Int. Fitness & FunWeek med AerobicWeekends

Playitas Resort, Fuerteventura

International Fitness & FunWeek är en egen värld av träning, hälsa och gemenskap. I samarbete med AerobicWeekends kan du välja mellan tre unika träningsresor som riktar sig till alla åldrar och träningsnivåer.

Oavsett om du är en träningsentusiast, vill kickstarta din hälsosamma livsstil eller en aktiv senior som söker nya utmaningar, så har vi den perfekta veckan för dig! Utforska Fitness & FunWeek, Forma Kroppen och Aktiv Senior, tre resor i en som erbjuder en kombination av träning, föreläsningar, gemenskap och en oförglömlig semesterupplevelse.


Om resan

Är du redo för en träningsresa utöver det vanliga? Ta hand om sin fysiska och mentala hälsa på en fullspäckad träningsresa som ger dig möjlighet att träna, lära dig, och njuta av en avkopplande semester samtidigt? International Fitness & FunWeek, Forma Kroppen och Aktiv Senior, har du möjlighet att välja mellan tre träningsupplevelser under samma vecka utformade för att passa olika behov och önskemål.

Beroende på val av inriktning erbjuder vi en träningsupplevelse för alla åldrar och nivåer. Inspireras, utmanas och njut av sol, rolig varierande gruppträning och nya vänner.

Veckan inkluderar ett maffig mångfald av med massor av roliga gruppträningsalternativ, med upp till 20 dagliga klasser och över 130 ledda pass på en vecka. Det är träning för alla nivåer med träningspass, föreläsningar, workshops och aktiviteter från morgon till kväll. Klassiska träningspass varvas med nya koncept och träningsformer. Välj mellan klassiska träningspass som aerobics, step, pilates, core, aqua fitness och styrketräning samt dansklasser som DanZy, Zumba och Afro dance. Du kan också delta i funktionella och styrkebaserade klasser som funktionell träning, Cross Fitness, X-Cord, Bootcamp, cirkelträning och HIIT. Dagligen erbjuds lugnare pass som yoga, Qi-gong och Strech & Relax.


Veckans program

Program september 2024 Program november 2024

Här hittar du veckans exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.


Vem kan delta?

Soloresenärer, par, familj eller kompisgäng – den här veckan passar alla som vill starta en förändring till en bättre livsstil. Träningen passar alla och tränarna anpassar nivå och intensitet efter deltagarna. Det här är en vecka fylld med rörelseglädje, inga tvång, inga måsten, bara otroligt roligt och inspirerande. Du väljer själv hur mycket träning du vill delta i.


Om Aerobic Weekends

AerobicWeekends - Sweden, en av Sveriges marknadsledande utbildningsföretag som ständigt utvecklar träningsbranschen för nya tider och behov. Alla instruktörer arbetar med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet, kunskap och förmåga att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt. De flesta träningspass instrueras på engelska men föreläsningar och workshops hålls på svenska.
 

Information om veckan:

September 2024, pris från:
1 vecka, 14 498:- 

 • 17-24 sep 2024, avresa Stockholm & Köpenhamn
 • 24 sep - 1 okt 2024, avresa Stockholm & Köpenhman

BOKA
Sista dag för bokning 10 sep 2024, eller tidigare vid fullbokat event.


November 2024, pris från:
1 vecka, 15 498:- 

 • 22-29 nov 2024, avresa Stockholm & Köpenhamn
 • 25 nov - 2 dec 2024, avresa Stockholm, Göteborg & Köpenhman
 • 29 nov - 6 dec 2024, avresa Stockholm & Köpenhamn

BOKA
Sista dag för bokning 15 nov 2024, eller tidigare vid fullbokat event.


Hotell: Playitas Resort

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

I priset ingår: 

 • Flyg tur & retur
 • Mat ombord på flyget 
 • Bagage + handbagage 
 • Transfer tur & retur
 • Del i dubbelrum eller lägenhet 
 • Halvpension (frukost och middag)
 • Alla träningspass, workshops & föreläsningar enligt program
 • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

*Enkelrumstillägg september 3000:- | november 3500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

Kontakta oss: [email protected]


Inriktningar

Vi erbjuder tre träningsupplevelser för alla åldrar och nivåer, där du kan välja det som passar dig bäst. Resorna arrangeras parallellt och grunden i programmet är gruppträning. Du väljer själv inriktning vid bokning. 
Vill du delta i en av tränarutbildningarna (Utbildningsveckorna) så bokar och betalar du för Fitness & FunWeek direkt med Apollo och därefter bokar du någon av utbildningsmoduler direkt med AerobicWeekends. 
Läs nedan om våra olika inriktningar.

Fitness & FunWeek

Är du redo för en träningsvecka utöver det vanliga?

En av Sveriges mest omfattande träningsresor. Under denna vecka på Playitas Resort kan du delta i över 130 träningspass, föreläsningar och workshops. Vårt program, som arrangeras i samarbete med AerobicWeekends, erbjuder variation och kvalitet.

Höjdpunkter:

 • 130+ träningspass
 • Föreläsningar och workshops
 • Sol, bad, god mat, fest och avkoppling
 • Träning för alla nivåer
 • Klassisk och modern träning

Forma Kroppen

Skapa en hälsosammare livsstil på Forma Kroppen-veckan.

Detta upplägg fokuserar på föreläsningar, workshops och träningspass för att ge dig kunskap och motivation för en aktivare och hälsosammare livsstil. Professionella instruktörer från AerobicWeekends guider dig på vägen.

Höjdpunkter:

 • Obligatoriska föreläsningar och workshops
 • Träningsprogram och studiematerial
 • Middagar, mingel och föreläsningar öppna för alla
 • Variation av träningspass för alla nivåer
 • Del av International Fitness & FunWeek

Aktiv Senior

Träning, gemenskap och glädje för seniorer.

Aktiv Senior är en träningsresa som välkomnar aktiva seniorer som vill prova nya träningsmetoder och umgås med människor i alla åldrar. Våra professionella instruktörer från AerobicWeekends leder träningspass och aktiviteter.

Höjdpunkter:

 • Variation av träningspass och aktiviteter
 • Morgonyoga och Qi Gong
 • Seminarier och föredrag
 • Avslutande mingelkvällar och middagar
 • Träning och samvaro i en härlig miljö

Utbildningsveckor

För deltagare i någon av tränarutbildningarna, även kända som Utbildningsveckorna, följ dessa tydliga steg:

1. Börja med att boka och betala för din resa direkt hos Apollo genom att använda knappen "BOKA" till höger och i bokningsformuläret väljer du utbildning. 
2. Därefter kontaktar du AerobicWeekends direkt och bokar på samt betalar för dem valda utbildningsmodulen.
3. Genom att följa detta steg-för-steg-förfarande säkerställer du ditt deltagande och hantering av betalningar för både Fitness & FunWeek och de specifika utbildningsmodulerna hos AerobicWeekends.
4. För frågor rörande Utbildningsmodulerna hänvisar vi direkt till AerobicWeekends.
[email protected]


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort