Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected

Stolt, stoltare… stoltast? Vi gillar förstås alla våra hotell och är stolta över dem, på lite olika sätt. Men att Apollo Mondo Selected är något speciellt förstår du redan på namnet. Här har vi helt enkelt höjt nivån på det mesta. Standard, läge, service och urvalet av aktiviteter – allt det där som vi tror du älskar och som höjer helhetsupplevelsen. Det är hotell som är en orsak att resa bara i sig själva, plus att vi lagt till ytterligare värden när det gäller atmosfär, plats och saker att göra. Lika sköna för vuxna par som när alla barn är med och hela familjen vill unna sig något extra. Apollo Mondo Selected är allt du älskar. Och lite till.

Se alla Apollo Mondo Selected hotell

Apollo Mondo Selected

  • Hög standard
  • Underbart läge
  • Yoga flera gånger i veckan
  • Gratis gym & wifi
  • Direkttransfer*

*) vid resor med reguljärflyg garanteras ej direkttransfer.

Morgonyoga på Apollo Mondo Selected

Där aktivitet är avkoppling

På Apollo Mondo Selected blir du väl omhändertagen, så att du kan slappna av och må bra. Här erbjuds yoga flera gånger i veckan och ibland erbjuder vi gruppträningspass med Apollos utbildade personal. För dig som hellre tränar på egen hand har vi kvalitetssäkrat hotellets gym och låtit Urban Tribes kartlägga de bästa cykelbanorna och löprundorna runt hotellet. Alla aktiviteter ingår och det finns gåstavar samt cykel- och löpvagnar att låna mot deposition i receptionen. Tider och aktuellt veckoprogram hittar du på hotellrummet.

Mondo Café på Apollo Mondo Selected

Mondo Café

På Apollo Mondo Selected finns kaffe- och juicebaren Mondo Café – en plats för återhämtning. Här har vi samlat kaffe, hälsojuicer och lokala delikatesser. På Mondo Café kan du ta en paus från solen eller varva ner efter träningspasset.

Observera. Mondo Café finns för närvarande inte på Napa Mermaid Hotels & Suites.

Simskola på alla Apollo Mondo Selected-hotell

Simkurser

På flera av våra Apollo Mondo Selected-hotell kan du finslipa din simteknik. Kursen leds av professionella och skandinavisktalande simlärare. Det finns alltid simskola eller privatlektioner för barn från 4 år. På många hotell erbjuds crawlkurs och privatlektioner för vuxna och barn över 12 år.

Club Polly & Mino – Apollos barnklubb

Club Polly & Mino

På flera av våra Apollo Mondo Selected hotell finns Club Polly & Mino – Apollos barnklubb med specialutbildad, skandinavisktalande personal. Här står så klart skojiga aktiviteter i centrum och det finns också möjlighet att lära sig en massa nytt – som att hälsa på landets språk eller svänga till något ur det lokala köket.

Res med barn – tillsamman med Apollo

Res med barn

Flera av våra Apollo Mondo Selected-hotell har barnsektion i poolen eller uppvärmd barnpool. Du som reser med små barn kan på vissa av hotellen förboka sulky, barnstol och barnsäng. Boka hela barnpaketet eller enskilda delar i samband med att du beställer resan, eller lägg till det genom att logga in på Min bokning.


Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende