Apollo Mondo Selected

Apollo Mondo Selected är hotell med hög standard som också erbjuder det där lilla extra. Hotellen är särskilt utvalda för att de gör din semester komplett med både träning och avkoppling. De ligger ofta direkt vid stranden och är utrustade med bekväma faciliteter. Morgonyoga, golfrundor, svalkande havsdopp, lunch under ett parasoll, träningspass och långa vilodagar vid poolen är bara några exempel på hur du kan spendera din semester här.

Hotell för hälsan

På Apollo Mondo Selected blir du väl omhändertagen, så att du kan slappna av och må bra. Alla hotell har välutrustade gym. Ibland erbjuds gruppträningspass och du kan alltid följa våra kartor över områdets bästa cykelbanor och löparrundor. Efteråt väntar nybryggt kaffe, en hälsojuice eller en lokal delikatess på Mondo Coffee – vår lilla oas i solen.

Semester för hela familjen

Apollo Mondo Selected är hotell för hela familjen. Det finns lekplats och i lekrummet Pollynesien kan barnen träffa nya kompisar. Fem dagar i veckan är det Polly & Mino Playtime i Pollynesien, tillsammans med vår skandinavisktalande personal. Alla Apollo Mondo Selected-hotell har barnsektion i poolen eller uppvärmd barnpool och vi erbjuder simkurser med skandinavisktalande instruktörer.

Apollo Mondo Selected:

Charterresor med ApolloHög standard

Charterresor med ApolloUnderbart läge

Charterresor med ApolloMorgonyoga fem dagar i veckan

Charterresor med ApolloGratis gym & wifi

Charterresor med Apollo Simkurser

Charterresor med Apollo Gratis Polly & Mino Playtime

Se alla Apollo Mondo-hotell

Där aktivitet är avkoppling

Du förtjänar att må bra på din semester. På Apollo Mondo Selected har du flera möjligheter för träning och motion. Här börjar dagen med yoga fem gånger i veckan och vi har ibland gruppträningspass med skandinavisktalande instruktörer. För dig som hellre tränar på egen hand har vi kvalitetssäkrat hotellets gym och låtit Peak Performance kartlägga de bästa cykelbanorna och löprundorna runt hotellet. Alla aktiviteter ingår och det finns gåstavar samt cykel- och löpvagnar att låna mot deposition i receptionen. Tider och aktuellt veckoprogram hittar du på hotellrummet.

 

Mondo Coffee

På Apollo Mondo Selected finns alltid Mondo Coffee – en plats för återhämtning. Här har vi samlat hälsojuicer, lokala delikatesser och viner av hög kvalitet. Dessutom har kaffespecialisten Johan & Nyström utbildat cafépersonalen i konsten att ta fram riktigt gott baristakaffe. På Mondo Coffee kan du ta en paus från solen eller varva ner efter träningspasset.


Kul för stor och liten

Lekrummet och Polly & Mino Playtime

Lekrummet Pollynesien är en plats för alla små resenärer att hitta nya vänner, spela, pyssla och leka. Fem dagar i veckan är Pollynesien bemannat. Då väntar två timmar av Polly & Mino Playtime med skandinavisktalande personal. Genom lek och skoj lär vi oss massa nya saker, bland annat om landet som vi besöker. Alla barn är välkomna och det kostar inget extra att vara med.

Simkurser

På alla Apollo Mondo Selected-hotell kan du finslipa din simteknik. Kursen leds av professionella och skandinavisktalande simlärare. Det finns alltid daglig simskola eller privatlektioner för barn från 4 år. På många hotell erbjuds crawlkurs och privatlektioner för vuxna och barn över 12 år.

Se kurser och priser här.


En trevligare resa

Lätt att resa med barn

Du som reser med små barn kan förboka sulky, barnstol och barnsäng. Boka hela barnpaketet eller enskilda delar i samband med att du beställer resan, eller lägg till det genom att logga in på Min bokning.

Hyr bil - få ut mer av din resa

En hyrbil är ett perfekt sätt att nå avlägsna platser och hitta smultronställena som gör din resa riktigt minnesvärd. Boka din hyrbil via Apollo, så är du garanterad en bil när du kommer fram.


Resmål

Klassificering

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende

Pris