Apollo Mondo Boutique

Ibland klickar det bara. Det kan vara något med detaljerna. Helheten. Känslan. Svårt att förklara rationellt, men något som känns i hjärtat och som du inte vill vara utan. Det är vänliga, soliga, stiliga platser där du känner dig hemma fast du är borta. Där det är skönt och bekvämt och enkelt att vara, oavsett om du väljer strandkläderna eller linnekavajen till kvällsdrinken. Där det är lika naturligt att vara tillsammans som att dra sig undan.

När du ser, så vet du

Kanske kan våra boutique-hotell bäst beskrivas som stark vänskap eller kärlek, en naturlig plats där du kan andas ut. Med respekt och kärlek till landet har vi skapat en plats där design samsas med  genuina, lokala element. I köket serveras traditionella maträtter i modern tappning, tillagade på närproducerade råvaror.  I baren ligger vinet på kylning och musiken får dig att slappna av, eller kanske ryckas med. Hotellet är din destination.

Apollo Mondo Boutique

  • Hög standard
  • Underbart läge
  • Morgonyoga 5 dagar i veckan
  • Träningspass 5 dagar i veckan
  • Gratis gym & wifi
  • Direkttransfer till och från hotellet
Matkultur och gastronomi

Matkultur

Restaurangen är hotellets hjärta. På menyn står traditionella maträtter med en modern touch. Här presenterar vi Mondo Meze, ett matkoncept med små rätter som kan delas eller avnjutas ensam. Vi samarbetar med Mirsini Lambraki, en etablerad lokal kock som är framstående inom gastronomi och Greklands matkultur. Om solen blir för het så rekommenderar vi dig en stund i loungebaren eller poolbaren. Där svalkar både skuggan och drycken och du kan beställa något litet att tugga på.

Design och estetik

Design och estetik

Den estetiska upplevelsen är summan av Apollo Mondo Boutique. Det enkla samspelar med det genuina och inredningen bygger på naturliga material i en vilsam färgskala. Inredningskonceptet är signerat Jon Eliason och mycket av dekorationerna är skapade av lokala designers och fotografer. Ett modernt samarbete mellan kulturer och länder som har givit liv åt en ny stil och elegans. 

Kvalitet för bekvämlighet

Kvalitet för bekvämlighet

Du förtjänar att få vila. Därför har alla rum sängar av mycket hög kvalitet och en morgonrock med tofflor för sävliga morgnar. Vid poolen finns bekväma solsängar och runt om i hotellet har sköna loungeytor skapats för sällskap eller avkoppling. Där suddas gränsen ut mellan inne och ute. Där räcker tiden till att både vila och leva. 

Träning och välmående

Träning och välmående

Apollo Mondo Boutique speglar din livsstil. Eller kanske det du skulle vilja hinna i vardagen. Dagen börjar med yoga där du sträcker ut dig i värmen. Efteråt väntar hotellets spa med en skön massage eller behandling. Flera dagar i veckan har vi instruktörsledda träningspass och hotellet har ett väl utrustat gym om du hellre tränar på dina egna villkor. Men du kan likaväl bara ta en promenad ner till stranden. Kanske tillsammans med någon du innerligt tycker om.


Resmål

Klassificering

Pris

Avstånd till strand

Avstånd till centrum

Boendet ska ha/erbjuda

Sol & bad

Mat & dryck

Måltider

Rum/lägenhet

Hälsa

Övrigt

Rekommenderade hotell

Typ av boende