Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 565 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Service och hjälpfullheten
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


10 av 10

+
Hotellet är jättefint, allt var jättebra! Personalen otroligt serviceminded, maten jättegod, rummen fina och städningen perfekt. En STOR eloge även till Apollovärdinnan Linn, från Åland! Hon hjälpte oss att få den bästa upplevelsen i Parga, från första dagen till den sista, då vi behövde lite extra hjälp med familjemedlem som inte mådde så bra. Hälsa henne gärna från vår familj. Vårt dåliga betyg på flygresan gäller enbart utresan som var rena katastrofen. Hemresan var jättebra!
-

Bekräftad gäst: 2022-10-03


5 av 10

+
Läget och frukosten. Trevlig personal. Utemiljön.
-
För att det var mögel i två rum som gjorde att vi var tvungna att byta rum för att vi blev sjuka. Fanns inga förvaringsutrymme mer än klädhängare

Bekräftad gäst: 2022-09-30


7 av 10

+
Den fina trädgården och närheten till havet.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


10 av 10

+
Miljön grönt och välvårdat, närhet till stranden. Vackert
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


9 av 10

+
Den vackra trädgården och närheten till pooler och stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


8 av 10

+
En mycket vacker trädgård och en trevlig, positiv och inspirerande träningsinstruktör/reseledare
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


10 av 10

+
Närhet till stranden, de otroliga trädgården och fantastisk personal!
-

Bekräftad gäst: 2022-09-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

657 omdömen
Utmärkt
 
389
Väldigt bra
 
188
Bra
 
58
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
11

5 senaste omdömen

2022-09-13

av sissil0

Supermysigt hotell md bra frukost

Vi åkte dit på vår bröllopsresa och var väldigt nöjda. Vårt rum var fint med begränsad havsutsikt och stor balkong. det finne flera poolen at välja på på området och allt är väldigt lummigt och välskött. Frukosten var jättefin och det var härligt att kunna se havet vart man än satt i matsalen. Vi hade halvpension, vilket var ganska onödigt med tanke på att vi åt ute en hel då det finns otroligt många restauranger att välja på i Parga. Strunta i deras finare middagsrestaurang- den var INTE värd pengarna. Vi blev båda misnöjda med maten där. Gå ut och ät i Parga istället! Och glöm inte att stanna till på Mikes bar i backen upp. ´supermysigt!

 
2021-08-09

av UlricaB29

Bra läge och fin strand

Mycket fint hotell och rum, perfekt läge och inga trappor. Skön säng, stort rum, bra badrum. Vi bodde i rum 168 vilket var på markplan med restaurangen och poolen som granne. Vi hade utsikt mot havet och stranden och rätt mkt insyn också vilket inte var lika kul. Lite tråkigt att man inte kunde välja om man ville ha terrass eller balkong. Det fick man intryck av att man skulle få när man valde deluxrum, Apollo visar en altan med gräns och strandutsikt på sin webb sida. Personal var mycket hjälpsamma och trevliga i receptionen samt i restaurangen. Städerskan var jättebra men förstod inte engelska, så det blev lite missförstånd med handdukar och lakan. Vi hade problem med vår AC men den bytte det åtgärdade de snabbt. Wifi i rummet var dålig. Vi provade frukost, lunch och middag och tyckte det var så där, rätt torr och smaklös mat. Vi var där i värmeböljan i mitten av juli och då hade det behövts AC och inte bara fläktar. Stackars personalen slet i värmen och var underbannande. Restaurangen bredvid "Tango" hade supergod mat. En besvikelse var att vi inte fick behålla rummet (avresa kl 19) trots att det stod tomt och ostädad hela dagen. Ny gäst skulle komma 13:30 fick vi info om. När vi påpekade att ingen hade kommit så fick vi nyckel och fick duscha där. Jag skulle gärna bo här igen, men då man inte vet vilket rum man blir tilldelad känns det osäkert. Poolerna är små och inte många solstolar runt, så är man pool-människa välj ej detta hotell. En hel del barn här, men även äldre, roligt med en mix. Man kan ta taxi till Parga stad för 5 Euro eller taxibåt för samma peng. Vi hyrde bil och fick hjälp av hotellet.

 
2020-11-22

av Åsa N Gotland, Sverige

Parga Beach Resort

Bokade en resa mitt i pandemin.... Och kan bara säga att hotellet hanterade läget föredömligt! Vi kände oss extremt trygga. En bokning (ca 2 personer) åt gången i gymet, tre meter mellan solstolarna, personlig service i bufférestaurangen, mycket bra städning.... Tror vi fick hotellets bästa rum! Fantastiskt läge och underbar utsikt! Sköna sängar, bra frukost och jättemysigt hotellområde med flera pooler beläget direkt på stranden. Relativt kort promenad till centrala Parga (ca 20 min), dock med rätt rejäl stigning. Det enda vi kan anmärka på är att det var otroligt mycket getingar runt borden på frukostens uteservering. Kunde trots underbart väder inte sitta ute tyvärr. Åker gärna tillbaka!

 
2020-08-12

av blandsaft Göteborg, Sverige

Hotell mitt på Valtos beach

Familj med två barn 7 och 9 år gamla, besökte Parga beach hotell som har bästa läge på Valtos-stranden. Det finns fem mindre pooler på olika ställen, varav en är till för endast vuxna. Hotellet har mysiga grönonråden och husen är mindre, inga stora komplex. Allt tillsammans ger ett mysigt intryck. Personalen är väldigt trevlig och gav en bra service. Vi tog taxibåten till stan flera kvällar vilket var mycket smidigt, men du kan även gå till Parga stad, tog ca 20 min. Är du familj med mindre barn skulle båt, som går från stranden rekommenderas att ta in till Parga. Vi återkomma gärna till Parga beach hotell.

 
2020-08-10

av 203idaw Alingsås, Sverige

Supermysigt!

Hotell med bästa läge på Valtos-stranden. Flera mindre pooler på olika ställen. Väldigt trevlig personal och bra service. Vi tog taxibåten till stan flera kvällar vilket var mycket smidigt. Supermysigt helt enkelt!