Hitta ditt sporthotell

Vi har ett stort utbud av sporthotell och vi är övertygade om att oavsett vad för träning du är ute efter så har vi sporthotellet för dig! Vi vet dock att det kan vara svårt att välja bland alla sporthotell och har där för skapat denna guide för att hjälpa dig att hitta rätt sporthotellet för dina behov och önskemål! 

Läs mer om de olika hotellen nedan och bläddra bland tabbarna för att läsa mer om de olika kategorierna och boka din nästa aktiva semester!

Vi delar upp våra sporthotell i två kategorier, "Powered by Playitas-hotell" och "Sporthotell" sen har vi såklart även vårt största sporthotell; Playitas Resort. Men vad skiljer Playitas Resort gentemot de andra Powered by Playitas-hotellen och vad är egentligen skillnaderna mellan de två kategorierna? Låt oss klargöra skillnaderna mellan våra olika typer av sporthotell för att hjälpa dig att välja det som passar dina behov och önskemål bäst!


Playitas Resort

Välkommen till Playitas Resort - vårt största och första sporthotell som är en sann drömdestination för sportentusiaster! Här finns i stort sett allt du kan önska dig, från golfbanor till rymliga inomhushallar för racket- och bollsporter, ett stort gym med maskiner och lyftarplattformar med fria vikter, udda sporter som jumping fitness och bungee jump, ett cykelcenter, stor yta för funktionell träning och till och med en olympisk pool!


Powered by Playitas-hotell

Det var just från Playitas Resort som vår Powered by Playitas-hotellkoncept växte fram. Även om de liknar Playitas Resort till stor del, finns det några skillnader som skiljer dem åt. Våra Powered by Playitas-hotell är oftast i mindre i skala med ett något mindre utbud av sporter än vad som erbjuds på Playitas Resort. Men vi har adderat det vi kallar för "Sports Inclusive" på våra Powered by Playitas-hotell, som ger en extra dimension till din sport- och träningsupplevelse då du kan testa i princip all tränings om hotellet erbjuder utan extra kostnader. Läs mer om "Sports Inclusive" nedan.

På dessa hotell har du tillgång till förstklassiga sportfaciliteter, erfarna, handplockade sportspecifika tränare för respektive sport som erbjuds på hotellet och självklart god och hälsosam mat för bästa återhämningen. Här ingår Sports Inclusive som gör att du kan njuta av sportaktiviteter som ingår i priset, vilket ger dig en omfattande sport- och träningsupplevelse. Här på dessa hotell är våra gäster en blandning av aktiva vardagsmotionärer och professionella idrottare som vill ha tillgång till det bästa av det bästa.


Hotell med Sports Inclusive

På våra powered by Playitas-hotell och Monte Feliz ingår merparten av alla aktiviteter i vad vi kallar Sports Inclusive. Powered by Playitas filosofi är att alla som vill ska kunna träna fritt, testa nya sporter och dela träningsglädjen, utan att behöva tänka på extra kostnader.


Om våra övriga sporthotell

Våra sporthotell är hotell som utmärker sig från andra hotell när det kommer till träningsmöjligheter. Dessa hotell är för de som inte vill tumma på sina träningsvanor under semestern, men samtidigt vill ha en mer avslappnad atmosfär.

Här kan du njuta av välutrustade gym och möjligheten att hålla uppe din träningsrutin, men med något färre klasser och träningsytor än på våra powered by Playitas-hotell.


Apollo Sports – träningshotell för alla

Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.

Vad värdesätter du på din semester? Se alla våra sporthotell och hitta det som passar dig bäst - oavsett om du reser på egen hand, med familjen eller kompisgänget så finns här ett hotell som passar dig!

Se alla våra sporthotell

Träningskalender

Våra träningsveckor passar dig som vill fokusera på din favoritaktivitet eller sport, slipa på tekniken och uppleva träningsglädje tillsammans med andra.

Se träningskalendern

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa träningsresa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här