Öppet vatten med Simcoachen

Sivota Retreat – powered by Playitas, Sivota

I början av juni startar vi Öppet vatten-säsongen med en OW-vecka på Sivota Retreat – powered by Playitas på grekiska fastlandet. Denna sim- och njutarsemester är baserad i den pittoreska byn Sivota och under veckan tar vi oss fram i det kristallklara vattnet i Joniska havet. Här finns det fina kustremsor åt båda hållen att utforska, kristallklara vatten och behaglig temperatur.


Veckans simningar

Vi simmar både till och runt de tre öar som finns i anslutning till Sivota: Mourtemeno, Agios Nikolaus och Mavro Oros. Vi kommer få se den spektakulära typografin och simma i tunnlar och grottor. Vi simmar en gång per dag och inför varje pass blir det teknikgenomgång med viktiga och bra kunskaper att tänka på när du simmar utomhus. Vi ledare är alltid med på SUP/kajak/med och simmar och du väljer såklart själv om du vill simma med fenor, paddlar, dolme eller utan.


Vem kan delta?

För vem? Du är trygg i vattnet och kan simma längre sträckor (1000 m och mer). Vill din partner med? Inga problem! Här kan även din partner följa med, även om man inte är med och simmar. Det finns massor av träningsmöjligheter på Sivota Retreat – powered by Playitas som padel, tennis, cykel (MTB, Gravel, Landsväg), gruppträning, WOD Box, stort nybyggt gym. Eller varför inte paddla med i en kajak eller på en SUP under en simtur? Med på resan är Löplabbet som står för dagliga löppass av varierande karaktär. 


Simcoachen

Hos Simcoachen finner du den hjälp du behöver för att utvecklas i din simning – oavsett om du är nybörjare med respekt för vatten, ungdom som simtävlar, triathlet som vill utvecklas vidare, proffs som vill ta sig till Ironman Hawaii eller helt enkelt bara önskar en schysst simning som motionsform.Vi har metodiken och kunskapen som passar din nivå och lyssnar självklart på dina behov. Vi fixar din simning, helt enkelt!

Tre ledare är med från Simcoachen (varav en finns på en SUP/kajak ute till havs) samt att vi simmar tillsammans i mindre/större grupper - vi har alltid en simbuddy som vi har koll på/blir kollad av.

Pris från: 18 498:-

Datum: 30 maj - 6 juni 2025

Avreseort: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas

Flygtider: Se flygtiderna här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur (inkl. bagage)
  • Transfer
  • Mat ombord på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Ledarledd träning enligt program. 
  • Båtutflykt med simning.

​​* Enkelrumstillägg 4000:-

BOKA

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Om hotellet


Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas