Club Polly & Mino

Club Polly & Mino - Apollos egen barnklubb

Alla barn mellan 4 och 11 år är välkomna till Club Polly & Mino – Apollos egen barnklubb på våra Apollo Mondo Family-hotell. Här står så klart skojiga aktiviteter i centrum, men det finns också möjlighet att lära sig en massa nytt – som att säga hej på lokala språket eller vara en minikock och svänga ihop en mumsig lokal rätt. Pollys kalas, miljödetektiver och skattjakt är andra uppskattade inslag. På barnklubben hittar du spel, klossar, böcker, utklädningskläder och mycket mer.

När du reser med oss till ett Apollo Mondo Family-hotell är det balans mellan tid i barnklubben och tid att bara vara tillsammans med familjen. Här finns ingen stress. Vi erbjuder Club Polly & Mino två tillfällen per dag, och givetvis är dessa tider synkade med träningspassen.

För den vackra och spännande inredningen av barnklubben står ingen mindre än den välkände inredaren och formgivaren Jon Eliason. 

 • Åldersanpassade aktiviteter
 • Enklare, lekfullt lärande för de mindre
 • Lite mer sport och äventyr för de större
 • Lärorikt pyssel och knåp
 • Välkomstkit
 • Diplom
 • Förboka för bästa pris

Se övriga tillval för dig som reser med barn

Club Polly & Mino

Priser och öppettider

Pris från 395:-/vecka. Under skolloven kostar barnklubben 495:-/vecka. I övriga perioder kostar den 395:-/vecka. Om du bokar barnklubben på plats tillkommer ca 100 :-/vecka.  

Öppen dagligen kl. 10.45–12.00 & kl. 14.30–16.30

Club Polly & Mino

Så bokar du barnklubben

 • Som ett tillval i samband med att du beställer din resa på apollo.se.
 • Gå in på Min bokning och lägg till barnklubben efter att du bokat resan.
 • Ring oss på 0771-37 37 37.
 • I mån av plats kan du även boka barnklubben genom Apollos servicekontor på hotellet.

Polly & Mino – barnens bästa vänner

Polly & Mino är alla barns favoriter. De kan dyka upp vid poolen, på barnklubben eller ja, lite var som helst egentligen, så länge du bor på ett av våra Apollo Mondo Family-hotell. Världens kramgodaste med en lagom stor portion av både bus och klokhet – Polly & Mino gör garanterat succé på årets familjesemester! 

Läs mer om Polly & Mino
Club Polly & Mino

Vår barnklubbspersonal

Vår välutbildade, skandinavisktalande barnklubbspersonal ser till att alla finner sig väl tillrätta i gruppen. Vi har noga valt ut och utbildat vår personal, bland annat i barns utveckling och lekens betydelse. De flesta av våra medarbetare har också fritidsledarutbildning och har jobbat som instruktörer inom träning, simning och dans. 

Få besök av Polly & Mino

Få besök av Polly & Mino

Låt Polly & Mino förgylla semestern för de små. Nu kan du förboka ett besök av våra populära vänner: antingen stannar de en stund på rummet och läser en saga eller så överraskar de barnen med tårta. Ett perfekt sätt att fira födelsedagen på! Prata med reseledarna på hotellet för att stämma av alla detaljer på plats. Polly & Mino-besöket kan bokas i samband med att du beställer resan, eller läggas till efteråt på Min resaPris 160:-

Skoj på Club Polly & Mino

Pollys kalas – Polly älskar att fylla år och varje vecka vankas födelsedagskalas med tårta och lekar när hela barngruppen firas.  

Minikockar – På barnklubben får de små sätta på sig kockmössor och lära sig att svänga ihop någon av landets traditionella rätter.

Minidisko – Uppskattad kvällsaktivitet med musik som får det att spritta i benen.

Miljödetektiver – Barnen får lära sig mer om sopsortering på ett enkelt och roligt vis.

Sagostund – Barnen får lära känna Polly & Mino genom sagornas värld.

Sakletarkonst – Barnen får skapa nya kreationer av material de plockat i naturen.

Skattjakt -  Skattjaktsäventyr med Polly & Mino.

Sportdag – De små får testa på olika sporter med Polly & Mino.

Polly’s pizza – Barnen får hjälpa till att laga god pizza tillsammans med Polly.

Observera att programmet är preliminärt och att ändringar kan förekomma.