Resor till Limnos

  • Orört och autentiskt
  • Fina stränder
  • Utmärkta sport- och träningsmöjligheter

Apollo service

Här möter du Apollos duktiga utlandspersonal. Du och dina medresenärer har vår personal inom räckvidd när du behöver information eller goda tips och när du behöver hjälp.

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Upptäck vackra Limnos, eller Lemnos som ön också kallas. Ön ligger i norra delen av Egeiska havet och tillhör det småskaliga och äkta Grekland. Limnos har en speciell charm och karaktär, karg natur och vulkanlandskap blandas med gröna odlingar och inbjudande stränder. Limnos rymmer allt från arkeologiska platser, kyrkor, och historiska städer till unika sport- och träningsmöjligheter. Huvudstaden Myrina är en populär destination för medvetna greker.

Populära hotell – Limnos

Porto Plaza

Från 5 449 SEK

Ifestos

Från 5 449 SEK

Fakta om Limnos

Valuta

Euro (EUR).

Äta ute

Medelpriset för en tvårätters middag exklusive dryck är ca 140 kr per person. En öl kostar ca 40 kr.

Transfer

Transfertiden från flygplatsen till hotellen varierar beroende på rutt, antal hotellstopp och trafiken i området, men räkna med ca 25-30 minuter. Transfern sker vanligtvis utan medföljande Apollopersonal.

Stränder

På Limnos finns flera fina långgrunda sandstränder som passar bra för barnfamiljer. Med tanke på antalet stränder är det sällan trångt på stränderna, och det till och med att hitta en enskild strand, om man vill sola och bada nästan för sig själv!

Mer fakta

Väder

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 26°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
dec 12°c