Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected är hotell med hög standard som också erbjuder det där lilla extra. Hotellen är särskilt utvalda för att de gör din semester komplett med både träning och avkoppling. De ligger ofta direkt vid stranden och är utrustade med bekväma faciliteter. Morgonyoga, svalkande havsdopp, lunch under ett parasoll, träningspass och långa vilodagar vid poolen är bara några exempel på hur du kan tillbringa din semester här.
 

Se alla Apollo Mondo Selected hotell

Apollo Mondo Selected:

  • Hög standard
  • Underbart läge
  • Morgonyoga 3-5 dagar i veckan
  • Gratis gym & wifi
  • Simkurser
  • Direkttransfer till och från hotellet

Se alla Apollo Mondo-hotell

Där aktivitet är avkoppling

På Apollo Mondo Selected blir du väl omhändertagen, så att du kan slappna av och må bra. Här börjar dagen med yoga fem gånger i veckan och ibland erbjuder vi gruppträningspass med skandinavisktalande instruktörer. För dig som hellre tränar på egen hand har vi kvalitetssäkrat hotellets gym och låtit Urban Tribes kartlägga de bästa cykelbanorna och löprundorna runt hotellet. Alla aktiviteter ingår och det finns gåstavar samt cykel- och löpvagnar att låna mot deposition i receptionen. Tider och aktuellt veckoprogram hittar du på hotellrummet.

Mondo Coffee

På Apollo Mondo Selected finns alltid kaffe- och juicebaren Mondo Coffee – en plats för återhämtning. Här har vi samlat hälsojuicer, lokala delikatesser och vin av hög kvalitet. Dessutom har kaffespecialisten Johan & Nyström utbildat cafépersonalen i konsten att ta fram riktigt gott baristakaffe. På Mondo Coffee kan du ta en paus från solen eller varva ner efter träningspasset.

Simkurser

Simkurser

På alla Apollo Mondo Selected-hotell kan du finslipa din simteknik. Kursen leds av professionella och skandinavisktalande simlärare. Det finns alltid simskola eller privatlektioner för barn från 4 år. På många hotell erbjuds crawlkurs och privatlektioner för vuxna och barn över 12 år.

Se kurser och priser
Lekrummet Pollynesien

Lekrummet och Polly & Mino Playtime

Lekrummet Pollynesien är en plats för alla små resenärer att hitta nya vänner, spela, pyssla och leka. Fem dagar i veckan är Pollynesien bemannat. Då väntar två timmar av Polly & Mino Playtime med skandinavisktalande personal. Genom lek och skoj lär vi oss massa nya saker, bland annat om landet som vi besöker. 

Apollo Mondo Selected - en trevligare resa

Lätt att resa med barn

Alla Apollo Mondo Selected-hotell har barnsektion i poolen eller uppvärmd barnpool. Du som reser med små barn kan förboka sulky, barnstol och barnsäng. Boka hela barnpaketet eller enskilda delar i samband med att du beställer resan, eller lägg till det genom att logga in på Min bokning.


Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende