Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 517 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2024-07-16


10 av 10

+
-
Vi hyrde en vagn. Den första vi fick gick sönder, den andra var i ett ganska dåligt skick. Så bättre kvalitet på vagn är det enda jag kan komma på.

Bekräftad gäst: 2024-07-15


9 av 10

+
Välkomnande mottagande. Mysigt hotellområde. Trevlig personal som hälsade oavsett var man möttes. God och lite omväxlande buffé både frukost och middag. Trevligt med så många pooler och utspritt. Det ”nya” området (vid Kitron bar) var perfekt för barnbarnen på 1-3 år med långgrund botten. Kul att de ordnade fotbollssändning på stranden. Väldigt bra att kunna lämna handdukar i korgar lite här och var samt plocka en ny. Eftersom Apollos rating var 4 men hotellets var 5 så blev vi positivt överraskade av standarden. Jättefina planteringar, fruktträd. Vackert gjort!
-
Vid poolbaren Kitron var det svårt att få personalens uppmärksamhet och lång väntetid när man hade beställt och ännu längre väntetid på att få notan. På rummet (169) var signalen för Wi-Fi dålig (iPad). Det fungerade på terrassen men inte i rummet. Signalstrulet anmälde jag till hotellet. På gymmet hade jag gärna sett att det fanns nån slag rengöringsspray och trasor och torka av efter sig. Det var också oordning varje gång vi var där (fyra tillfällen). Men vi städade och sorterade utrustningen när vi ändå höll på. Ett löpband är för lite (ett var trasigt).

Bekräftad gäst: 2024-07-15


10 av 10

+
Stranden, poolerna, den vackra trädgården, vyerna, personalen, att det fanns lekrum och gym. Otroligt vackert. Otroligt rent och fräscht, väldigt välskött. Inte mycket folk, lugnt och skönt. Minimarket nära.
-
Wi-Fi var inte toppen, det hade gärna fått vara mer stabilt. Maten hade kunnat varieras något lite mer också.

Bekräftad gäst: 2024-07-12


3 av 10

+
Strandläget
-
Vi upplevde inte att bilderna och beskrivningen på apollos hemsida motsvarade vad verkligen egentligen var. Tex. var hotellet mycket mer som ett stort”komplex” än vad bilderna säger. Hotellet känns även äldre och mycket mer slitet än vad bilderna säger.

Bekräftad gäst: 2024-07-12


9 av 10

+
Helhetsintrycket och läget. Sen var det mycket positivt att man inte märkte av de andra gästerna så mycket. Sen att vår dotter lärde sig simma med hjälp av oinstruktören Kajsa, gjorde oss mycket glada.
-
Kunde bredda restaurangernas meny något :)

Bekräftad gäst: 2024-07-09


10 av 10

+
Strandläge, allt på samma ställe, närhet till stad och taxibåt, solstolar och strandhanddukar, personalen.
-
Fanns lite oklarheter mellan vem som var ansvarig för vad i restaurangerna. Hade råkat boka halvpension och ville byta från middag till lunch vid två tillfällen. Får veta vem vi skulle fråga som sen säger ok, sen kommer annan och säger annat, att vederbörande inte skulle brstämma(fast vi visste att hon var ”boss/kapten”. Så om personalen hade namnskyltar och titlar skulle det underlätta för gästen att fråga rätt person om rätt saker.

Bekräftad gäst: 2024-07-08


8 av 10

+
Fint område
-
Vi hade ett bra rum men sängarna var gamla och slitna. Bäddsoffan urdålig.

Bekräftad gäst: 2024-07-08


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2024-07-08


10 av 10

+
Service och välstädat
-

Bekräftad gäst: 2024-07-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

825 omdömen
Utmärkt
 
506
Väldigt bra
 
226
Bra
 
68
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2024-06-22

av Anja N

Mycket bra!

Mycket fint hotellområde med välskött trädgård. Mycket blommor och rummen var utspridda, samma sak med poolerna som gjorde att hotellet upplevdes mysigt. Nackdel var dock att poolområdena därmed också var ganska små, vilket betydde fåtal solstolar vid varje pool som ibland var upptagna tidigt. Hotellet har dock många solstolar på stranden som ingår när man bor på hotellet så man kunde alltid hitta någon solstol om man ville, antingen vid pool eller stranden. Frukosten var mycket bra, fanns det mesta! Ägg, omeletter, pannkakor, croissanter, kakor, frukt, bröd, ostar, salami, korv, juice, yoghurt, flingor, grönsaker, nutella, sylt m.m. Vi hade rum inkl frukosten men åt lunch i hotellets egna strandbar/restaurang två ggr dock var den ganska dyr och maten var inte värt det, så vi åt hellre lunch och middag på andra ställen. Om man ville ha kvar rummet efter ord utcheckningstid (kl 11:00) så kostade det 70 euro extra. Annars får man tillgång till ett rum i 20 min någon gång under eftermiddagen för att duscha innan hemfärd. Väldigt trevligt hotell som vi gärna skulle komma tillbaka till!

 
2023-08-01

av Tesa69 Rimforsa, Sverige

Över förväntan och bättre än vad resebyrån visar

En av få hotell som jag upplever är bättre i verkligheten än vad resebyrån visar. Utmärkt service, bra mat och fantastisk miljö båda vad gäller rum, restaurang och omgivning. Personalen är måna om att gästerna har det bra. Ett plus att solstolar ingår på stranden. Du kan byta badhanddukar när du vill. Bra service både i restaurang och på stranden. Personalen jobbar hårt för att få hotellets utomhus miljö så fin. Det är verkligen vackert med all grönska och blommor som växer trots all sol och värme. Mysigt med de olika poolområdena. Men närheten till stranden gjorde att vi inte utnyttjande poolen så mycket som vi brukar. Vi kommer definitivt åka tillbaka till Parga Beach hotell!

 
2023-07-16

av Emmy W Halmstad, Sverige

Besvikelse!

Det här var INTE bra med hotellet (vi åkte med Apollo) - Fuktigt/blött på rummen (vi hade tre rum) - Vi fick ett mögligt rum - helt katastrof! Vi fick byta rum men de skickade bara in städerskor som skurade bort mögel i taket och på väggarna och samma eftermiddag var det en ny svensk familj som bodde där. Det luktade mögel, allt var genomsurt. Detta var rummet närmast receptionen. Fy skäms att göra så! - Luktade bajs runt barnpoolen + grumlig barnpool. Inte alls lockade att leka med sin 1 åring där i. Fanns heller ingen pool som passade mindre barn då även barnpoolen var alldeles för djup för en 1-åring. Fanns inget "plastställe". - Skitiga golv/ostädad på rummet/glömde fylla på handdukar och papper, glömde tömma den överfulla papperskorgen var och varannan dag. - Riktigt gammalt rum, inte alls som man hade förväntat sig av 4-stjärnigt hotell. Har bott på många hotellrum i Grekland då vi åker varje år. Detta var helt klart det sämsta rummet vi haft. - Frukosten var inte särskilt god/varierad. - Det stod i beskrivningen att det inte skulle vara trafik utanför, eftersom vi bodde precis vid receptionen var det ofta trafik. Inte lätt med en 1-åring som man försökte söva. Väldigt trafikerat emellanåt med bilar som körde in och ut. - Det slog i dörrarna bredvid under natten samt höga ljud som knäppte i dörren. Vi vaknade mycket. - Solstolarna vid ena poolen var så obekväma att de inte gick att ligga på (de närmast receptionen). - Saker var sönder i våra rum, lampan, vattenkokaren.... fick börja med att få saker åtgärdat. - Jättemörkt att sitta ute på terrassen på kvällarna. Dålig belysning, osköna möbler. - Ofräscht lekrum för barnen, ostädat, smutsigt golv... - Dyrt på hotellet. - Det glutenfria utbudet i restaurangerna hade blivit katastrof. Fanns väldigt få saker att välja på. (Åt på restaurangen för 5 år sedan - då fanns det till och med en egen meny för glutenintoleranta). I Ammos Beach Bar fanns det FYRA saker som var glutenfria i hela menyn: cuacamole greens, quinoa tuna bowl, pommes och glass (plus att man kunde få pizzorna med glutenfri botten för 30 kr extra). I barnmenyn på Ammos Beach bar fanns det tre saker som inte hade gluten i sig: glass, sallad och fried potatoes. Man kan tycka att detta är bagateller, men har man drömt om en semester i ett halvår, ställt sig in på ett riktigt fint hotell och sett fram emot 4-stjärnigt så är vi riktiga besvikna. Kan INTE rekommendera detta hotell för det pris man betalar. Absolut inte om man reser med Apollo i alla fall! MEN det kan ju vara så att vi fick bottenskrapet för vi fick höra detta av personalen på hotellet: De berättade att de själva (om man bokar direkt via hotellet och inte via Apollo) har de finaste rummen, alltså att Apollos rum var sämre och de "sparade" de fina rummen till sina "egna" gäster. Det rummet min syster fick byta till vad betydligt fräschare och finare. Där ägnade städerskorna till och med tid åt att vika toalettpappret snyggt.... när de knappt städade våra. Det positiva med hotellet: - nära till stranden (även om våra rum låg längst bort från stranden), fin strand - personalen var trevlig och hälsade alltid glatt (förutom i baren) - gratis solstolar på stranden (för hotellets gäster) som också var sköna. - mysigt miljö på hotellområdet, många fina blommor och annan växtlighet. Skulle jag komma tillbaka? Nej, tack!

 
2023-07-07

av Marika P

Fantastiskt hotell. Underbarare omgivningar.

Fantastiskt omgivning. Välskött område. Dock olika standard på lägenheterna. Vi fick byta rum då det rummet vi blev tilldelat absolut inte överensstämde med det som visades i katalogen. Efter tre olika rum fick vi till slut ett rum som vi accepterade. NEGATIVT: kom du nertill stranden efter kl 07 på morgonen var alla strandnära/havs nära solstolar redan ”bokade”!!! Många bokade solstolar var personresor inte ens bodde på hotellet. Då alla hotellgäster hade oranga badlakan med hotellets namn på gick detta att urskilja lätt. Hotellets gäster måste kunna få en solstol först! Det är ett familje hotell med jättemycket barn. Ändå tillåts det att det röks i restaurangen. Inte OK! Trots detta återkommer jag säkert…..fantastisk personal på hotellet.

 
2022-09-13

av sissil0

Supermysigt hotell md bra frukost

Vi åkte dit på vår bröllopsresa och var väldigt nöjda. Vårt rum var fint med begränsad havsutsikt och stor balkong. det finne flera poolen at välja på på området och allt är väldigt lummigt och välskött. Frukosten var jättefin och det var härligt att kunna se havet vart man än satt i matsalen. Vi hade halvpension, vilket var ganska onödigt med tanke på att vi åt ute en hel då det finns otroligt många restauranger att välja på i Parga. Strunta i deras finare middagsrestaurang- den var INTE värd pengarna. Vi blev båda misnöjda med maten där. Gå ut och ät i Parga istället! Och glöm inte att stanna till på Mikes bar i backen upp. ´supermysigt!