Golfresor med Golf Plaisir och Out Of Bounds

Golfresor till solen

Semestra, spela golf och upptäck världen – visst låter det underbart? Med våra systerföretag Golf Plaisir och Out Of Bounds kan du åka på golfresor till destinationer runt om i hela världen. Oavsett om du föredrar en färdigpaketerad helhetslösning eller om du vill skräddarsy din egen resa har vi något för dig. Hos oss är du garanterad att alltid bli väl omhändertagen.


Golf på Playitas, Fuerteventura

Golf på Playitas Resort

Åk till Fuerteventura och träningshotellet Playitas Resort där du bor precis intill hotellets fina golfbana. Banan bjuder på omväxlande och rolig golf med strategiskt placerade hinder – en utmaning för alla nivåer av golfare! Boende i fina lägenheter eller hotellrum där du förutom golfen också har tillgång till oändliga träningsmöjligheter som till exempel gym, gruppträning, tennis och simning. På Playitas erbjuder vi mycket prisvärda golfpaket om du förbokar innan avresa.


Boka resa

Golf Plaisir

Golf Plaisir är Skandinaviens största golfarrangör och har under många år utsetts till vinnare vid World Golf Awards. Vi arrangerar golfresor främst till länder kring Medelhavsområdet men är även störst i branschen på destinationer som Kanarieöarna och Förenade Arabemiraten. Hos oss erbjuds du som golfare en noggrant paketerad helhetslösning med golfvärd och ofta egen golfpro. I de flesta resor inkluderas heldagsgreenfee. Under veckan arrangeras även tävlingar, golfskola, middagar och kulturella utflykter. Njut av en avkopplande golfsemester där du slipper tänka på praktiska detaljer!

Boka resa

Out Of Bounds

Out Of Bounds är specialister på skräddarsydda golfresor och temaresor världen över. Till oss kan du vända dig både om du är ute efter en "vanlig" golfresa eller något helt unikt – vad sägs till exempel om att varva utmanande golfrundor med ett häftigt djur- och naturliv i Australien? Eller varför inte uppleva Siciliens bästa golfbanor kombinerat med god mat, vinprovning och kultur? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att med vår breda kunskap och erfarenhet designa just din drömresa.


Boka resa 


Kontakta oss

Golf Plaisir08-519 303 00 / [email protected]

Out Of Bounds08 - 519 303 02 / [email protected]