Clean Up Your Stroke med Simcoachen

Levante - powered by Playitas, Rhodos

På lugna och sköna Levante – powered by Playitas har vi en veckas härlig simträning som väntar i september. Här blandar vi det bästa ur två världar: massor av simteknik (a och o för simutvecklingen) och sedan riktigt bra simträning med längre sträckor som får dig uthållig.

Temat för veckan är Clean Up Your Stroke och det passar alla nivåer, kravet är att du kan simma 400 m frisim och längre. Vi går grundligt igenom ett tema om dagen; andning/huvudposition, rotation, armtag, catch, kick, balans och vi fördjupar oss för att få både kropp och knopp att förstå. Sedan gasar vi på och får en mer effektiv och snabbare simning som resultat. Vi simmar även i öppet vatten under veckan och vid ett tillfälle åker vi iväg tillsammans och utforskar Rhodos klaraste vatten.

Minnen från en sommardag på Levante, 2019:

Solen går upp över Levante – powered by Playitas och värmer oss alldeles lagom. Grupperna är i poolen sedan ett tag och visst börjar det kännas i både axlar och huvud, idag dag 4. Mycket nytt att ta in. Kortslutning ibland, men man tar nya tag. Idag är bredd och djup och längd på armtag i fokus. Sedan negativ simning där mantrat Stark på slutet ekar över resorten. Trötta och glada simmare rullar sedan vidare mot en fantastisk frukost med gött tjöt. Godmorgon från Levante- powered by Playitas. 


Vem kan delta?

För vem? Du är trygg i vattnet och kan simma 400 m frisim och längre.
Vill din partner med? Inga problem! Här kan även din partner följa med, även om man inte är med och simmar. Det finns massor av träningsmöjligheter på Levante – powered by Playitas som padel, tennis, cykel (MTB, Gravel, Landsväg), gruppträning, WOD Box, stort nybyggt gym.


Veckans program


Programmet för veckan presenteras här inom kort.

Pris från: 16 498:-

Datum: 8-15 september 2024

Avreseort: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Hotell: Levante – powered by Playitas

Det här ingår:                                   

  • Flyg tur/retur inkl bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum                                    
  • Halvpension
  • Ledarledd träning enligt program 

* Enkelrumstillägg 4000:-

BOKA

Begränsat antal platser.

Kontakta oss:
Mejl: 
[email protected]


Om hotellet & instruktören


 

Simcoachen coaching

Simcoachen

Hos Simcoachen finner du den hjälp du behöver för att utvecklas i din simning – oavsett om du är nybörjare med respekt för vatten, ungdom som simtävlar, tretalet som vill utvecklas vidare, proffs som vill ta sig till Ironman Hawaii eller helt enkelt bara önskar en schysst simning som motionsform. Vi har metodiken och kunskapen som passar din nivå och lyssnar självklart på dina behov. Vi fixar din simning, helt enkelt!

Ledare från Simcoachen är med (varav en finns på en SUP/kajak ute till havs) samt att vi simmar tillsammans i mindre/större grupper - vi har alltid en simbuddy som vi har koll på/blir kollad av.

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas