Deluxerum

Deluxerum med balkong eller markterrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Deluxerum, halvpension

Deluxerum med balkong eller markterrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kuddmeny. Minibar. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 30-33 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Deluxesvit

Deluxesvit med balkong eller terrass. Sviten består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel som kan delas av med en skjutdörr. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Sviterna är belägna i en separat byggnad och en mindre väg med begränsad trafik måste korsas för att nå stranden och övriga delar av hotellet.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Grand Suite

Grand Suite med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorsvit

Superiorsvit med balkong eller terrass och havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minikök med kokplattor, minibar, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Nespressomaskin. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Svit

Svit med balkong eller terrass. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Kuddmeny. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar. Nespressomaskin. Vattenkokare. Tv med internationella kanaler. Tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Sviterna är belägna i en separat byggnad och en mindre väg med begränsad trafik måste korsas för att nå stranden och övriga delar av hotellet.

Rumsstorlek: 33 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.