Yoga och meditationsvecka med Soulwork by Nicole

Under några veckor gästar Soulwork by Nicole Apollo Sports - powered by Playits hotell och bjuder på både härlig dynamisk yoga i olika tempo och svårighetsgrad men också lugnande yinyoga, pranayama och meditation. Du ges möjlighet att testa på olika yogaformer och det spelar ingen roll om du är en erfaren yogi eller aldrig har testat yoga tidigare. Huvudfokuset är att må bra i både kropp och själ och inte att prestera. Tillsammans med Nicole får du verktyg att utveckla din yogapraktik genom att båda stärka din kropp men också ditt inre. 


Klassbeskrivning

Slow flow – Slow flow är en klass där vi kombinerar dynamisk yoga i ett behagligt tempo med positioner där vi stannar lite längre. Här ges du möjlighet att verkligen landa i varje position och vara i fullständig närvaro med kropp och andetag.

Spicy vinyasa – Spicy vinyasa är en dynamisk klass där målet är att ha kul och utforska tillsammans med kropp och andetag. Här får både muskler och puls arbeta men du deltar alltid utifrån dina egna förutsättningar och dagsform. Det är en klass där du får möjlighet att utveckla din yoga, testa på mer avancerade asanas men med en lekfull och prestigelös inställning.

Yinyoga – Yinyoga är en lugn mer meditativ klass där vi stannar länge i varje position och arbetar med kroppens organ, vår bindväv men även mindset. Här ges du möjlighet till stillhet, återhämtning och reflektion. 

Pranayama & meditation - Denna klass innehåller en kombination av pranayama (andningstekniker) och guidad meditation.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det? 

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

 

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum & hotell: 

Avreseorter: Göteborg, Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Nicole Nyholm  

  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas Boka Sivota Retreat - powered by Playitas Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Om instruktören


Soulwork By Nicole

Nicole har undervisat yoga sedan 2017 och undervisar i flertalet yogastilar. Hennes klasser passar erfarna yogis likväl som det passar dig som testar yoga för första gången. Nicoles yogaklasser präglas av lekfullhet, sinnesnärvaro, självkärlek och inkännande. Ett utforskande där du på ett prestigelöst sätt kan landa i kroppen och utvecklas i din egen takt, utifrån just dina förutsättningar. Nicole gick sin första yogalärarutbildning i Indien 2017 i stilarna hatha och vinyasa och har sedan dess återvänt flertalet gånger för att fylla på med ny kunskap. Bland annat studerade hon en Meditation Master Teacher Training i den spirituella staden Rishikesh i norra Indien 2019 och i början av 2020 återvände hon till södra Indien för en Advanced Yoga Teacher Training i stilarna hatha, ashtanga och vinyasa. Utöver de utbildningar Nicole gått i Indien har hon även gått utbildningar hemma i Sverige inom yinyoga och hotyoga. 


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas