Sweat & Smile Week med Stefan Meyer-Jørgensen

Häng med på en rolig och svettig vecka på ett av våra Apollo Sports-hotell tillsammans med gästinstruktör Stefan Meyer-Jørgensen. Riktigt bra och motiverande musik utlovas! 


Klassbeskrivning

Indoor spinning: Cykelklass med mycket puls, power och bas! Vi kör till musik som många hört innan och kan sjunga med till. Klassen passar alla, men de som kört förut kommer få en utmaning. 45-50 minuter. 

WOD: Workout of the day - Hela kroppen är i rörelse och kroppens alla muskelgrupper kommer vara i fokus. Vi kommer jobba med hantlar, stänger, kettlebells, vikter och kroppsvikt. 45 minuter.

TRX:  Gruppträning för alla muskelgrupper. Yngre, äldre, nybörjare eller atleter, alla kan få ut något av denn typ av klass. 45 minuter.

TABATA: Dags att svettas! Tabata är utmanande intervallträning där vi utlovar hög puls och hög förbränning.

Running: Löpning för nybörjare och teknik för de som sprungit förr. 
 

Alla kan vara med. Alla klasser kan anpassas så de passar alla, oavsett nivår. Kom ca 10-15 minuter innan passet om du har några frågor eller om du har några skador.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                    

  • All träning under veckan med gästinstruktör Allis Gustavsson  
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka La Pared - powered by Playitas

Boka Playitas Resort

Boka Levante - powered by Playitas  

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Stefan Meyer-Jørgensen

Stefan Meyer-Jørgensen är 33 år och har varit en instruktör i 10 år. Utbildad vid Fitness Institute Copenhagen, och har jobbat med Fit & Sund i Danmark sedan 2015. Han älskar att se människot svettas & ha roligt och att få vara med på deras resa för en bättre hälsa eller vara vara motivation för dagen under en stressig dag och kanske få ett stort leende efter ett tufft pass. Stefans motto är "Det spelat ingen roll hur du ser ut när du gör det, så länge du er max och har roligt.


Om hotellen

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas