Vacker golfbana i fina omgivningar

Golfresor till solen

Semestra, spela golf och upptäck världen – visst låter det underbart? Med våra systerföretag Golf Plaisir och Out Of Bounds kan du åka på golfresor till destinationer runt om i hela världen. Oavsett om du föredrar en färdigpaketerad helhetslösning eller om du vill skräddarsy din egen resa har vi något för dig.


Paketera din golfresa själv med Golf Plaisir

Skapa din egen resa, välj mellan att boka endast flyg eller hotell alternativt en resa med både flyg, hotell och golf. Du kombinerar helt enkelt din resa på det sättet som passar dig bäst. 

Golfbana i vacker natur


3 anledningar att åka på en golfresa:

1. Förläng golfsäsongen i värmen utomlands: Ofta så kommer hösten alldeles för tidigt och våren kommer alldeles för sent. Vill man inte lägga golfklubborna på hyllan så är en golfresa ett utmärkt sätt att förlänga golfsäsongen. Det är härligt att spela golf i värmen, särskilt när det är kyligt på hemmaplan och golfbanorna är stängda.

2. Aktiv semester: Att bara ligga och njuta i solen på stranden är underbart men allt fler vill ha en aktiv semester. Att åka på en golfresa är den perfekta semesterkombinationen, man är ute i naturen och rör sig samtidigt som man har roligt. Det finns även gott om tid för att ligga bekvämt i en solstol med en paraplydrink i handen. Helt klart det bästa av två världar.

3. Njut av social samvaro: Att åka på en golfresa är inte bara en chans att spela golf, utan också en möjlighet att umgås med andra golfentusiaster. Du kan träffa människor från olika delar av världen som delar samma passion för golf. Det är helt enkelt ett utmärkt tillfälle att knyta nya vänskapsband och utbyta erfarenheter, både på och utanför golfbanan.

Golf Plaisir

- Etablerat 1992
- Nordens största golfresearrangör med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland
- Brett urval av olika typer av golfresor

  • Veckoresor - färdiga paket med golfvärd på plats, flyg, transfer, boende och förbokade starttider
  • Longstay – var borta mer än 28 dagar
  • Temaresor – tränings- och temaresor
  • Flexresor – paketera själv

 

 

Boka resa »

Out Of Bounds

  • Skräddarsydda golfresor över hela världen
  • Weekend- och långresor
  • Unika temaresor och rundresor utöver det vanliga 

Boka resa »


Apollo Sports – träningshotell för alla

Vill du ha en översikt över alla våra sporthotell ska du läsa mer här.

Träningsresor med Apollo Sports

Vi erbjuder Sveriges största utbud av träningsresor och träningsläger som passar alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare.

Träningskalender

Våra träningsveckor passar dig som vill fokusera på din favoritaktivitet eller sport, slipa på tekniken och uppleva träningsglädje tillsammans med andra.

Se träningskalendern

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspirerande restips och erbjudanden inför din nästa träningsresa.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här