Kundomdömen om Adaaran Club Rannalhi

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

5090 omdömen
Utmärkt
 
3613
Väldigt bra
 
1029
Bra
 
259
Mindre bra
 
107
Underkänt
 
86

5 senaste omdömen

2019-07-09

av kattentiotusen Växjö, Sverige

Bra service på välskött familjeresort

Vi har haft sköna dagar med mycket bad och snorkling (glöm inte att ta med snorkelset ). Vi fick mycket bra och vänlig service speciellt vår servitör på måltiderna Liraar som var fantastisk bla flätade han fantastiska kreationer från långa palmblad.

 
2018-11-10

av 18jesperc Stockholm, Sverige

Superställe

Ett fantastiskt resmål för den som gillar sol, bad och dykning. Maten är buffe som varieras varje dag. Vi har bott i en av villorna ute i vattnet, rum 405 och barnen i 406. Fantastisk utsikt, vår städare Ibramim är super, kommer den tid du önskar. Ali A är chefen för servicen och är det nåt du behöver kommer de. Vi vill komma tillbaka♥️

 
2018-01-12

av Nejra B

Paradise

Vi bokade WaterVila, varje morgon fick vi frukost på soldäcken med utsikt mot havet. underbar resa, varmt och skönt. Maten smaklig, alla är trevliga och glada. Rekommenderar al inclusive. Bästa upplevelsen hittills.

 
2014-07-17

av annalC6858SW Örebro, Sverige

Fantastisk upplevelse

Vi var här i oktober förra året och hade en fantastik upplevelse. Nej det finns ingen pool och inget gym men måste du nödvändigtvis träna just de här dagarna när du är på semester på Maldiverna så löp några rundor runt ön, simma en halvmil i indiska oceanen och ta med dig ett gummiband i resväskan, knyt sen fast det i en palm och kör järnet... Du lär bli svettig så det räcker för det var både varmt och skönt i luft och hav. Vi var mycket nöjda med tillvaron på ön, bra mat och trevlig personal i baren. Lite segt i receptionen dock med bristande språkkunskaper (om man har krav på att alla ska prata flytande engelska.) men med lite tålamod så går det väldigt bra ändå. Och du kommer få tålamod på köpet när du efter några dagar varvat ner och hittat din egen ö-lunk. Rekommenderar starkt all-inclusive, annars blir det väldigt dyrt. Vi hade 70 steg från rummet ner till vattnet och jag tror att oavsett var på ön du bor så behöver du knappt gå mer än 100 steg för gå möjligheten att snorkla i en fantastisk miljö. Tror att det bästa är att resa som par, vänner eller ensam då vi såg kanske 3 barn totalt under vår vistelse på ön. Prisvärt och väl värt ett besök. Vi svarar gärna på frågor om ni undrar något!

 
2024-07-18

av Pavel P

Thanks for BIBO

Мы очень довольны всем персоналом, особенно Bibo, он отлично справляется со своей работой, старается сделать всё для нашего удобства………./….😀😀😀👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️…………………………………………………………………….