Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 627 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Vackra trädgårdar och servicen från personalen. Frukosten var väldigt bra. Reseledarna på plats var väldigt duktiga och trevliga. Nathalie var en mycket bra yogaledaren dessutom.
-
I vårt rum fanns fuktskador i golvet utanför badrummet. Lite fler avhängningsmöjligheter för kläder i rummet.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


8 av 10

+
Mysfaktor, personal, maten, läget på just vårat rum med havsutsikt
-
Rummet luktade källare/mögel och behövde vädras. Lukten satt kvar hela veckan, förmodligen fuktskadade möbler, så det drar ner betyget. Det var rum 181.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


9 av 10

+
Lugnt och fint. Stort rum. Bekväm säng.
-
Bättre belysning i rummet.

Bekräftad gäst: 2021-10-05


10 av 10

+
Personligt och trevlig personal. Och väldigt vackra omgivningar.
-
Kanske ha något vinglas på rummet och smått om man själv vill snacksa lite på balkong eller uteplats. (Skål + tallrik?) Större kylskåp är ju alltid bra med men inget krav.

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
Läget på stranden lugnt område med låga hotellbyggnader i lummigt trädgårdsområde. Närheten till Parga stad 7-8 min med båt taxi.
-

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
Helheten , mest området vid boendet som var otroligt välvårdat och vackert.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-28


8 av 10

+
Läget vid stranden Läget med frukosten Bra wi-fi
-

Bekräftad gäst: 2021-09-28


10 av 10

+
Väldigt vackert & lummigt. Bra frukost. Trevlig uteplats till vårt rum
-

Bekräftad gäst: 2021-09-27


9 av 10

+
Allt var perfekt rent fint stora rum bra personal .
-
Mat

Bekräftad gäst: 2021-09-27


5 av 10

+
Läget.
-
När man bokar ett så dyrt boende så förutsätter man att tex alla duschdörrar ska finnas så att man slipper risken för att halka när man kommer ut ur duschen. Rummet vi bodde i hade liten altan med gräsmatta, jättemysigt men vi kunde aldrig ha något på torkställningen eftersom altanen blev våt och likaså det vi hängt upp för tork. Menyn på restaurangen är förändrad och minimal mot tidigare år vi varit där.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

611 omdömen
Utmärkt
 
358
Väldigt bra
 
179
Bra
 
55
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2021-08-09

av UlricaB29

Bra läge och fin strand

Mycket fint hotell och rum, perfekt läge och inga trappor. Skön säng, stort rum, bra badrum. Vi bodde i rum 168 vilket var på markplan med restaurangen och poolen som granne. Vi hade utsikt mot havet och stranden och rätt mkt insyn också vilket inte var lika kul. Lite tråkigt att man inte kunde välja om man ville ha terrass eller balkong. Det fick man intryck av att man skulle få när man valde deluxrum, Apollo visar en altan med gräns och strandutsikt på sin webb sida. Personal var mycket hjälpsamma och trevliga i receptionen samt i restaurangen. Städerskan var jättebra men förstod inte engelska, så det blev lite missförstånd med handdukar och lakan. Vi hade problem med vår AC men den bytte det åtgärdade de snabbt. Wifi i rummet var dålig. Vi provade frukost, lunch och middag och tyckte det var så där, rätt torr och smaklös mat. Vi var där i värmeböljan i mitten av juli och då hade det behövts AC och inte bara fläktar. Stackars personalen slet i värmen och var underbannande. Restaurangen bredvid "Tango" hade supergod mat. En besvikelse var att vi inte fick behålla rummet (avresa kl 19) trots att det stod tomt och ostädad hela dagen. Ny gäst skulle komma 13:30 fick vi info om. När vi påpekade att ingen hade kommit så fick vi nyckel och fick duscha där. Jag skulle gärna bo här igen, men då man inte vet vilket rum man blir tilldelad känns det osäkert. Poolerna är små och inte många solstolar runt, så är man pool-människa välj ej detta hotell. En hel del barn här, men även äldre, roligt med en mix. Man kan ta taxi till Parga stad för 5 Euro eller taxibåt för samma peng. Vi hyrde bil och fick hjälp av hotellet.

 
2020-11-22

av Åsa N Gotland, Sverige

Parga Beach Resort

Bokade en resa mitt i pandemin.... Och kan bara säga att hotellet hanterade läget föredömligt! Vi kände oss extremt trygga. En bokning (ca 2 personer) åt gången i gymet, tre meter mellan solstolarna, personlig service i bufférestaurangen, mycket bra städning.... Tror vi fick hotellets bästa rum! Fantastiskt läge och underbar utsikt! Sköna sängar, bra frukost och jättemysigt hotellområde med flera pooler beläget direkt på stranden. Relativt kort promenad till centrala Parga (ca 20 min), dock med rätt rejäl stigning. Det enda vi kan anmärka på är att det var otroligt mycket getingar runt borden på frukostens uteservering. Kunde trots underbart väder inte sitta ute tyvärr. Åker gärna tillbaka!

 
2020-08-12

av blandsaft Göteborg, Sverige

Hotell mitt på Valtos beach

Familj med två barn 7 och 9 år gamla, besökte Parga beach hotell som har bästa läge på Valtos-stranden. Det finns fem mindre pooler på olika ställen, varav en är till för endast vuxna. Hotellet har mysiga grönonråden och husen är mindre, inga stora komplex. Allt tillsammans ger ett mysigt intryck. Personalen är väldigt trevlig och gav en bra service. Vi tog taxibåten till stan flera kvällar vilket var mycket smidigt, men du kan även gå till Parga stad, tog ca 20 min. Är du familj med mindre barn skulle båt, som går från stranden rekommenderas att ta in till Parga. Vi återkomma gärna till Parga beach hotell.

 
2020-08-10

av 203idaw Alingsås, Sverige

Supermysigt!

Hotell med bästa läge på Valtos-stranden. Flera mindre pooler på olika ställen. Väldigt trevlig personal och bra service. Vi tog taxibåten till stan flera kvällar vilket var mycket smidigt. Supermysigt helt enkelt!

 
2020-08-06

av sofia s Stockholm, Sverige

Ett hotell med personlig känsla.

Toppläge, mysigt hotell med fin personal. Toppklass på frukosten även om rutinerna pga covid 19 gjorde att det var omständigt och tog lång tid. Gymet hade kunnat vara mer uppdaterat. Väldigt mysig Och välskött trädgård.