Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 513 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-16


10 av 10

+
Underbart placerade bungalows insprängda i den gamla olivlunden. Vackra planteringar över allt! Lugnt och rogivande. Och fantastisk strand. Mycket serviceinriktad personal!
-
Ingen kommentar nödvändig!

Bekräftad gäst: 2023-10-16


10 av 10

+
Närheten till den fina rena stranden med restaurangen, och fräscha toaletter intill, och sist men inte minst - det lummiga hotellområdet med de gamla olivodlingar. De tillsammans med de mindre poolområdena skapade en skön, avkopplande och otroligt harmoniskt ställe!
-
Mängden barnfamiljer (högljudda) störde den i övrigt perfekta miljön.

Bekräftad gäst: 2023-10-09


10 av 10

+
Den vackra trädgården med gamla olivträd och blommor och att man bodde i små hus - inget stort hotellkomplex.
-

Bekräftad gäst: 2023-10-09


9 av 10

+
Trädgården var så fin och bra skött. Stranden var helt perfekt, fin sand och klart vatten. Bra service på stranden. Kaffet och juicen i baren var toppen!
-
Sängarna och kuddarna var alldeles för hårda. Jag fick ont i höften av att sova för i en vecka. Hade förväntat mig skönare säng!

Bekräftad gäst: 2023-10-09


10 av 10

+
Miljön och närhet till havet
-

Bekräftad gäst: 2023-10-09


7 av 10

+
Att rummen inte var så nära varandra.
-
Rummen luktade mögel och skulle behöva renoveras lite annars var de rymliga.

Bekräftad gäst: 2023-10-09


10 av 10

+
Vacker omgivning, trevlig hjälpsam personal. Rent och fint.
-
Middagen kunde vara mycket bättre.

Bekräftad gäst: 2023-10-03


10 av 10

+
Läget på rummet
-
Vattenjumpan var inte varje dag

Bekräftad gäst: 2023-10-02


10 av 10

+
Hela konceptet, fantastisk utemiljö, fina pooler och stränder.
-
Hög ljudvolym i matsalen. Tystare stolar.

Bekräftad gäst: 2023-10-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

789 omdömen
Utmärkt
 
482
Väldigt bra
 
218
Bra
 
64
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2023-08-01

av Tesa69 Rimforsa, Sverige

Över förväntan och bättre än vad resebyrån visar

En av få hotell som jag upplever är bättre i verkligheten än vad resebyrån visar. Utmärkt service, bra mat och fantastisk miljö båda vad gäller rum, restaurang och omgivning. Personalen är måna om att gästerna har det bra. Ett plus att solstolar ingår på stranden. Du kan byta badhanddukar när du vill. Bra service både i restaurang och på stranden. Personalen jobbar hårt för att få hotellets utomhus miljö så fin. Det är verkligen vackert med all grönska och blommor som växer trots all sol och värme. Mysigt med de olika poolområdena. Men närheten till stranden gjorde att vi inte utnyttjande poolen så mycket som vi brukar. Vi kommer definitivt åka tillbaka till Parga Beach hotell!

 
2023-07-16

av Emmy W Halmstad, Sverige

Besvikelse!

Det här var INTE bra med hotellet (vi åkte med Apollo) - Fuktigt/blött på rummen (vi hade tre rum) - Vi fick ett mögligt rum - helt katastrof! Vi fick byta rum men de skickade bara in städerskor som skurade bort mögel i taket och på väggarna och samma eftermiddag var det en ny svensk familj som bodde där. Det luktade mögel, allt var genomsurt. Detta var rummet närmast receptionen. Fy skäms att göra så! - Luktade bajs runt barnpoolen + grumlig barnpool. Inte alls lockade att leka med sin 1 åring där i. Fanns heller ingen pool som passade mindre barn då även barnpoolen var alldeles för djup för en 1-åring. Fanns inget "plastställe". - Skitiga golv/ostädad på rummet/glömde fylla på handdukar och papper, glömde tömma den överfulla papperskorgen var och varannan dag. - Riktigt gammalt rum, inte alls som man hade förväntat sig av 4-stjärnigt hotell. Har bott på många hotellrum i Grekland då vi åker varje år. Detta var helt klart det sämsta rummet vi haft. - Frukosten var inte särskilt god/varierad. - Det stod i beskrivningen att det inte skulle vara trafik utanför, eftersom vi bodde precis vid receptionen var det ofta trafik. Inte lätt med en 1-åring som man försökte söva. Väldigt trafikerat emellanåt med bilar som körde in och ut. - Det slog i dörrarna bredvid under natten samt höga ljud som knäppte i dörren. Vi vaknade mycket. - Solstolarna vid ena poolen var så obekväma att de inte gick att ligga på (de närmast receptionen). - Saker var sönder i våra rum, lampan, vattenkokaren.... fick börja med att få saker åtgärdat. - Jättemörkt att sitta ute på terrassen på kvällarna. Dålig belysning, osköna möbler. - Ofräscht lekrum för barnen, ostädat, smutsigt golv... - Dyrt på hotellet. - Det glutenfria utbudet i restaurangerna hade blivit katastrof. Fanns väldigt få saker att välja på. (Åt på restaurangen för 5 år sedan - då fanns det till och med en egen meny för glutenintoleranta). I Ammos Beach Bar fanns det FYRA saker som var glutenfria i hela menyn: cuacamole greens, quinoa tuna bowl, pommes och glass (plus att man kunde få pizzorna med glutenfri botten för 30 kr extra). I barnmenyn på Ammos Beach bar fanns det tre saker som inte hade gluten i sig: glass, sallad och fried potatoes. Man kan tycka att detta är bagateller, men har man drömt om en semester i ett halvår, ställt sig in på ett riktigt fint hotell och sett fram emot 4-stjärnigt så är vi riktiga besvikna. Kan INTE rekommendera detta hotell för det pris man betalar. Absolut inte om man reser med Apollo i alla fall! MEN det kan ju vara så att vi fick bottenskrapet för vi fick höra detta av personalen på hotellet: De berättade att de själva (om man bokar direkt via hotellet och inte via Apollo) har de finaste rummen, alltså att Apollos rum var sämre och de "sparade" de fina rummen till sina "egna" gäster. Det rummet min syster fick byta till vad betydligt fräschare och finare. Där ägnade städerskorna till och med tid åt att vika toalettpappret snyggt.... när de knappt städade våra. Det positiva med hotellet: - nära till stranden (även om våra rum låg längst bort från stranden), fin strand - personalen var trevlig och hälsade alltid glatt (förutom i baren) - gratis solstolar på stranden (för hotellets gäster) som också var sköna. - mysigt miljö på hotellområdet, många fina blommor och annan växtlighet. Skulle jag komma tillbaka? Nej, tack!

 
2023-07-07

av Marika P

Fantastiskt hotell. Underbarare omgivningar.

Fantastiskt omgivning. Välskött område. Dock olika standard på lägenheterna. Vi fick byta rum då det rummet vi blev tilldelat absolut inte överensstämde med det som visades i katalogen. Efter tre olika rum fick vi till slut ett rum som vi accepterade. NEGATIVT: kom du nertill stranden efter kl 07 på morgonen var alla strandnära/havs nära solstolar redan ”bokade”!!! Många bokade solstolar var personresor inte ens bodde på hotellet. Då alla hotellgäster hade oranga badlakan med hotellets namn på gick detta att urskilja lätt. Hotellets gäster måste kunna få en solstol först! Det är ett familje hotell med jättemycket barn. Ändå tillåts det att det röks i restaurangen. Inte OK! Trots detta återkommer jag säkert…..fantastisk personal på hotellet.

 
2022-09-13

av sissil0

Supermysigt hotell md bra frukost

Vi åkte dit på vår bröllopsresa och var väldigt nöjda. Vårt rum var fint med begränsad havsutsikt och stor balkong. det finne flera poolen at välja på på området och allt är väldigt lummigt och välskött. Frukosten var jättefin och det var härligt att kunna se havet vart man än satt i matsalen. Vi hade halvpension, vilket var ganska onödigt med tanke på att vi åt ute en hel då det finns otroligt många restauranger att välja på i Parga. Strunta i deras finare middagsrestaurang- den var INTE värd pengarna. Vi blev båda misnöjda med maten där. Gå ut och ät i Parga istället! Och glöm inte att stanna till på Mikes bar i backen upp. ´supermysigt!

 
2021-08-09

av UlricaB29

Bra läge och fin strand

Mycket fint hotell och rum, perfekt läge och inga trappor. Skön säng, stort rum, bra badrum. Vi bodde i rum 168 vilket var på markplan med restaurangen och poolen som granne. Vi hade utsikt mot havet och stranden och rätt mkt insyn också vilket inte var lika kul. Lite tråkigt att man inte kunde välja om man ville ha terrass eller balkong. Det fick man intryck av att man skulle få när man valde deluxrum, Apollo visar en altan med gräns och strandutsikt på sin webb sida. Personal var mycket hjälpsamma och trevliga i receptionen samt i restaurangen. Städerskan var jättebra men förstod inte engelska, så det blev lite missförstånd med handdukar och lakan. Vi hade problem med vår AC men den bytte det åtgärdade de snabbt. Wifi i rummet var dålig. Vi provade frukost, lunch och middag och tyckte det var så där, rätt torr och smaklös mat. Vi var där i värmeböljan i mitten av juli och då hade det behövts AC och inte bara fläktar. Stackars personalen slet i värmen och var underbannande. Restaurangen bredvid "Tango" hade supergod mat. En besvikelse var att vi inte fick behålla rummet (avresa kl 19) trots att det stod tomt och ostädad hela dagen. Ny gäst skulle komma 13:30 fick vi info om. När vi påpekade att ingen hade kommit så fick vi nyckel och fick duscha där. Jag skulle gärna bo här igen, men då man inte vet vilket rum man blir tilldelad känns det osäkert. Poolerna är små och inte många solstolar runt, så är man pool-människa välj ej detta hotell. En hel del barn här, men även äldre, roligt med en mix. Man kan ta taxi till Parga stad för 5 Euro eller taxibåt för samma peng. Vi hyrde bil och fick hjälp av hotellet.