Hotell Parga Beach – Grekland

apollo mondo selected

 • Mitt på Valtosstranden
 • Flera små poolområden
 • Avkoppling för hela familjen
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Omtyckta hotell Parga Beach ligger i grönskande och rofyllda omgivningar direkt på Valtosstranden i Parga. Här kan hela familjen koppla av i den vackra trädgården, äta gott i restaurangen vid stranden och njuta av flera pooler och havets svalkande vågor. Dessutom finns, precis som på alla våra Apollo Mondo Selected-hotell, skön morgonyoga, gym och Mondo Café för de vuxna och Club Polly & Mino samt simskola för barnen. Vill ni ta er in till Pargas charmiga gränder och restauranger går det båttaxi från stranden precis nedanför hotellet.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum, halvpension för 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Vackra trädgårdar och servicen från personalen. Frukosten var väldigt bra. Reseledarna på plats v...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 611 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 1,3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Pooler och härligt strandläge
Hotell Parga Beach består av flera mindre byggnader, utspridda i en trädgård som dignar av blommor och träd, vilket skapar en mysig bykänsla. I trädgården finns tre små poolområden, och ett har en separat, uppvärmd barnpool. Vid poolerna finns solstolar och parasoller att låna.

Precis nedanför hotellet ligger den långa Valtosstranden där hotellet har en privat stranddel med solstolar och parasoller mot avgift. Strandhanddukar är gratis. På stranden erbjuds olika vattensporter mot avgift, dock inte i hotellets regi. Precis utanför hotellet finns möjlighet att ta en båttaxi in till Parga stad (ca 2 euro per person och väg).

Middag med havsvyer
Hotellets restaurang Thalassa ligger nere vid stranden och bjuder på en fantastisk utsikt över fortet och havet. På restaurangen serveras både buffé och à la carte, och du kan välja bland traditionella grekiska rätter och internationell mat. Du kan också beställa varma och kalla drycker samt snacks direkt till din solstol nere på stranden.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- och juicebaren Mondo Café kan du köpa cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet!

Sport och träning
Vill du träna under semestern kan du besöka hotellets gym. Det är litet men rymmer några maskiner och fria vikter. Du kan också starta dagen med gratis morgonyoga fem gånger i veckan, med utbildade skandinavisktalande instruktörer. Ibland erbjuds även andra gruppträningspass på hotellet. Tider och aktuellt veckoprogram fås på hotellet.

I anslutning till hotellet finns även löparrundor och cykelbanor. Efter träningspasset kan du besöka hotellets skönhetssalong för massage och andra behandlingar mot avgift.

Club Polly & Mino och simskola
På Parga Beach erbjuds ett brett aktivitetsprogram med Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino, och simskola med skandinavisktalande personal och simlärare.  I barnklubben står roliga aktiviteter i centrum, med möjlighet att lära sig massa nytt som att hälsa på grekiska eller laga en lokal rätt. Läs mer om Club Polly & Mino och Swim School by Apollo. På hotellet finns också en liten lekplats.

Övrigt om hotellet
Receptionen är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Room service kl. 11.00-23.00 mot avgift. Här finns ingen trafik som stör.

Läs mer om våra Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

Deluxerum: Frukostbuffé ingår. Halvpension finns mot tillägg. Deluxerum, halvpension: Halvpension ingår.

Bra att veta

 • Barnpoolen är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.
 • Transferbussen stannar ca 300 meter från hotellet, bagaget transporteras.

Miljöarbete
Parga Beach arbetar ständigt med hållbarhet, och har bland annat belönats med Best Eco Friendly Resort från Greek Travel Awards och restaurangen har belönats med certifieringen ”Greek breakfast”. Hotellet arbetar för att minska sin miljöpåverkan till exempel genom att använda solpaneler, närodlade och lokalproducerade råvaror i restaurangen och att de byter sängkläder på gästens begäran.

Hotellets strand har belönats med den internationella miljöutmärkelsen Blå Flagg. Det betyder att den uppfyller vissa kriterier som rör vattenkvalitet, säkerhet, service och miljöinformation.

Säsongsinformation

 • Sommaren 2021 serveras även à la carte-lunch i Thalassa som då svidar om till en grekisk taverna.
 • Det öppnar även en ny middagsrestaurang som serverar modern mar från Medelhavet från en à la carte-meny. Gäster med halvpension kan äta här med 25 euro avdrag för vuxna och 12 euro avdrag för barn mellan 2-11 år. Bokning krävs.
Apollo Mondo Selected
 • Hög kundnöjdhet
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis gym och wifi

Direkttransfer till och från hotellet!

Som gäst på Parga Beach kan du boka direkttransfer till och från flygplatsen. Det betyder att transferbussens första stopp alltid är vid Parga Beach och vid avresa är det alltid sista stoppet innan flygplatsen. Förboka transfern i samband med att du beställer din resa på apollo.se eller ring oss på 0771-37 37 37. Har du redan bokat en resa kan du lägga till transfer via Min bokning.


Boka vårt barnpaket

För en extra bekväm semester när du reser med mindre barn föreslår vi att du bokar vårt barnpaket med sulky, barnstol och spjäl-/resesäng. Barnpaketet bokas i samband med att du beställer resan. Du kan också lägga till barnpaketet efteråt genom att logga in på Min bokning. Vill du endast boka sulky, barnstol eller barnsäng går det också bra.


Löp- och cykelrundor

Vill du promenera/jogga/springa på Parga Beach kan du ladda ner våra kartor redan nu. Löparkartorna är framtagna av Urban Tribes och cykelkartorna av före detta multisportlaget team Peak Performance. Välj mellan rutterna nedan.

Cykel:

  Long East (1,3 mil)

  Long West (1,9 mil)

Löprundorna:

  Community run (2,9 kilometer)

  West cost loop (4,5 kilometer)

  Parka loop (5,5 kilometer)