Padel Fitness Week ft Mauri

Playitas Resort, Fuerteventura

Älskar du att spela padel och umgås med likasinnade? Välkommen till ett av Europas bästa träningshotell - Playitas resort. Vi tar med oss supertränaren Mauri Andrini som ägnat större delen av sitt liv till Padel. Under en fullspäckad vecka på Playitas får du uppleva varierad träning av högsta kvalitet alltid varvat med sol, bad, god mat, fest, underhållning och avkoppling.


Om resan

PadelFitnessWeek som är en del av International Fitness & FunWeek arrangeras av AerobicWeekends Sweden, Playitas & Apollo.
Under veckan har du chansen att lära känna massor av folk och ha kul tillsammans med andra padel och träningsintresserade. Detta här är en träningsresa i världsklass som ger dig både kraft, kunskap och motivation.

Under veckan kommer vi att hjälpa dig med att utveckla ditt padelspel. Vi lägger fokus på teknik och taktik i dagliga klasser i Padel Academy med Mauri Andrini varvat med spel för att träna olika matchsituationer. Veckan avslutas så klart med en rolig turnering - PlayitasTour of Padel!


Vem kan följa med?

Resan passar från aktiv nybörjare (från skalan 2–3 och uppåt) till en bra motionär och även tävlingsspelare. Det går jättebra att åka tillsammans i grupp eller familj. Om inte alla vill spela padel så finns möjligheten att träna en massa annat med Fitness & Funweek. Apollo erbjuder barnklubb där man kan lämna barnen mellan de svettiga träningspassen. Detta är även en resa där flera reser ensamma och träffar nya vänner som man har fantastiskt roligt med samt skapar minnen för livet.


Fitnessträning för Padel

Vi ger dig även specialanpassad fitnessträning för ett mer effektivt och långsiktigt padelspel. Du får övningar med padelfokus för bättre styrka, stabilitet, uthållighet, rörlighet, koordination och snabbhet. Det är nära till stranden, så ett dopp i havet eller poolen efter några svettiga padel timmar får man gärna ta. Under veckan kommer vi också att ha föreläsningar för att utveckla och utbilda din padel, träning och hälsa.

Programinnehåll

 • Padel Academy med Mauri Andrini
  Den store försvararen - övningar och spelsituationer
  Offensiva positioner - bemästra ditt skottval
  Regeln om 3 - Vinnare, Lobbar och Chiquitas... Spelsituationer
  Aír-spel i padel. Bandejas, víboras och smash.
  Övergångar - Bakåt till framåt och framåt till bakåt. Spela padel på #differentlevel
   
 • Padelfys padelfokus för bättre styrka, stabilitet, uthållighet, rörlighet, koordination och snabbhet. Coach Gyula med team ger dig specialanpassad fitnessträning för ett mer effektivt och långsiktigt padelspel.
 • Föreläsningar om träningsteori, funktionell träning, motivation, näringslära, pulsbaserad träning m.m.
 • Gruppträning med Yoga, Mobilitet, Crossfitness, Core, Löpning, Simning, Dans, H.I.T. Funktionell träning, Pilates, Intervallträning, Styrketräning och mycket mer.
 • Sociala aktiviteter med mingel, middagar, fester och sociala aktiviteter med samtliga deltagare i PadlFitnessWeek & International Fitness & FunWeek.

Ett brett träningsutbud

Utöver padel så erbjuds ett maffigt smörgåsbord med massor av rolig träning där du fritt väljer efter tycke och smak. Utbudet är stort med flera klasser om dagen som leds av professionella fitnessinstruktörer. Det är träning för alla nivåer med träningspass, föreläsningar, workshops och aktiviteter från morgon till kväll. Klassiska träningspass varvas med nya koncept och träningsformer. Du kan exempelvis välja mellan klassiska träningspass som Aerobics, Step, Pilates, Core, Aqua fitness och styrketräning samt dansklasser som DanZy, Zumba och Afro dance. Du kan också delta i funktionella och styrkebaserade klasser som funktionell träning, CrossFitness, X-Cord, Bootcamp, cirkelträning och HIT. Dagligen erbjuds lugnare pass som yoga, Qi-gong och Strech & Relax.

Bra att ta med

 • Egen padelutrustning (finns att hyra)
 • Nya bollar finns att köpa på plats

Efter bokning får du en detaljerad packlista!

Pris från 15 498:-

Datum: 25 nov - 2 dec 2024

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Hotell: Playitas Resort 

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Detta ingår: 

 • Flyg tur & retur 
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage + handbagage 
 • Transfer tur & retur 
 • Boende i delad lägenhet eller dubbelrum på Playitas Resort
 • Halvpension (frukost & middag) 
 • Ledarledd träning enligt program. 3–4 timmar padel/dag.
 • Hotell & träningsfaciliteter i toppklass

​* Enkelrumstillägg från 3500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

BOKA
Sista dag för bokning 15 nov 2024, eller tidigare vid fullbokat event.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna

Head coach - Mauri Andrini, Argentina
Mauri började spela padel när han var 6 år gammal på "Club Atlético San Martín" i staden Pehuajó, Argentina, med en fantastisk tränare "Martin Pato Estruch" som också var den första tränaren för Fernando Belasteguín (BELA världsetta i 16 år) som också föddes i Pehuajó stad. Argentinaren har varit professionell padelspelare på allra högsta nivå och är nu en framstående tränare för Hello Padel Academy som han driver tillsammans med sin fru. Det som mest kännetecknar Mauri är hans humor och skratt som följer med honom i allt han gör. Hans dröm är att sprida padel till alla möjliga delar av världen.

Följ Mauri på instagram @mauriandrini


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort