Romantisk weekend

Romantisk weekend

Unna er några mysiga dagar tillsammans i en spännande storstad – ta med din käraste och åk på en romantisk weekendresa! Strosa runt hand i hand, spontanfika på charmiga caféer, njut av mysiga middagar och varandras sällskap. Med Apollo kan du boka en romantisk weekend i städer över hela världen. Här tipsar vi om några favoritstäder att förälska sig i.

Tips för en romantisk weekend

1. Tänk ut vilket resmål som passar just er romantiska weekend.
Vill ni fylla er weekend med sköna spabesök, spännande arkitektur eller lyxiga middagar? Varje resmål har sin charm - medan Paris är en känd matstad kanske Budapest är bättre för en spahelg, precis som Venedig lockar med världskända sevärdheter.

2. Välj rätt tid på året.
Lockar en romantisk weekendresa till värmen eller bland juldekorationer? Vill ni smita in på mysiga pubar och samsas under ett paraply kan en weekend till Edinburgh på alla hjärtans dag vara er melodi, medan soldyrkare kanske trivs bättre i romantiska Nice under sommaren.

3. Släpp alla förväntningar.
När ni bokat er romantiska weekend - koppla av och njut av resan! Gör det ni gillar bäst, men låt också dagarna gå som dom vill. Det finns romantik i charmen av att bara vara!

Resmål för en romantisk weekend 

Barcelona gränd

Barcelona

Barcelona är en perfekt stad för en romantisk weekend! Hitta er favoritrestaurang och dela på massor av tapas, strosa runt i mysiga gränder i Barri Gòtic eller få sand mellan tårna på en strand mitt i stan.

Boka romantisk weekend till Barcelona

Paris montmartre

Paris

Romantikens huvudstad Paris är alltid rätt för en helg i kärlekens tecken. Promenader längs Seine och god mat på en mysig bistro sätter stämningen!

Boka romantisk weekend till Paris
Prag

Prag

Med sin vackra och välbevarade gamla stadskärna är Prag ett mysigt resmål för en romantisk weekend. Låga priser gör att ni kan unna er det där lilla extra!

Boka romantisk weekend till Prag
Rom

Rom

En stad fylld av antik skönhet, livliga piazzor och charmiga trattorior är förstås rätt resmål för romantiker.

Boka romantisk weekend till Rom

New York

New York

Upplev New York tillsammans, med ikoniska landmärken, ett sjudande kulturliv, promenader i Central Park och coola takbarer.

Boka romantisk weekend till New York
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Vill ni åka på en romantisk weekend och kombinera stad med sol, bad och spa passar populära Palma perfekt!

Boka romantisk weekend till Palma

Romantisk weekend i Venedig

Venedig

Venedig är verkligen som en saga på vatten, och det är svårt att inte känna romantiken flöda i en gondoltur med den man älskar.

Boka romantisk weekend till Venedig