HYROX

Aqua Vista - powered by Playitas, Hurghada

Det är ingen klyscha att vi vill starta året på bästa sätt, gärna starka och med god kondition. Helst omgivna av vajande palmer, kristallklart vatten och givetvis något solkyssta.


Om veckan

När vi hunnit återhämta oss efter julstressen, allt det mysiga är förbi och vi har landat i att vi ännu har månader av kyla framför oss så lyfter flyget mot Egyptens semesterparadis, Hurghada.
Här väntar Apollos sporthotell Aqua Vista - powered by Playitas med rymlig och välutrustad WOD BOX, sprintbana och brett dagligt utbud av gruppträningsklasser och aktiviteter.

Veckan kommer vara fylld med härliga träningspass som passar både dig som reser ensam och familjer med barn, här kan alla vara med! Träningen kommer vara mixad mellan styrketräning, högintensiv träning, löpning och såklart HYROX-inspirerade träningspass! Det bästa med alla klasser är att de kommer anpassas så att hela familjen kan vara med och träna tillsammans – och att det alltid finns något att göra för alla åldrar och nivåer.

Oavsett om du tävlat i HYROX eller är en glad nybörjare och precis hittat sporten – så är vi säkra på att du kommer hem från Hurghada med adderad motivation, ett leende på läpparna och nya bekantskaper.


Program

Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa.

*Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

På denna resa kan alla vara med, oavsett ålder eller träningsvana.

Våra coacher kommer anpassa träningen så att alla får ut så mycket som möjligt, oavsett om ditt mål är att utvecklas inom träning och HYROX eller ha en aktiv träningsresa med vänner och familj.


Tar du med dig barnen på resan? 

Alla träningsklasser kommer anpassas så att både vuxna och barn kan delta i klasserna. På hotellet finns även sex pooler, inklusive en stor barnpool. Alla pooler, utom en av de större poolerna, är uppvärmda från 1 november till slutet av april till ca 25-28 grader.

Hotellets gäster kan även använda poolerna och det stora vattenlandet på grannhotellen Aqua Blu och Albatros Aqua Park som ligger i direkt anslutning till Aqua Vista. Vattenlandet har bland annat nio vattenrutschkanor för vuxna och 16 vattenrutschkanor för barn samt en pool med en vågmaskin. Även det klassiska sol- och badhänget vid havet ligger nära till hands, då det bara är en kort promenad ner till stranden till systerhotellet Beach Albatros Resort där det finns en sandstrand i en vik med vågbrytare.

Information om veckan

Pris från: 13 998:-

Pris barn under 11 år: 4998:-

Datum: 24-31 jan 2025

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:                                              

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • All inclusive
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg om 4000:- 

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


Sebastian

Sebastian är en dansk HYROX atlet med många race i bagaget. Han håller för närvarande det skandinaviska rekordet i Men's Pro Division och siktar på att bli en del av Elite15. 
Han ser fram emot at dela tips och tricks för hur du kan förbättra dina race och coacha dig igenom ett par tuffa HYROX Workouts.

Susanne

Susanne Hives har en bakgrund som sjukgymnast och över 12 års erfarenhet inom träningsbranschen. Sedan 2016 jobbar hon som PT och coach på CrossFit Nordic, där hon ansvarar för både programmering och coachning av Hyrox-klasserna. I egenskap av Hyrox-ambassadör reser hon också runt till olika gym och boxar för att introducera Hyrox och sprida träningsglädje. Susanne brinner verkligen för träning och hälsa och älskar att hjälpa andra att må och prestera bättre. Som coach är hon inkluderande, tydlig och noggrann med tekniken, och det är alltid en härlig stämning på hennes klasser. Hon har även tränat CrossFit i flera år innan hon började tävla i OCR där hon deltagit i både EM och VM ett antal gånger.

De senaste 2 åren har Susanne fokuserat mer på Hyrox och älskar det! Hon har deltagit i flera lopp runt om i Europa. Senast kom hon på en 6:e plats i sin åldersgrupp på VM i Nice i början av juni. 

 


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas