Sweat & Smile Week

Stefan Meyer-Jørgensen

Häng med på en rolig och svettig vecka på ett av våra Apollo Sports-hotell tillsammans med gästinstruktör Stefan Meyer-Jørgensen. Riktigt bra och motiverande musik utlovas! 


Klassbeskrivning

Indoor spinning är cykelklass med mycket puls, power och bas! Vi kör till musik som många hört innan och kan sjunga med till. Klassen passar alla, men de som kört förut kommer få en utmaning. 

WOD eller workout of the day som det står för är ett pass som utmanar olika förmågor. Här är halva grejen att man dyker upp till passet och inte riktigt vet vad som skall dyka upp, oftast blir det en härlig mix av styrka, flås och gymnastiska färdigheter som sätts på prov. 

TRX är ett pass där vi jobbar med TRX-band som redskap. Vi gör övningar för bål, ben och överkropp. Yngre, äldre, nybörjare eller atleter, alla kan få ut något av denn typ av klass. 

TABATA Dags att svettas! Tabata är utmanande intervallträning där vi utlovar hög puls. Tabata är ett intervallformat där vi jobbar med korta intervaller och korta vilopauser.

Running är ett löppass för nybörjare och teknik för de som sprungit förr. 

Core Bålträning 

Upper Body är träning för hela överkroppen. 

Aqua Party Fitness är ett pass där vi kör rörelser till musik i poolen.

EMOM eller Every minute on the minute är ett upplägg som ofta används inom crossfit då man varje minut har en övning med visst antal repetitioner att utföra, ju snabbare du gör det desto mer vila, ju långsammare desto mindre vila. 

Social padel för spelare på alla nivåer, från nybörjare till erfarna spelare. Under träningen övas spelförståelse, teknik och grundläggande slag, avslutar vanligtvis med några små matcher i par. Delta på egen hand eller som ett lag om två.

Stretch and relax, kom ned i varv och slappna av.


Vem kan delta?

Alla kan vara med. Alla klasser kan anpassas, kom 5-10 minuter innan passet och prata med instruktören om du har några tidigare skador eller funderingar.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell. OBS! Vissa pass på Playitas Resort kan vara mot avgift.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen. * Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Datum & hotell:

18-25 okt 2024, Playitas Resort

17-24 jan 2025, Aqua Vista - powered by Playitas

1-8 mar 2025, Monte Feliz

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                    

  • All träning under veckan med gästinstruktören Stefan
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka Playitas Resort

Boka Monte Feliz

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören

Stefan Meyer-Jørgensen

Stefan Meyer-Jørgensen är 33 år och har varit en instruktör i 10 år. Utbildad vid Fitness Institute Copenhagen, och har jobbat med Fit & Sund i Danmark sedan 2015. Han älskar att se människot svettas & ha roligt och att få vara med på deras resa för en bättre hälsa eller vara vara motivation för dagen under en stressig dag och kanske få ett stort leende efter ett tufft pass. Stefans motto är "Det spelat ingen roll hur du ser ut när du gör det, så länge du er max och har roligt.


Om hotellen

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Monte Feliz

Beläget på en höjd i Bahia Feliz på södra delen av ön öppnar Monte Feliz med helt nybyggda sportfaciliteter och utrustning i toppklass; gym, WOD box, yoga, gruppträning, tennis, padel, pooler och cykelcenter samt vattensport. Läget på höjden i Bahia Feliz är utomordentligt och träningsmöjligheterna i grupp eller individuellt är omfattande – både på land och till havs. Precis som på alla våra Apollo Sports-hotell garanteras en hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat.

Läs mer om hotellet Monte Feliz