Sim- & hälsovecka med Colting Borssén

Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada

Följ med på en fantastisk träningsresa med simfokus till Aqua Vista – powered by Playitas! När hösten är som allra mörkast hemma i Sverige njuter vi av en vecka i strålande sol och simning i utomhusbassäng.


Om veckan

Veckan kommer att innehålla möjligheten till en massa träning och vi kommer att erbjuda minst tio coachade träningspass där simträningen är central och finns på schemat varje dag, Därtill träningspass med både styrke- och rörlighetsfokus.Vi kommer också att ha flera miniföreläsningar med tema träning och hälsa! 


Passbeskrivningar

På programmet under Colting Borsséns sim- och hälsovecka finns bland annat:

 • Simträning med teknikutvecklingsfokus.
 • Simträning med intervallfokus.
 • Simträning med olika redskap.
 • Simträning med möjlighet att lära sig/träna alla fyra simsätt.
 • Simträning med filmning och teknikanalys.
 • Simträning för effektivare distansträning.
 • Specifik styrke- och rörlighetsträning för simning.
 • Styrketräning HIIT
 • Funktionsträning för bättre hälsa och hållning
 • Flera kortföreläsningar om träning och hälsa
 • Q&A-session med coacherna
 • Eventuellt också open water introduktion om förhållanden är gynnsamma.

Veckans program

Detaljerat veckoprogram skickas ut till deltagarna två veckor före avresa.


Vem kan delta?

Det här är resan för ALLA sim- och träningsintresserade! Från de redan erfarna simmarna som vill ha en tuff träningsvecka till de absoluta nybörjare som vill lära sig crawla eller bättra på kunskaperna. All träning kommer att genomföras i olika grupper anpassade till färdighet och ambitionsnivå. Vi kommer att ha flera coacher från Colting Borssén för att tillgodose alla nivåer av deltagare.


Se vad tidigare deltagare sagt om CB träningsresor

 

”Jättestort tack för ett fantastiskt camp! Hjälpte otroligt mycket för självkännedom i bassängen och även nu efter har fler och fler polletter trillar ner ("det var SÅ de menade!"). När jag återvände till simhallen i veckan var det med ett helt annat självförtroende, motivation och kunnande.” -Viktor

”Väntat så länge på att svara för jag vet inte riktigt hur jag ska kunna uttrycka i ord vad jag känner. Det var en helt otrolig träningshelg för min del och allt pepp och analysorden värmer fortfarande enormt.  Jag hade varken sim-självförtroende eller för den delen socialt självförtroende att vara bland alla fantastiska deltagare och er tränare så jag är fortfarande oförstående att jag verkligen utmanade mig själv och gjorde det och sjukt stolt över mig själv. 

Så enormt TACK till er alla för ett helt fantastiskt simläger!! Ni är fantastiska på alla sätt” -Eva

Pris från: 14 998:-

Datum: 22-29 nov 2024

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår:                            

 • Flyg tur/retur inkl bagage
 • Transfer
 • Mat på flyget
 • Del i dubbelrum
 • All inclusive
 • Ledarledd träning enligt program 

Enkelrumstillägg 4000:-

BOKA

Begränsat antal platser. 

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om Colting Borssén & instruktörerna


Jonas Colting är flerfaldig VM-medaljör i triathlon och tre gånger vinnare av ÖtillÖ. Han har simmat 640 km mellan Sthlm och Göteborg och 300 km runt Gotland. Jonas har coachat triathleter och vuxensimmare i 25 år. Thobias Petersson är före detta elitsimmare och utbildad simtränare med ett decennium som heltidscoach för ett flertal simklubbar. Thobias är också en erfaren triathlet och swimrunner med deltagande på både Ironman och ÖtillÖ.

Läs mer på: https://coltingborssen.com/

Instruktörerna på resan

Jonas Colting – tidigare VM-medaljör i triathlon och numera coach, föreläsare och hobbyatlet med nybliven passion för stand-up och marathonsimning.


Thobias Petersson – tidigare elitsimmare och simtränare som också har meriter från både Ironman & ÖTILLÖ.


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas