Sweat & Smile Week med Stefan Meyer-Jørgensen

Häng med på en rolig och svettig vecka på ett av våra Apollo Sports-hotell tillsammans med gästinstruktör Stefan Meyer-Jørgensen. Riktigt bra och motiverande musik utlovas! 


Klassbeskrivning

Indoor spinning: Cykelklass med mycket puls, power och bas! Vi kör till musik som många hört innan och kan sjunga med till. Klassen passar alla, men de som kört förut kommer få en utmaning. 45-50 minuter. 

WOD: Workout of the day - Hela kroppen är i rörelse och kroppens alla muskelgrupper kommer vara i fokus. Vi kommer jobba med hantlar, stänger, kettlebells, vikter och kroppsvikt. 45 minuter.

TRX:  Gruppträning för alla muskelgrupper. Yngre, äldre, nybörjare eller atleter, alla kan få ut något av denn typ av klass. 45 minuter.

TABATA: Dags att svettas! Tabata är utmanande intervallträning där vi utlovar hög puls och hög förbränning.

Running: Löpning för nybörjare och teknik för de som sprungit förr. 

CORE: Bålträning 

UPPERBODY: Träning för hela överkroppen

AQUA PARTY/FITNESS: Rörelser till musik och god stämning i poolen

EMOM: Every minute on the minute, ett upplägg som används ofta inom crossfit då man varje minut har en övning med visst antal repetitioner att utföra, ju snabbare du gör det desto mer vila, ju långsammare desto mindre vila. 

Stretch and relax: Kom ned i varv och slappna av

Alla kan vara med. Alla klasser kan anpassas, kom 5-10 minuter innan passet och prata med instruktören om du har några tidigare skador eller funderingar.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell:

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                    

  • All träning under veckan med gästinstruktören Stefan
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka Playitas Resort

Boka Porto Myrina - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Stefan Meyer-Jørgensen

Stefan Meyer-Jørgensen är 33 år och har varit en instruktör i 10 år. Utbildad vid Fitness Institute Copenhagen, och har jobbat med Fit & Sund i Danmark sedan 2015. Han älskar att se människot svettas & ha roligt och att få vara med på deras resa för en bättre hälsa eller vara vara motivation för dagen under en stressig dag och kanske få ett stort leende efter ett tufft pass. Stefans motto är "Det spelat ingen roll hur du ser ut när du gör det, så länge du er max och har roligt.


Om hotellen

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas