Resor på loven

Skolloven är till för upptäcktsfärder, bus och avkoppling. En perfekt tid att leva det lite lättare livet. Glöm disk, tvätt och matlagning – på semestern finns inga måsten. Ta dagarna som de kommer och njut av att bara vara.

Sportlovsresor

Låt barnen briljera på beachvolley, bygg strandens häftigaste sandslott eller utmana varandra i glassmaraton. Boka en resa över sportlovet och hitta just er favoritaktivitet!

Se alla resor under sportlovet

Påskresor

Prova ett annorlunda påsklov – frossa gyros i grekiska gränder eller äta glass i stora lass på Kreta. Här har vi samlat våra påsklovsresor.

Se alla resor under påsken

Sommarlovsresor

Spring i benen, plask i poolen och glass i stora lass. Är det något man som liten längtar till så är det sommarlovet. Vi har allt för att glädja stora och små sommarlovsfirare!

Se alla resor under sommarlovet

Höstlovsresor

Dags att planera höstlovet! Byt ut regn och rusk hemma mot sköna soltimmar - med oss är möjligheterna många! 

Se alla resor under höstlovet

Jullovsresor

Glöm snöslask och stressig julhandel – bara några timmar bort väntar lugnet bland vajande palmer och skönt poolhäng. Att resa över jul och nyår är populärt så se till att boka er jullovsresa redan idag.

Se alla resor under jullovet

Långhelgsweekend med familjen

Ta vara på de röda dagarna - bjud med familjen på en weekend! Känn sanden mellan tårna på Costa del Sol i påsk eller fira en magisk Valborg på Disneyland Paris!

Se alla långhelgsresor