Simläger med Simcoachen

Playitas Resort, Fuerteventura

Välkommen till Simcoachens populära simcamp där fokus ligger på snabbare simning på längre distanser. 


Om resan

Under veckan erbjuder vi två olika simfokus: Endurance Intro (för dig som kan simma 400 m frisim) och Endurance Squad (för dig som simmat med oss tidigare). Vi simmar 1,5 h om dagen och även i öppet vatten under veckan. 

Simcoachen älskar simning och brinner för att lära ut hållbar, smart och snabb simning för alla nivåer. Med en bred kompetens inom det senaste gällande teknik och metodik guidar vi dig individanpassat och högteknologiskt och garanterar en bättre simning vare sig du vill simma snabbare, längre eller med mer komfort.

Simcoachen – ingen vanlig crawlkurs

Hos Simcoachen finner du den hjälp du behöver för att utvecklas i din simning – oavsett om du är nybörjare med respekt för vatten, ungdom som simtävlar, triathlet som vill utvecklas vidare, proffs som vill ta sig till Ironman Hawaii eller helt enkelt bara önskar en schysst simning som motionsform.Vi har metodiken och kunskapen som passar din nivå och lyssnar självklart på dina behov. Vi fixar din simning, helt enkelt!

Resan sker i samarbete med Simcoachen som står för coacher och träningsprogram. Playitas ordinarie utbud inklusive sportprogram finns som vanligt tillgängligt för alla gäster.
Swim smooth är leverantörer till Internationella triathlonförbundet. Läs mer om Swim Smooth
Läs mer om Simcoachen Anna-Karin Lundin här

 


Program

Program för veckorna presenteras här inom kort.

Observera att programmen är preliminära.

 

Pris från: 17 998:-

Datum: 4-11 nov 2024

Hotell: Playitas Resort 

Avresa från: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Flygtider: Se flygtider här genom att välja aktuellt datum & avreseort i kalendervyn.

Det här ingår:

  • Flyg tur och retur (inkl. skatter)
  • Mat på flyget
  • Boende i enrumslägenhet/dubbelrum
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Halvpension 
  • All träning enligt separat program. 

​​* Enkelrumstillägg 3500:- 

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Lägrets olika inriktningar

 

Endurance Intro

Endurance Intro

Intro-upplägget kommer göra din simning snabbare, och vänder sig till dig som siktar på att simma lite längre frisimdistanser men inte är nöjd med farten. I Endurance Intro kommer vi fokusera på att hitta rätt kombination teknik och frekvens. Du lär dig vilket tempo som ger dig den bästa tekniken med hjälp av en så kallad Tempo Trainer. Därefter siktar vi in oss på att ta dig till nästa nivå!

Vill du möta ett simupplägg som är inspirerande, varierat, tufft och utvecklande är detta veckan för dig – Endurance Intro är ett Swim Smooth-inspirerat upplägg där vi bland annat jobbar på din andning, rotation, rytm, timing och catch. Målet är få upp din förmåga att simma snabbare under längre distans.

För vem passar Endurance Intro?

 

För långdistanssimmare, triathleter, swimrunnare, masterssimmare som vill ha ett snabbare och mer hållbart frisim.

Två grupper:

1) Här simmar du 100 frisim på 1:45-2:30
2) Här simmar du 100 frisim på 1:15-1:45

Förkunskaper

Du behöver kunna simma 400 meter frisim i ett svep.

Endurance Squad

Endurance Squad

För dig som kört Endurance intro med oss och är sugen på att vidareutveckla din simning. Du har kört med TempoTrainer innan och känner till våra basic drills. Här fokuserar vi på längre distanser och öppet vatten-simning. Målet är bra teknik utifrån vem du är i vattnet och att din swim fitness blir likt en dieselmotor: du kan hålla samma fart under en lång distans.

Varje pass har ett tekniktema som följs av en eller flera utmanande serier där vi för det mesta jobbar utifrån din egen tröskelnivå.

För vem passar Endurance Squad?

 

Endurance Squad är vidareutveckling för dig som redan är bekant med Endurance intro. 


Om ledaren


 

Simcoachen

Hos Simcoachen finner du den hjälp du behöver för att utvecklas i din simning – oavsett om du är nybörjare med respekt för vatten, ungdom som simtävlar, tretalet som vill utvecklas vidare, proffs som vill ta sig till Ironman Hawaii eller helt enkelt bara önskar en schysst simning som motionsform. Vi har metodiken och kunskapen som passar din nivå och lyssnar självklart på dina behov. Vi fixar din simning, helt enkelt!

Ledare från Simcoachen är med (varav en finns på en SUP/kajak ute till havs) samt att vi simmar tillsammans i mindre/större grupper - vi har alltid en simbuddy som vi har koll på/blir kollad av.


Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort