från Malé ligger Adaaran Club Rannalhi, ett All Inclusive-hotell med privat strand och möjlighet till många vattenaktiviteter. På hotellet finns alla möjligheter att aktivera sig, på eller under ytan. Det erbjuds windsurfing, snorkling, dykning och en rad andra vattensporter, alla mot avgift. Det finns också aktiviteter som bordtennis och beachvolley för den som vill stanna på land. Vid hotellets strand finns solstolar och poolhanddukar att låna.

Hotellet har en restaurang där frukost, lunch och middag serveras. Det finns också två barer, Nika bar och Cocktail bar där det utöver drycker serveras snacks mellan måltiderna.

Wifi ingår på hela hotellet.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive
  • Julmiddag (24/12)
  • Nyårsmiddag

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.30-09.30.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé, kl. 19.30-21.30
  • Snacks, kl. 10.30-22.30 och 23.00-24.00.
  • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 09.30-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Transfer ingår i resans pris. När du landat på Males flygplats och hämtat ut ditt bagage går du till Adaaran disk/skylt för att få vidare information om transfern. Transfer sker med speed boat ca 30 minuter. Väntetid kan förekomma innan båten går, dock sällan mer än 30 minuter. Vid hemresa lämnar du hotellet ca 4 timmar innan flygets avgång.

Alla hotell, Maldiverna

JA Manafaru Maldives

JA Manafaru Maldives är en orörd pärla, beläget nästan så långt norrut man kommer i Maldiverna. Här väntar en avslappnad semestertillvaro där du bor i en tjusig strandvilla eller en villa direkt på vattnet. Och om havet inte är nog, har alla villor privat pool.

Dusit Thani Maldives

Hotell Dusit Thani Maldives, beläget på omtyckta Baa Atoll, är omgivet av vackra korallrev och turkost vatten. Oavsett om du bara vill ta det lugnt i magiska omgivningar eller om du vill aktivera dig och utforska den fantastiska undervattensvärlden är detta hotellet för dig.

Dhigali Maldives

Dhigali Maldives är en modernt och stilrent All Inclusive-hotell i Raa atollen. Här väntar vackra kritvita stränder, turkost vatten, barfotapromenader och möjligheten att snorkla på huserevet bland koraller, havssköldpaddor, revhajar och fiskar i alla regnbågens färger.

Kuramathi Maldives

Kuramathi Maldives har en skön avslappnad atmosfär och erbjuder mycket att välja på när det gäller bekvämligheter, aktiviteter och restauranger. Här lockar förutom paradisstranden, det ljumma havet och de läckra poolerna också det breda utbudet av restauranger och barer. Lägg till vattensporter som snorkling och dykning och låt semestern börja!

Velassaru Maldives

Borra ner tårna i mjuk vit sand, blicka ut över kristallklart hav och se den magiska solnedgången... Det kan bli verklighet på Velassaru Maldives. Här kan du njuta av livets goda, som barfotapromenader, utforska de många restaurangerna och barerna, upptäcka livet under ytan eller bara koppla av på en paradisstrand.

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Boka Adaaran Select Hudhuran Fushi för din semester på Maldiverna och du kan välja att bokstavligen bo med tårna i den ljuvliga korallsanden precis vid strandkanten. Ett omfattande All Inclusive-program ingår i priset!

Adaaran Prestige Vadoo

Välkommen till Adaaran Prestige Vadoo, en underbar resort som välkomnar gäster över 12 år, bara en halvtimme med båt från Malé. Boendet i Water Villas och den fantastiska sandstranden på ön borgar för en underbar vistelse. Vid husrevet kan du upptäcka livet under ytan och ovan ytan finns massor av vattensporter att prova och ett spa för återhämtning. En butler finns även till hands för att se till att du får en oförglömlig semester.