Vackert kyrktorn på Santorini, Grekland
Båtluffa i Grekland
upplev mer på semestern

Åk på ett riktigt äventyr i sommar: öluff i den grekiska övärlden! Det är ett häftigt sätt att uppleva så mycket som möjligt på en och samma resa, och du kommer garanterat komma hem med många härliga minnen. Här har vi samlat alla tips och sådant som är bra att veta inför båtluffen och tipsar om ett smidigare sätt att båtluffa på genom våra kombinationsresor – allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att boka din drömresa!

Kombinera Samos med Patmos Kombinera vackra Samos med genuina Patmos

Upplev Greklands öar

Greklands öar har verkligen mycket att erbjuda. Vi kan rekommendera att du båtluffar i ögruppen Kykladerna eller Tolvöarna. Här har du ett stort utbud av både små och stora öar inom en till några timmars avstånd, och det är lätt att ta sig runt med båt. På öarna finns hur mycket som helst att göra, och det är bara att du tar för dig. Ett tips är att du laddar ner vår kostnadsfria resmålsapp. I den får du mer inspiration och kan via appen också kontakta vår personal på plats, som hjälper dig att boka utflykter och mycket mer.

Kombinationsresan - ett smidigare sätt att båtluffa på!

Testa vår senaste restrend - kombinationsresan! Här har vi tagit fram ett smidigt och enkelt koncept för dig som vill öluffa på ett bekvämare sätt. Välj bland några av våra färdigpaketerade kombinationsresor där flyg, hotell, transfer och färjebiljetter ingår och du slipper krånglet med att boka allt separat. Ett modernare sätt att öluffa i Grekland på helt enkelt. 

Upplev mer på en och samma semester

Vad sägs om att kombinera lugna Tilos med härliga Rhodos eller genuina Patmos med populära Samos? Vill du uppleva ännu mer under semestern kan du kombinera fler än två öar, som exempelvis Kykladernas pärlor Mykonos, Santorini och Naxos! Om du har svårt att bestämma vilka öar som passar dig bäst kan du kolla in vår kombinationsguide, där tipsar vi bland annat om vilka kombinationer som passar barnfamiljen, de äventyrliga vuxna och de som vill uppleva det genuina Grekland. 

Traditionell båtluff i Grekland

Du kan självklart boka en rutt precis så som du själv vill ha den. Några bra startpunkter för att båtluffa dit du också kan boka endast flyg med oss är bland annat Skiathos, Santorini, Rhodos och Kreta!  

Så här bokar du den traditionella båtluffen:

  • Boka flyg. Det är klokt att boka flyg så tidigt som möjligt, innan platserna tar slut. Vi föreslår att du börjar och avslutar båtluffen på samma ö, och då är det bäst att du bokar en tur & retur-biljett. Om du vill flyga hem från en annan ö behöver du göra två separata bokningar: en för flyget dit och en för flyget hem.
  • Boka hotell. Det kan också vara bra att boka hotell innan resan, så slipper du känna dig stressad när du landar.
  • Båtbiljetter bokar du direkt hos rederiet, via DirectFerries eller Ferryto.

Önskar du ett ännu smidigare alternativ kan du boka en av våra kombinationsresor där flyg, hotell, transfer och färjebiljetter ingår! Har du svårt att välja vilka öar du helst vill besöka? Kolla in våra bästa restips för de grekiska öarna!


Tips & Inspiration

Få tips och inspiration kring våra kombinationsresor, se vår kombinationsguide eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Kombinationsguide

Hitta din kombinationsresa med hjälp av vår kombinationsguide. Upplev mer på din semester!

Se vår kombinationsguide

Hitta din kombinationsresa

Vill du uppleva mer av Grekland på din semester? Boka en kombinationsresa med en vecka, eller några dagar, på varje resmål. 

Läs mer om kombinationsresor till Grekland

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa resa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här