Romantisk weekend

❤ res till en romantisk storstad ❤

Romantisk weekend med någon du håller kär

Unna er några mysiga dagar tillsammans i en spännande storstad – ta med din käraste och åk på en romantisk weekendresa! Strosa runt hand i hand, spontanfika på charmiga caféer, njut av mysiga middagar och varandras sällskap. Med Apollo kan du boka en romantisk weekend i städer över hela världen. Här tipsar vi om några favoritstäder att förälska sig i.

Weekendresor med Apollo

  • Flyg vart du vill, när du vill 

  • Utvalda hotell med minst 3 stjärnor
  • Res tryggt med paketreselagen

Paris

Romantikens huvudstad Paris är alltid rätt för en helg i kärlekens tecken. Promenader längs Seine och god mat på en mysig bistro sätter stämningen!

Läs mer och boka

Rom

Historiska Rom med sina många intima restauranger är en stad som alla borde besöka minst en gång.

Läs mer och boka

Prag

Med sin vackra och välbevarade gamla stadskärna är Prag ett mysigt resmål för en romantisk weekend. Låga priser gör att ni kan unna er det där lilla extra!

Läs mer och boka

London

Promenera hand i hand längs Themsen, upplev atmosfären på en lokal pub, drick afternoon tea i en fin salong.

Läs mer och boka

Amsterdam

Kanalerna i Amsterdam får vem som helst att falla pladask - för att inte tala om stans alla sevärdheter och restauranger.

Läs mer och boka

Budapest

I Budapest väntar både fantastiska sevärdheter, romantiska spaanläggningar och breda boulevarder som bara är trevliga att strosa längs.

Läs mer och boka

Nice

Den lilla storstaden med stort hjärta - Nice - bjuder på en romantisk gammal stadskärna, ett härligt restaurangutbud och en fin strand mitt i centrum.

Läs mer och boka

Barcelona

Barcelona är perfekt för en romantisk weekend! Hitta er favoritrestaurang och dela på massor av tapas och strosa runt i mysiga gränder i Barri Gòtic.

Läs mer och boka

New York

Upplev New York tillsammans, med ikoniska landmärken, ett sjudande kulturliv, promenader i Central Park och coola takbarer.

Läs mer och boka

Wien

Låt dig förföras av klassiska Wien med dess imponerande arkitektur, cafékultur och avkopplande atmosfär.

Läs mer och boka

Tips för en romantisk weekend

1. Tänk ut vilket resmål som passar just er romantiska weekend.
Vill ni fylla er weekend med sköna spabesök, spännande arkitektur eller lyxiga middagar? Varje resmål har sin charm - medan Paris är en känd matstad kanske Budapest är bättre för en spahelg, precis som Venedig lockar med världskända sevärdheter.

2. Välj rätt tid på året.
Lockar en romantisk weekendresa till värmen eller hand i hand, invirade i halsdukar? Vill ni smita in på mysiga pubar och samsas under ett paraply kan en weekend till Edinburgh på alla hjärtans dag vara er melodi, medan soldyrkare kanske trivs bättre i romantiska Nice under sommaren.

3. Släpp alla förväntningar.
När ni bokat er romantiska weekend - koppla av och njut av resan! Gör det ni gillar bäst, men låt också dagarna gå som dom vill. Det finns romantik i charmen av att bara vara!