Apollo Mondo Selected

Att Apollo Mondo Selected är något speciellt förstår du redan på namnet. Konceptet är en livsstil, hotellen är eleganta, har en avslappnad atmosfär och riktar sig främst mot en vuxen publik. Här har vi höjt nivån på det mesta. Standard, läge, service och urvalet av aktiviteter – allt det där som vi tror du älskar och som höjer helhetsupplevelsen. Det är hotell som är en orsak att resa bara i sig själva, plus att vi lagt till ytterligare värden när det gäller atmosfär, plats och saker att göra. Apollo Mondo Selected är allt du älskar. Och lite till.

Se alla Apollo Mondo Selected hotell

Apollo Mondo Selected

  • Hög standard
  • Underbart läge
  • Yoga flera gånger i veckan
  • Gratis gym & wifi
  • Direkttransfer*

*) vid resor med reguljärflyg garanteras ej direkttransfer.

Morgonyoga på Apollo Mondo Selected

Där aktivitet är avkoppling

På Apollo Mondo Selected blir du väl omhändertagen, så att du kan slappna av och må bra. Här erbjuds yoga och gruppträningspass med Apollos utbildade personal. För dig som hellre tränar på egen hand har vi kvalitetssäkrat hotellets gym. Tider och aktuellt veckoprogram finna på hotellet samt i välkomstmaterialet.  

Mondo Café på Apollo Mondo Selected

Mondo Café

På Apollo Mondo Selected finns kaffe- och juicebaren Mondo Café – en plats för återhämtning. Här har vi samlat kaffe, hälsojuicer och lokala delikatesser. På Mondo Café kan du ta en paus från solen eller varva ner efter träningspasset.

Observera. Mondo Café finns för närvarande inte på Napa Mermaid Hotels & Suites.


Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende