Costa D' Ifesto

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Lägenhetshotellet Costa D' Ifesto består av flera minder byggnader på bekvämt gångavstånd från stranden i Agios Ioannis, norr om Myrina på Limnos. Byggnaderna inrymmer moderna och välutrustade lägenheter för en bekväm semester, och på hotellet finns en pool om du föredrar det framför sandstranden.

Veckans deal: Limnos

Boka nu och få 500:- rabatt per person på våra på charterresor till Limnos. Gäller endast nya bokningar och under avreseperioden 1/4 till 30/10 2022. Rabatten är redan avdragen i priset. Boka senast 30/1 2022. Gäller inte gruppresor. Boka »


Rumstyper

Enrumslägenheter i etage för 2-4 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder


Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 1,3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Elva mindre byggnader utgör Costa D' Ifesto, ett nytt och modernt hotell med välutrustade lägenheter. Varje lägenhet är individuellt inredd och har allt för en bekväm semester.

Vid hotellet, som ligger nära stranden i Agios Ioannis, finns ett poolområde med en pool, en separat barnpool och där erbjuds solstolar, parasoller och handduksservice utan kostnad.

Gratis wifi på hela hotellet. reception som är öppen dagtid.

Ca 1,3 kilometer till lokalt centrum i Agios Ioannis och drygt 6 kilometer till centrum i Myrina. Under semestern hör bör du passa på att besöka naturfenomenet med de formade klipporna, Meteora of Kaspakas. I området nära hotellet finns goda möjligheter till vattensporter och cykling. Hyr du bil finns gratis parkering på hotellet.

Måltider

Frukost ingår.

Alla hotell, Limnos

Porto Myrina – powered by Playitas

NYHET! Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Porto Plaza

Välkommen till Porto Plaza som ligger vid stranden Agios Ioannis i Kaspakas på Limnos. Kaspakas är en charmig liten by som ligger på sluttningarna av berget St. Athanasius, med utsikt över Egeiska havet. Koppla av på hotellets terrass, vid poolen eller upptäck stränderna i närheten. Dessutom är det nära från hotellet till Myrina, som är öns huvudstad.

Ifestos

Välkommen till Ifestos som ligger i Myrina, huvudstaden på ön Limnos. Koppla av vid den lilla poolen eller upptäck butiker och restauranger i Myrina centrum. Hotellet har en lugn och avslappnad atmosfär, med närhet till både strand och aktiviteter i staden.

Aristi

På hotell Aristi i Platy är det upplagt för en avkopplande semester. Här är det lugnt och fridfullt och för de minsta finns en lekplats och en trädgård för roliga utomhuslekar. Det lilla hotellet ligger bara minuters promenad från sandstranden och centrum med butiker, barer och tavernor.

Cavo Bianco

Enklare lägenhetshotell med bra läge i Platy, någon kilometer från Myrina. Hotellet är en perfekt bas för den som kanske vill hyra bil och uppleva mer av Limnos. Och i miniköket kan du fixa och packa matsäck varje dag.

Iliovasilema

Lägenhetshotellet Iliovasilema ligger högst upp på en kulle med utsikt över Plati-bukten, de omgivande vackra dalarna och det historiska slottet. Lägenheterna är fräscha och välutrustade, och många av lägenheterna har en vacker utsikt.