Resor på loven

Skolloven är till för upptäcktsfärder, bus och avkoppling. En perfekt tid att leva det lite lättare livet. Glöm disk, tvätt och matlagning – på semestern finns inga måsten. Ta dagarna som de kommer och njut av att bara vara.

Sportlov

Låt barnen briljera på beachvolley, bygg strandens häftigaste sandslott eller utmana varandra i glassmaraton. Boka en resa över sportlovet och hitta just er favoritaktivitet!

Se sportlovsresor

Påsklov

Vi har tyvärr inga resor till Blåkulla. Men vad sägs om att till exempel frossa i gyros i grekiska gränder eller äta glass i stora lass på Kreta? Kika in våra resor över påsklovet!

Se påsklovsresor

Sommarlov

Spring i benen, plask i poolen och glass i stora lass. Är det något man som liten längtar till så är det sommarlovet. Vi har allt för att glädja stora och små sommarlovsfirare!

Se sommarlovsresor

Höstlov

Upplev storstadspulsen på en weekendresa – eller njut av avkopplande strandhäng i värmen. Boka en höstlovsresa och fyll dagarna med kvalitetstid tillsammans!

Se höstlovsresor

Jullov

Glöm snöslask och stressig julhandel – bara några timmar bort väntar lugnet bland vajande palmer och skönt poolhäng. Att resa över jul och nyår är populärt så boka er jullovsresa idag!

Se jullovsresor

Långhelgsweekend med familjen

Ta vara på de röda dagarna - bjud med familjen på en weekend! Känn sanden mellan tårna på Costa del Sol i påsk eller fira en magisk Valborg på Disneyland Paris!

Se långhelgsresor